How-tos

Onze verzameling handleidingen, how-tos en tutorials.

iOS-gegevensherstel en -overdracht

Hoe u iPhone en iCloud-foto's kunt downloaden of overbrengen
 thumbnail

Hoe u iPhone en iCloud-foto's kunt downloaden of overbrengen

Als u foto's of video's op uw iPhone hebt staan en deze wilt kopiëren, of als u uw iCloud-foto's wilt downloaden, helpt deze gids.

Hoe een Screen Time-toegangscode op iOS 13 te verwijderen
 thumbnail

Hoe een Screen Time-toegangscode op iOS 13 te verwijderen

Wachtwoord van uw iPhone- of iPad-schermtijd verloren? Bekijk hoe u het kunt verwijderen zonder uw apparaat opnieuw te moeten instellen.

Hoe gegevens te herstellen van een iPhone- of iPad-back-up
 thumbnail

Hoe gegevens te herstellen van een iPhone- of iPad-back-up

Leer hoe u verloren en verwijderde bestanden vanaf een iPhone- of iPad-back-up kunt bekijken, bewerken, exporteren, wijzigen en herstellen.

Hoe iPhone-contacten te exporteren en over te dragen
 thumbnail

Hoe iPhone-contacten te exporteren en over te dragen

Per ongeluk een belangrijk contact verwijderd of iPhone-contacten overzetten naar een andere iPhone of ander apparaat? Deze gids begeleidt u bij het exporteren, overbrengen en herstellen van contacten tussen apparaten.

Hoe verwijderde tekstberichten van een iPhone te herstellen
 thumbnail

Hoe verwijderde tekstberichten van een iPhone te herstellen

Druk op verwijderen en wou dat je dat niet had gedaan? Deze gids neemt u door de stappen om verwijderde teksten, iMessages en bijlagen van uw iPhone te herstellen.

Hoe verwijderde foto's van een iPhone of iPad te herstellen
 thumbnail

Hoe verwijderde foto's van een iPhone of iPad te herstellen

Deze gids geeft u zeven verschillende methoden voor het herstellen van foto's of video's die zijn verwijderd van een iOS-apparaat, zoals een iPhone of iPad. We zijn begonnen met de eenvoudigste (en gratis!) Benaderingen om u tijd te besparen.

Hoe iCloud-foto's, -berichten en -back-ups te downloaden
 thumbnail

Hoe iCloud-foto's, -berichten en -back-ups te downloaden

Leer hoe u gegevens van een iCloud-back-up kunt downloaden, extraheren en herstellen. Een complete gids voor iCloud-gegevensherstel.

Hoe Viber-berichten en -contactpersonen van een iPhone te herstellen

Een eenvoudige stapsgewijze handleiding om verwijderde of verloren iPhone Viber-berichten en contacten te herstellen.

Hoe verwijderde WhatsApp-berichten over te zetten of te herstellen

Onze uitgebreide gids voor het herstellen of overbrengen van WhatsApp-berichten en bijlagen.

Hoe iPhone-locatiegegevens te exporteren en te bekijken

Een korte handleiding die laat zien hoe u de bijgehouden locatiegeschiedenis van uw iPhone kunt bekijken.

Hoe gamegegevens overdragen & opslaan op je iPhone of iPad

Gegevens zoals opgeslagen games of hi-scores terugzetten op uw iPhone of iPad voor Angry Birds en andere apps is eenvoudig met behulp van iPhone Backup Extractor.

Hoe verwijderde Safari-browsergeschiedenis en bladwijzers te herstellen

We begeleiden u bij het onderzoeken van uw Safari-zoekgeschiedenis en bladwijzers. Het is gemakkelijk mogelijk om de geschiedenis te bekijken die sindsdien is verwijderd.

Hoe Kik-berichten van een iPhone te herstellen

Herstel verwijderde of verloren Kik-berichten en bijlagen door de eenvoudige stappen in deze handleiding te volgen.

Hoe Instagram-foto's en -berichten opslaan

Onze eenvoudige gids voor het opslaan van Instagram-foto's of -berichten van een iPhone of iPad.

Hoe Hike, Line, WeChat-berichten te herstellen

Belangrijke berichten kwijt van Hike, Line, WeChat of andere berichten-apps? Lees verder voor een paar eenvoudige stappen om ze te downloaden en te herstellen van uw iCloud- of iPhone-back-upgegevens

Een iPhone- of iPad-agenda exporteren en overbrengen

Dit artikel begeleidt u bij het exporteren van de agendagegevens van uw iPhone of iPad, het vastleggen van alle kalendergebeurtenissen van iCloud en elders, en biedt ze in een eenvoudig iCal- of CSV-bestand.

iOS back-up & herstel

Een back-up maken van een iPhone - drie eenvoudige manieren
 thumbnail

Een back-up maken van een iPhone - drie eenvoudige manieren

Een back-up maken van uw iPhone of iPad is eenvoudig en gratis. Dit artikel neemt u mee door 3 methoden voor back-up met iTunes, Finder en iPhone Backup Extractor.

Een verloren iPhone-back-upwachtwoord herstellen - 5 manieren
 thumbnail

Een verloren iPhone-back-upwachtwoord herstellen - 5 manieren

Er zijn een paar manieren om een verloren iOS-back-upwachtwoord te herstellen. Het kan worden gedaan met een reset van instellingen (die uw gegevens niet zal verwijderen!), Van de sleutelhanger van een gepaarde machine, of met een iCloud-back-up. Lees verder voor meer informatie en enkele tips voor het onthouden van verloren wachtwoorden.

Hoe "iPhone Backup Failed" te repareren en iCloud-opslag vrij te maken
 thumbnail

Hoe "iPhone Backup Failed" te repareren en iCloud-opslag vrij te maken

Te weinig iCloud-opslag en het bericht "iPhone-back-up mislukt" op uw telefoon? We hebben alle benaderingen afgerond om meer ruimte vrij te maken.

Hoe iOS te installeren, upgraden en downgraden (inclusief bèta's)
 thumbnail

Hoe iOS te installeren, upgraden en downgraden (inclusief bèta's)

In deze handleiding wordt uitgelegd hoe u iOS op uw iPhone of iPad kunt bijwerken. Het omvat het bijwerken naar bètaversies, opnieuw downgraden, hoe dit veilig te doen en hoe u uw gegevens kunt herstellen als het fout gaat.

Hoe een iPhone te updaten zonder een back-up te maken

Als u iOS op uw iPhone bijwerkt met behulp van iTunes, zult u merken dat het erop staat uw iTunes-back-up bij te werken voordat dit het geval is, waarbij uw laatste niet-archiveren iOS-back-up wordt overschreven. We laten je zien hoe je dat kunt voorkomen.

Hoe automatische automatische back-up van iTunes uit te schakelen

Wanneer u uw iPhone of iPad synchroniseert met iTunes, wordt automatisch een back-up gemaakt. Hoewel het een verstandige voorzorgsmaatregel is om regelmatig een back-up te maken, is het mogelijk om iTunes-back-ups over te slaan. We laten u zien hoe.

Wat wordt opgeslagen in een iPhone- of iCloud-back-up?

Dit artikel geeft een duidelijke uitleg over wat wel en niet is opgeslagen in iPhone- en iCloud-back-ups en de factoren die ervoor zorgen dat min of meer wordt opgeslagen in uw back-up.

Hoe een corrupte iTunes-back-up of een SQLite-bestand te repareren

Zo nu en dan kunnen iTunes-back-ups corrupt zijn. Foutmeldingen in iTunes voor een corrupte back-up kunnen variëren, afhankelijk van het hoofdprobleem, soms zonder veel aanwijzingen te geven over het echte probleem.

Waar slaat iTunes iOS-back-ups op?

Op zowel Windows als macOS worden iOS-back-ups opgeslagen in een MobileSync map.

Hoe de iTunes-back-uplocatie te veranderen

De standaard iTunes-back-uplocatie is ingesteld op de primaire schijf van de pc of Mac en in macOS 10.15 worden iOS-back-ups zoals gemaakt door Finder op dezelfde plaats opgeslagen. Gebruikers willen dit vaak wijzigen wanneer ze onvoldoende schijfruimte hebben. Dit artikel laat zien hoe.

Wat betekent "iPhone geen back-up", en hoe kan ik dit oplossen?

Een korte uitleg over de oorzaak van de melding 'iPhone Not Back-up' en richtlijnen voor het oplossen ervan.

Toegang tot iPhone-back-ups op macOS inschakelen

Apple introduceerde een aantal belangrijke beveiligingsmechanismen met de release van macOS Mojave. Dit mechanisme zorgt ervoor dat er toestemming van de gebruiker is voor toegang tot die bestanden en beschermt tegen malafide programma's of malware die deze benadert.

Hoe Apple Watch-back-ups te vinden bij het wijzigen van Watch

Het verliezen van iemands Apple Watch-instellingen en -gegevens kan lastig zijn, en ik heb ontdekt dat bij vervangende apparaten het soms niet voor de hand ligt hoe je je Watch moet herstellen, omdat de back-ups van de vorige Watch niet verschijnen.

Toegang krijgen tot een Apple Watch-back-up in drie eenvoudige stappen

Vitale gezondheids- of fitnessgegevens verloren van uw Apple Watch? Apple Watch-gegevens overschreven en terug nodig? Dit artikel leidt u in 3 snelle stappen door toegang te krijgen tot de gegevens in uw Apple Watch (iWatch) back-up, met behulp van iPhone Backup Extractor en een computer.

Veelgestelde vragen over iPhone-back-up en herstel

Met meer dan een decennium ervaring met het ondersteunen van iPhone- en iPad-back-ups, hebben we enkele van onze beste tips afgerond.

Een iOS-back-up herstellen naar een eerdere versie van iOS

Als u merkt dat u een back-up van een apparaat met een nieuwere versie van iOS dan het doelapparaat moet herstellen, moet u zich ervan bewust zijn dat het herstellen van een nieuwere back-up naar een gedegradeerd iOS-apparaat niet mogelijk is zonder een paar aanpassingen. Als u zonder probeert, ziet u dit bericht:

iOS-tips en probleemoplossing

Hoe sms-berichten af te drukken voor gebruik als bewijs
 thumbnail

Hoe sms-berichten af te drukken voor gebruik als bewijs

We bekijken de belangrijkste dingen die u moet doen om SMS-berichten als bewijs op te slaan - en begeleiden u bij het uitvoeren van deze procedure. Het is belangrijk om dit goed te krijgen, want bewijsmateriaal is bruikbaar.

iPhone-opslag vol? Ruimte vrijmaken door "Documents & Data" te verwijderen
 thumbnail

iPhone-opslag vol? Ruimte vrijmaken door "Documents & Data" te verwijderen

iPhone heeft bijna geen ruimte meer of krijgt het bericht 'Opslag bijna vol'? We laten u zien hoe u ruimte kunt vrijmaken door documenten en gegevens en andere tips voor gegevensbesparing te verwijderen.

Hoe iPhone-contacten te importeren

Een gids om contacten rechtstreeks op uw iPhone, iPod Touch of iPad te importeren. Bevat advies voor contacten in VCard-, VCF- en CSV-indeling.

Hoe te importeren naar Android

Het is mogelijk om eenvoudig veel van de gegevens van uw iPhone of iPad naar een Android-apparaat te importeren, en het proces verschilt afhankelijk van het type gegevens.

Veelgestelde vragen over iCloud

We hebben de meest gestelde vragen over het optimaal benutten van iCloud hier afgerond.

Oplossingen voor veelvoorkomende iPhone-problemen en foutcodes

We hebben onze tips afgerond om veelvoorkomende iPhone-problemen en -fouten op te lossen.

Hoe HEIC-bestanden op Windows te bekijken

Apple-apparaten coderen sommige foto's en video's in High Efficient Image Format, dat Windows standaard niet kan lezen. Deze bestanden hebben meestal de .heif , .heic of .hevc . Het is eenvoudig (en gratis) om ondersteuning voor deze bestanden toe te voegen aan uw Windows-pc.

Hoe Apple Watch ECG-functionaliteit te ontgrendelen

Deze gids beschrijft hoe u de ECG-app en functionaliteit op een Apple Watch kunt ontgrendelen.

Professionele webcamtips

Gegevensherstel voor verlaten iOS-apps

Toegang krijgen tot bestanden van beëindigde of niet-beschikbare iOS-apps

Elke nieuwe versie van iOS en een nieuwe release van Apple-hardware kunnen ertoe leiden dat apps achterblijven en werken niet langer op recente apparaten. In het bijzonder zijn er enkele veelvoorkomende oorzaken hiervan:

Hoe Momento-gegevens van een iPhone te herstellen

Hoe Momento-gegevens van een iPhone te herstellen

Hoe Goodreader-gegevens van een iPhone te herstellen

Herstel verloren Goodreader-gegevens na de iOS 11-upgrade.

Hoe HiDisk Pro-gegevens van een iPhone te herstellen

Herstel verloren HiDisk Pro-gegevens na een iOS 11-upgrade.

Hoe HiFolder-gegevens van een iPhone te herstellen

Herstel verloren HiFolder-gegevens na de iOS 11-upgrade.

Hoe iReconcile-gegevens van een iPhone te herstellen

Herstel verloren iReconcile-gegevens na de iOS 11-upgrade.

Hoe Notebooks 6-gegevens van een iPhone te herstellen

Herstel verloren gegevens van Notebooks 6 na de iOS 11-upgrade.

Hoe u Pic Lock 3-gegevens van een iPhone kunt herstellen

Herstel verloren Pic Lock 3-gegevens na de iOS 11-upgrade.

Hoe SafeNote-gegevens van een iPhone te herstellen

Herstel verloren SafeNote-gegevens na de iOS 11-upgrade.

Hoe u St @ sh-gegevens van een iPhone kunt herstellen

Herstel verloren St @ sh-gegevens na de iOS 11-upgrade.

Hoe iDo Notepad-gegevens van een iPhone te herstellen

iDo Notepad (Diary / Journal) van Neil Thomas - is een eenvoudig te gebruiken notitieblok-applicatie die speciaal is geschreven voor de iPad & iPhone / iPod Touch.

iOS-beveiliging en forensisch onderzoek

Hoe uw iPhone-, Foto's- & iCloud-account te beschermen

Meer informatie over de belangrijkste stappen die u moet nemen om uw iCloud-account veilig te houden en de gegevens van uw iPhone en iPad te beschermen tegen hackpogingen. Een complete gids voor de beveiligingsinstellingen van uw iPhone.

Wat te doen als uw iPhone of iCloud wordt gehackt

Betrokken iemand heeft zonder uw toestemming toegang gehad tot uw gegevens of accounts? We nemen u door naar stappen die u nodig hebt om de controle terug te krijgen en uw gegevens te beveiligen.

Gegevens opvragen uit iPhone-back-up SQLite- en Plist-bestanden

Sommige gebruikers willen mogelijk de onbewerkte bestanden die zijn opgeslagen in hun back-ups direct manipuleren met behulp van de expertmodus. Deze bestaan vaak uit SQLite-database ( .sqlite3 , .sqllitedb en .db ) of Plist-bestanden (meestal .plist ).

Bronnen om meer te weten te komen over forensisch onderzoek van iOS en gegevensherstel

Onze verzameling van de beste bronnen voor meer informatie over iOS-forensische gegevens en gegevensherstel.

Wat veroorzaakt "om beveiligingsredenen is de Apple ID vergrendeld"?

Apple vergrendelt automatisch iCloud-accounts en Apple ID's waarvan zij denken dat deze het risico lopen op ongeoorloofde toegang, en deze vergrendeling wordt deels veroorzaakt door wat zij waarnemen als ongebruikelijke gebruikersactiviteit. Wat betekent dit voor jou?

Welke zonnebril Face ID blokkeert en hoe deze te repareren

De Face ID-technologie van de iPhone is geweldig als het werkt, maar sommige zonnebrillen blokkeren het frustrerend om te werken. Er is nogal wat gespeculeerd over de oorzaak en of polarisatie een factor is.

Hoe iPhone-gegevens te beveiligen met paarvergrendeling en toezicht

Leer hoe u uw iPhone- of iPad-gegevens kunt beveiligen en bewaren met paarvergrendeling, zodat deze niet door een andere computer kan worden geopend.

Hoe toegang te krijgen tot iPhone-bestanden met een schijf mount

Een uitgebreid overzicht van de verschillende benaderingen voor het monteren van uw iPhone of iPad op een schijf op uw pc of Mac - zonder dat u iets hoeft te kopen.

Werken met Mac-bestanden op Windows

BlackBerry back-up & gegevensherstel

Hoe IPD & BBB BlackBerry-back-ups te lezen

Onze korte handleiding over het extraheren van de informatie die is opgeslagen in IPD-back-upbestanden door BlackBerry Desktop Manager, met behulp van de BlackBerry Backup Extractor in vier eenvoudige stappen.

Bronnen om meer te leren over BlackBerry forensics en data recovery

Onze verzameling van de beste bronnen om meer te weten te komen over BlackBerry forensics en gegevensherstel.

Hoe een back-up van uw BlackBerry te maken

Problemen met het maken van een back-up van je BlackBerry Z10? Leer hoe u back-ups maakt en herstelt en hoe u een aantal problemen die kunnen ontstaan, kunt slim af zijn. Ontdek waarom uw contactgroepen problemen kunnen veroorzaken en hoe u contacten kunt herstellen met uw BlackBerry ID!

Hoe fouten op te lossen bij het herstellen van BlackBerry-back-ups in Desktop Manager

Krijgt u een foutmelding bij het herstellen van gegevens naar uw BlackBerry via BlackBerry Desktop Manager? Ontdek waarom het gebeurt - en hoe BlackBerry Backup Extractor u kan helpen!

BlackBerry 10-back-ups openen

Help ons te begrijpen hoe geïnteresseerd u bent bij het openen van een BlackBerry 10-back-up. Is dit een functie die u graag zou willen implementeren in de BlackBerry Backup Extractor?

BlackBerry-gegevens importeren en exporteren naar Outlook, Gmail, Android en meer

Onze uitgebreide gids over het importeren en exporteren van BlackBerry-gegevens in al zijn vormen. We behandelen iOS, Android, Google Mail en andere platforms.

Waar slaat BlackBerry Desktop Manager zijn back-ups op?

Onder nieuwere versies van Windows, zoals 10, 8, 7 en Vista, slaat BlackBerry Desktop Manager back-ups op in \Users\USERNAME\Documents\BlackBerry .

Hoe OS 6 op de BlackBerry Bold 9700 te installeren

Onze gids over het upgraden van BlackBerry OS 5 naar de nieuwe BlackBerry OS-versie 6. Vergeet niet eerst een back-up te maken!

PBX-oproepgegevens

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 12:45 AM GMT.

We streven ernaar om alle berichten binnen één werkdag te beantwoorden.

Ga naar het ondersteuningsgedeelte › Neem contact met ons op ›
Ons geweldige ondersteuningsteam

© 2008 - 2020 Reincubate Ltd. Alle rechten voorbehouden. Geregistreerd in Engeland en Wales #5189175, VAT GB151788978. Reincubate® is een geregistreerd handelsmerk. Privacybeleid & termen. Wij bevelen 2FA aan. Gebouwd met in Londen.