Een iOS-back-up herstellen naar een eerdere versie van iOS

bijgewerkt
Cover image for: Een iOS-back-up herstellen naar een eerdere versie van iOS

Als u merkt dat u een back-up van een apparaat met een nieuwere versie van iOS dan het doelapparaat moet herstellen, moet u zich ervan bewust zijn dat het herstellen van een nieuwere back-up naar een gedegradeerd iOS-apparaat niet mogelijk is zonder een paar aanpassingen. Als u zonder probeert, ziet u dit bericht:

iTunes kon de iPhone "Renate's iPhone" niet herstellen omdat de back-up corrupt was of niet compatibel met de iPhone die wordt hersteld.

Trying to restore an iOS beta backup to an older version of iOS
Probeert een iOS beta-back-up te herstellen naar een oudere versie van iOS

Welke opties heb je dan? Nou, er zijn er twee:

1. Patch uw back-up om deze compatibel te maken met de eerdere iOS, of

2. Haal de gegevens die u nodig hebt uit uw iTunes- of iCloud-back-up en importeer deze

Hieronder beschrijven we hoe de eerste techniek en onze gids voor back-upherstel de tweede techniek behandelt.

Hoe een downgrade van een iOS-back-upversie te patchen

Een back-up patchen voor een iOS-downgrade is vrij eenvoudig, hoewel het niet mogelijk is om tussen elke versie te schakelen. We hebben de versiedowngrades die we hebben getest en waarvan we weten dat ze hieronder werken, gemarkeerd.

Stap 1. Maak een kopie van uw iOS-back-up voordat u deze wijzigt.

Stap 2. Open het bestand Info.plist in de hoofdmap van uw back-up.

U kunt dit bestand openen met elke eenvoudige teksteditor.

Stap 3. Zoek naar Product Version en u vindt een gedeelte dat eruitziet als de onderstaande tekst.

<key>Product Type</key>
<string>iPhone10,6</string>
<key>Product Version</key>
<string>12.3.2</string>
<key>Serial Number</key>
<string>C8QH6T96DPNG</string>

Stap 4. Wijzig de waarde van de Product Version en sla het bestand op.

Bijvoorbeeld van 12.1.3 tot 12.1 of 12.0 en sla het bestand op.

Van welke back-upversies is het mogelijk om te downgraden?

Het kan zijn dat andere versie-downgrades werken, maar dit zijn degenen die we hebben getest en bevestigd hebben bevestigd. Deze techniek vertrouwt erop dat er tussen sommige versies weinig verschil is van het onderliggende opslagformaat. Als je succes hebt met andere versies, laat het onze lezers dan weten in de reacties hieronder.

• iOS 12.3.2 tot 12.3.1
  • iOS 12.1.3 tot 12.1.2
  • iOS 12.1.3 tot 12.1 of 12.0
  • iOS 12 tot 11.4
  • iOS 9 beta tot 8.4
  • iOS 8.0.1 tot 8.0
  • iOS 8 beta tot 7
  • iOS 7 tot 6.1.4 voor iPhone 5 of 6.1.3 voor iPhone 4

Over de auteur

Aidan Fitzpatrick richtte in 2008 Reincubate op na het bouwen van 's werelds eerste iPhone-hulpmiddel voor gegevensherstel, iPhone Backup Extractor. Hij heeft bij Google gesproken over ondernemerschap en is afgestudeerd aan de Leadership Academy van de Entrepreneurs 'Organization.

Reincubate's CEO bij Buckingham Palace

Hierboven zijn de leden van Reincubate's team te zien die HM Queen Elizabeth Ⅱ bij Buckingham Palace ontmoeten, nadat ze de UK's hoogste zakelijke prijs hebben ontvangen voor ons werk met Apple-technologie. Lees ons standpunt over privacy, veiligheid en beveiliging .

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 1:53 AM GMT.