Wat doet iPhone Backup Extractor?

bijgewerkt

iPhone Backup Extractor kan bestanden uit iTunes en iCloud-back-ups van uw iPhone-, iPad- of iPod Touch-gegevens extraheren. Het werkt met alle versies van iOS en elk mobiel Apple-apparaat.

Op onze productpagina kunnen we alle details goed uitleggen, maar we hebben hieronder een samenvatting opgenomen om u op weg te helpen.

Belangrijkste kenmerken van de iPhone Backup Extractor

Ondersteunde gegevens

Reincubate iPhone Backup Extractor ondersteunt gegevens rechtstreeks van een aantal apps van Apple en van derden.

Ondersteunde Apple-gegevens

Ondersteunde gegevens van derden

Aanvullende gegevens van derden

iPhone Backup Extractor ondersteunt ook een groot aantal extra applicaties van derden via de functies "App View" en "Expert Mode", waarbij gegevens worden hersteld van zowel iTunes- als iCloud-back-ups. Onze app-gegevenspagina beschrijft veel van deze en hoe we kunnen helpen.

verenigbaarheid

Windows en macOS

Reincubate iPhone Backup Extractor werkt op elke moderne Mac (macOS 10.10 of nieuwer) en elke moderne Windows (Vista of nieuwer).

iOS

iPhone Backup Extractor werkt in alle versies van iOS en alle iOS-apparaten, waaronder iPhones, iPads en de iPod Touch.

iCloud

staat Gegevens Notes
Realtime iCloud-gegevens (foto's, contacten, etc.) Alles goed.
iCloud-back-upgegevens iOS 11.2+ zonder 2FA Alles goed.
⚠️ iCloud back-upgegevens iOS 11.2+ met 2FA In afwachting van service-update na Apple's Q4 2018 en Q3 2019 wijzigingen. Ons ondersteuningsteam kan u in de tussentijd helpen bij het maken van een tijdelijke iTunes-back-up. Real-time iCloud-gegevens worden niet beïnvloed.

Ons ondersteuningsteam kan op verzoek iCloud-back-ups converteren naar iTunes. Gebruikers kunnen in de tussentijd mogelijk zien dat deze back-up momenteel niet toegankelijk is.
iCloud-back-upgegevens vóór iOS 11.2 Alles goed.

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 8:22 AM GMT.