Problemen oplossen met iPhone Backup Extractor

bijgewerkt
Cover image for: Problemen oplossen met iPhone Backup Extractor

Als u een probleem tegenkomt met iPhone Backup Extractor, zorg er dan voor dat u de nieuwste versie gebruikt: download deze van de iPhone Backup Extractor-pagina .

Een iPhone data export formaat kiezen

Lees deze gedetailleerde handleiding als u meer wilt weten over de verschillende bestandsindelingen die worden gebruikt bij het extraheren van gegevens uit een iPhone-back-up.

Het doel van dit artikel is om uit te leggen waar elk bestandsformaat over gaat. We hebben dit geschreven met als hoofddoel onze iPhone Backup Extractor-gebruikers te helpen bij het kiezen tussen verschillende bestandsindelingen. U vindt dit artikel echter nog steeds nuttig om de populairste bestandsextensies beter te begrijpen.

Afhankelijk van de gegevens die u uit een back-up wilt halen, zijn er verschillende opties om uit te kiezen:

• Voor berichten-apps (sms, notities, WhatsApp, Snapchat, Viber, Kik, WeChat, Line en Hike): PDF, HTML of CSV
  • Voor contactpersonen : VCard of CSV
  • Voor agendagegevens: iCal of CSV
  • Voor locatie: KML of CSV

CSV

Het CSV-bestand (of door komma's gescheiden waarden) slaat tabelgegevens op in platte tekst. De tabelgegevens kunnen tekst of cijfers zijn. De gegevens worden opgeslagen op lijnen, waarbij elke lijn een gegevensrecord is. De velden op elke rij worden gescheiden door komma's.

Als u besluit de gegevens in deze indeling te exporteren, moet u weten dat u veel opties hebt om deze te openen, zoals Open Office Calc , Google Documenten , Microsoft Excel of CSV Reader .

CSV file example
CSV-bestandsvoorbeeld

Vergeet niet dat de gegevens die zijn geëxtraheerd in een CSV-bestand beperkt zijn tot tekst en getallen. Als u extra gegevens uit uw back-up moet extraheren (zoals bijvoorbeeld de afbeelding of video-bijlagen), moet u HTML kiezen in plaats van CSV.

PDF

PDF is een standaardindeling voor het presenteren van documenten. PDF-bestanden zien er hetzelfde uit op elke computer die ze gebruiken (PDF staat voor "portable document format") en ze zijn zelfstandig: het is een enkel bestand met alle afbeeldingen of media erin.

PDF is vaak de beste keuze voor het exporteren van berichten of voor elk document dat u later met anderen kunt delen.

HTML

De HyperText Markup Language (HTML) is een bestandsindeling die wordt gebruikt om webpagina's in een gestandaardiseerde taal te genereren.

De HTML-bestanden zijn toegankelijk met alle moderne browsers (Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge etc.) en de geëxtraheerde gegevens kunnen worden bekeken als een webpagina.

In vergelijking met de CSV is de HTML flexibeler en kunnen verschillende objecten worden ingesloten in de inhoud. Een videobestand of een afbeelding kan bijvoorbeeld gemakkelijk met gemak in dit type bestand worden opgenomen.

HTML file example
HTML-bestand voorbeeld

Dit bestandsformaat is uw beste optie als u volledige gegevens (dat wil zeggen inclusief bijlagen) moet extraheren.

iCal

Met het bestandsformaat iCal (iCalendar) kunnen gebruikers taken en vergaderverzoeken delen met andere gebruikers. Het iCal-formaat wordt door vele producten ondersteund: Apple Calendar, Yahoo Calendar, SeaMonkey, Microsoft Outlook , Mozilla Thunderbird en Google Calendar.

iCal file example
iCal-bestandsvoorbeeld

Als je een snelle manier nodig hebt om de agenda van een iPhone in je agenda te importeren, heb je het iCal-formaat nodig.

VCard

VCard is een bestand dat wordt gebruikt voor elektronische visitekaartjes. Meerdere identificatievelden kunnen worden opgenomen in VCard-bestanden, zoals naam, telefoonnummers, adres, URL's, e-mails, logo's, afbeeldingen en video's. De VCard-bestanden kunnen op verschillende manieren worden gedeeld, bijvoorbeeld via een e-mail of via een chatprogramma.

VCard file example
Voorbeeld van een VCard-bestand

VCard-bestanden kunnen worden geopend en geïmporteerd in applicaties zoals Google Gmail , Outlook Express of de iCloud.

KML

KML (of "Keyhole Markup Language") is een XML-standaard die wordt gebruikt om geografische visualisatie en annotaties weer te geven op de twee- of driedimensionale kaarten en Earth-browsers. Deze taal gebruikt 3D geografische coördinaten (lengte-, breedtegraad en hoogte) om de exacte locatie op een kaart te bepalen.

KML file example
KML-bestandsvoorbeeld

KML-bestanden kunnen worden geopend en geïmporteerd door Google Maps en Google Earth.

Hoe het bestandsformaat te kiezen bij het gebruik van iPhone Backup Extractor

De beste optie als u de gegevens in een specifiek formaat wilt opslaan, is om het menu "Uitpakken" te kiezen in het hoofdmenu van de iPhone Backup Extractor. Kies hier de categorie en de gewenste bestandsindeling en selecteer vervolgens de map waarin u de gegevens wilt extraheren.

Choose type formats
Kies type formaten

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 8:00 AM GMT.