Hoe iPhone Backup Extractor te downloaden, installeren en verwijderen

bijgewerkt

Downloaden van Reincubate iPhone Backup Extractor

De nieuwste versie van iPhone Backup Extractor kan altijd worden gedownload van onze downloadpagina .

Installatie van Reincubate iPhone Backup Extractor

Installeren op Windows

Volg de installatiewizard om de software te installeren.

Installing iPhone Backup Extractor on Windows, step 1
Installatie van iPhone Backup Extractor op Windows, stap 1

iPhone Backup Extractor leest iTunes- en iCloud-back-ups op uw pc.

Installing iPhone Backup Extractor on Windows, step 2
Installatie van iPhone Backup Extractor op Windows, stap 2

Installeren op macOS

Sleep het pictogram iPhone Backup Extractor naar uw map Toepassingen.

Installing iPhone Backup Extractor on macOS, step 1
Installatie van iPhone Backup Extractor op macOS, stap 1

Start de software vanuit uw map Toepassingen.

Installing iPhone Backup Extractor on macOS, step 1
Installatie van iPhone Backup Extractor op macOS, stap 1

iPhone Backup Extractor leest iTunes- en iCloud-back-ups op uw Mac.

The iPhone Backup Extractor overview
Het overzicht van de iPhone Backup Extractor

Ongedaan maken van de installatie van Reincubate iPhone Backup Extractor

Als u iPhone Backup Extractor wilt verwijderen, zijn dit de stappen die u moet nemen:

Op Windows 10

Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van het menu Start aan de linkerkant van de taakbalk en kies " Apps & functies ".

Scroll om iPhone Backup Extractor te vinden, selecteer het en klik op " Installatie ongedaan maken ".

Op Windows 8, 7 of Vista

Navigeer naar " Programma's en functies ", scroll om iPhone Backup Extractor te vinden en klik op " Installatie ongedaan maken ".

Op macOS

Open de map " Programma's " in Finder en sleep iPhone Backup Extractor naar het prullenbakpictogram in het Dock.

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 10:40 AM GMT.