Hoe een corrupte iTunes-back-up of een SQLite-bestand te repareren

bijgewerkt

Zo nu en dan kunnen iTunes-back-ups corrupt zijn. Foutmeldingen in iTunes voor een corrupte back-up kunnen variëren, afhankelijk van het hoofdprobleem, soms zonder veel aanwijzingen te geven over het echte probleem.

In de meeste gevallen is het bijna onmogelijk om corrupte versleutelde back-ups te herstellen, en zeker niet zonder een volledig begrip van wat er ontbreekt en hoe het te repareren. Als een back-up echter niet is gecodeerd, is het over het algemeen eenvoudiger om deze te herstellen met een gedeeltelijke set bestanden.

De volgende berichten kunnen erop duiden dat een back-up corrupt is:

Fout bij het laden van back-up in [...] Geen geldige mbdb

Kon back-up niet laden in / Gebruikers / Gebruikersnaam / Bibliotheek / Application Support / MobileSync [...] geopend bestand is geen databasebestand

[...] er was iets mis met het manifest dat er een onderliggende SQL-uitzondering is opgetreden

AuthData-waarde was geen woordenboek / knooppunt

Kan manifestformaat niet bepalen

De gratis versie van iPhone Backup Extractor heeft een aantal back-upherstelfuncties die zijn ontworpen om te helpen met corrupte back-ups en ons ondersteuningsteam kan u wellicht helpen, en zij kunnen dit doen als u kopieën van uw Manifest.plist , Manifest.db , Info.plist en Status.plist bestanden.

We publiceren een handleiding voor het werken met corrupte back-ups en beschrijven de belangrijkste manieren om gegevens in detail te herstellen.

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 3:11 AM GMT.