Hoe iPhone Backup Extractor te downloaden, installeren en verwijderen

Aidan Fitzpatrick

By Aidan Fitzpatrick

bijgewerkt

See how I'm qualified to write this article

Downloaden van Reincubate iPhone Backup Extractor

De nieuwste versie van iPhone Backup Extractor kan altijd worden gedownload van onze downloadpagina .

Installatie van Reincubate iPhone Backup Extractor

Installeren op Windows

Volg de installatiewizard om de software te installeren.

Installing iPhone Backup Extractor on Windows, step 1
Installatie van iPhone Backup Extractor op Windows, stap 1

iPhone Backup Extractor leest iTunes- en iCloud-back-ups op uw pc.

Installing iPhone Backup Extractor on Windows, step 2
Installatie van iPhone Backup Extractor op Windows, stap 2

Installeren op macOS

Sleep het pictogram iPhone Backup Extractor naar uw map Toepassingen.

Installing iPhone Backup Extractor on macOS, step 1
Installatie van iPhone Backup Extractor op macOS, stap 1

Start de software vanuit uw map Toepassingen.

Installing iPhone Backup Extractor on macOS, step 1
Installatie van iPhone Backup Extractor op macOS, stap 1

iPhone Backup Extractor leest iTunes- en iCloud-back-ups op uw Mac.

The iPhone Backup Extractor overview
Het overzicht van de iPhone Backup Extractor

Ongedaan maken van de installatie van Reincubate iPhone Backup Extractor

Als u iPhone Backup Extractor wilt verwijderen, zijn dit de stappen die u moet nemen:

Op Windows 10

Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van het menu Start aan de linkerkant van de taakbalk en kies " Apps & functies ".

Scroll om iPhone Backup Extractor te vinden, selecteer het en klik op " Installatie ongedaan maken ".

Op Windows 8, 7 of Vista

Navigeer naar " Programma's en functies ", scroll om iPhone Backup Extractor te vinden en klik op " Installatie ongedaan maken ".

Op macOS

Open de map " Programma's " in Finder en sleep iPhone Backup Extractor naar het prullenbakpictogram in het Dock.

About the author

Aidan Fitzpatrick founded Reincubate in 2008 after building the world's first iPhone data recovery tool, iPhone Backup Extractor. He's spoken at Google on entrepreneurship, and is a graduate of the Entrepreneurs' Organisation's Leadership Academy.

Reincubate's CEO at Buckingham Palace

Pictured above are members of Reincubate’s team meeting HM Queen Elizabeth Ⅱ at Buckingham Palace, after being awarded the UK’s highest business award for our work with Apple technology. Read our position on privacy, safety and security.

Can we improve this article?

We love hearing from users: why not drop us an email, leave a comment, or tweet @reincubate?

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze openingstijden zijn van maandag tot vrijdag, van 9.00 tot 17.00 uur GMT.

We streven ernaar om alle berichten binnen één werkdag te beantwoorden.

Neem contact op › Ons geweldige ondersteuningsteam

© 2008 - 2019 Reincubate Ltd. Alle rechten voorbehouden. Registered in England and Wales #5189175, VAT GB151788978. Reincubate® is a registered trademark. Privacy en voorwaarden. Wij bevelen 2FA aan. Gebouwd met in Londen.