Hoe iPhone Backup Extractor te downloaden, installeren en verwijderen

bijgewerkt

Zoals al onze software, installeert en verwijdert iPhone Backup Extractor de standaardmanier op Windows en macOS, en laat geen rommel achter wanneer verwijderd. Er worden geen aanvullende componenten geïnstalleerd waarvoor afzonderlijke verwijdering vereist is.

Downloaden van Reincubate iPhone Backup Extractor

De nieuwste versie van iPhone Backup Extractor kan altijd worden gedownload van onze downloadpagina .

Installatie van Reincubate iPhone Backup Extractor

Installeren op Windows

Volg de installatiewizard om de software te installeren.

Installing iPhone Backup Extractor on Windows, step 1
Installatie van iPhone Backup Extractor op Windows, stap 1

iPhone Backup Extractor leest iTunes- en iCloud-back-ups op uw pc.

Installing iPhone Backup Extractor on Windows, step 2
Installatie van iPhone Backup Extractor op Windows, stap 2

Installeren op macOS

Sleep het pictogram iPhone Backup Extractor naar uw map Toepassingen.

Installing iPhone Backup Extractor on macOS, step 1
Installatie van iPhone Backup Extractor op macOS, stap 1

Start de software vanuit uw map Toepassingen.

Installing iPhone Backup Extractor on macOS, step 1
Installatie van iPhone Backup Extractor op macOS, stap 1

iPhone Backup Extractor leest iTunes- en iCloud-back-ups op uw Mac.

The iPhone Backup Extractor overview
Het overzicht van de iPhone Backup Extractor

Ongedaan maken van de installatie van Reincubate iPhone Backup Extractor

Als u iPhone Backup Extractor wilt verwijderen, zijn dit de stappen die u moet nemen:

Op Windows 10

Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van het menu Start aan de linkerkant van de taakbalk en kies " Apps & functies ".

Scroll om iPhone Backup Extractor te vinden, selecteer het en klik op " Installatie ongedaan maken ".

Op Windows 8, 7 of Vista

Navigeer naar " Programma's en functies ", scroll om iPhone Backup Extractor te vinden en klik op " Installatie ongedaan maken ".

Op macOS

Open de map " Programma's " in Finder en sleep iPhone Backup Extractor naar het prullenbakpictogram in het Dock.

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 8:16 AM GMT.