Aan de slag met iPhone Backup Extractor

bijgewerkt
Cover image for: Aan de slag met iPhone Backup Extractor

Downloaden van Reincubate iPhone Backup Extractor

De nieuwste versie van iPhone Backup Extractor kan worden gedownload vanaf de downloadpagina .

Installing on Windows

Volg de installatiewizard om de software te installeren.

Installing iPhone Backup Extractor on Windows, step 1
Installatie van iPhone Backup Extractor op Windows, stap 1

Installing iPhone Backup Extractor on Windows, step 2
Installatie van iPhone Backup Extractor op Windows, stap 2

Installing on macOS

Sleep het pictogram iPhone Backup Extractor naar uw map Toepassingen.

Installing iPhone Backup Extractor on macOS, step 1
Installatie van iPhone Backup Extractor op macOS, stap 1

Start de software vanuit uw map Toepassingen.

Installing iPhone Backup Extractor on macOS, step 1
Installatie van iPhone Backup Extractor op macOS, stap 1

iPhone Backup Extractor's overview
Overzicht van iPhone Backup Extractor

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 2:49 AM GMT.

We streven ernaar om alle berichten binnen één werkdag te beantwoorden.

Ga naar het ondersteuningsgedeelte › Neem contact met ons op ›
Ons geweldige ondersteuningsteam

Comments (2)

I forgot my password for screen time

Check out our guide here.

Thanks

Kunnen we dit artikel verbeteren?

We horen graag van gebruikers: Stuur ons een e-mail, laat een reactie achter of stuur een tweet @reincubate?

© 2008 - 2020 Reincubate Ltd. Alle rechten voorbehouden. Geregistreerd in Engeland en Wales #5189175, VAT GB151788978. Reincubate® is een geregistreerd handelsmerk. Privacybeleid & termen. Wij bevelen 2FA aan. Gebouwd met in Londen.