Waar slaat iTunes iOS-back-ups op?

bijgewerkt
Cover image for: Waar slaat iTunes iOS-back-ups op?

Op zowel Windows als macOS worden iOS-back-ups opgeslagen in een MobileSync map.

Op macOS slaat iTunes back-ups op in /Users/[USERNAME]/Library/Application Support/MobileSync/Backup . (macOS 10.15 maakt back-ups met Finder in plaats van iTunes, maar deze back-ups worden op dezelfde plaats opgeslagen.)

Onder Windows Vista, Windows 7, 8 en Windows 10 iTunes worden back-ups opgeslagen in \Users\[USERNAME]\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup .

De Microsoft Store-versie van iTunes slaat de back-ups op in \Users\[USERNAME]\Apple\MobileSync\Backup .

Onder Windows XP slaat iTunes back-ups op in \Documents and Settings\[USERNAME]\Application Data\Apple Computer\MobileSync\Backup .

Onze blog biedt deze informatie meer in detail .

Er is een eenvoudige manier om deze map gemakkelijk te vinden: iPhone Backup Extractor toont u de standaardback-upmap (en laat u deze wijzigen ) met een klik of twee:

iPhone Backup Extractor's Preferences pane showing backup locations
Onderdeelvenster Preferences van de iPhone Backup Extractor met back-uplocaties

Over de auteur

Aidan Fitzpatrick richtte in 2008 Reincubate op na het bouwen van 's werelds eerste iPhone-hulpmiddel voor gegevensherstel, iPhone Backup Extractor. Hij heeft bij Google gesproken over ondernemerschap en is afgestudeerd aan de Leadership Academy van de Entrepreneurs 'Organization.

Reincubate's CEO bij Buckingham Palace

Hierboven zijn de leden van Reincubate's team te zien die HM Queen Elizabeth Ⅱ bij Buckingham Palace ontmoeten, nadat ze de UK's hoogste zakelijke prijs hebben ontvangen voor ons werk met Apple-technologie. Lees ons standpunt over privacy, veiligheid en beveiliging .

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 10:28 AM GMT.