Hoe iPhone-contacten te importeren

bijgewerkt
Cover image for: Hoe iPhone-contacten te importeren

Hoe kan ik contacten rechtstreeks op mijn iPhone, iPod Touch of iPad importeren?

Het importeren van contacten naar je iPhone is eenvoudig. Klik op "Extract Contacts" in iPhone Backup Extractor en e-mail het uitgepakte bestand vervolgens naar uzelf. Open de e-mail op uw iPhone met de app Mail van Apple en u kunt automatisch de contacten in uw adresboek importeren. Eenvoudig!

Als u uw iPhone niet synchroniseert met een e-mail- of contactpersonenclient, is het mogelijk om contacten naar een iPhone te herstellen door eenvoudig een VCard-bestand naar de telefoon te e-mailen. Zodra de telefoon de e-mail heeft ontvangen, opent u de VCard-bijlage en wordt een optie voor het importeren van de gegevens weergegeven.

Hoe kan ik contacten van VCard of VCF importeren?

Het importeren van uw contacten in Outlook, Google Mail of andere moderne e-mailsystemen is eenvoudig. In onze blog wordt beschreven hoe u uw iPhone- of iPad VCard-contacten importeert in Google Mail .

Contacten importeren vanuit CSV

Er zijn instructies voor het importeren van uw contacten van CSV naar Gmail en Outlook . Vrijwel alle contactmanagementsoftware ondersteunt importeren vanuit CSV. Onze blog beschrijft in meer detail hoe je je iPhone- of iPad CSV-contactpersonen in Outlook importeert .

De contact CSV-bestanden worden gegenereerd met de volgende velden:

• Titel, Voornaam, Middelste naam, Achternaam, Achtervoegsel, Bijnaam
  • Bedrijf, Afdeling, JobTitle, Note, Birthday, WorkPhone, WorkFax
  • MobilePhone, HomePhone, OtherPhone, SpousePhone, MainPhone
  • Pager, URL, Tag, E-mail, Straat, Stad, Staat, Postcode, Land, Landcode

Andere soorten gegevens importeren?

Als u gegevens op uw iPhone of iPad bent verloren of verwijderd, kunnen we u helpen. We publiceren een aantal handleidingen over het importeren van gegevens naar uw iPhone. Bekijk hoe u verwijderde gegevens van iTunes-back-ups kunt herstellen voor meer informatie.

Het herstellen van andere typen bestanden naar uw iPhone kan lastig zijn zonder technische knowhow. Neem contact op met ons ondersteuningsteam als u niet zeker weet hoe u verder moet gaan. We helpen je graag. 👋

Over de auteur

Aidan Fitzpatrick richtte in 2008 Reincubate op na het bouwen van 's werelds eerste iPhone-hulpmiddel voor gegevensherstel, iPhone Backup Extractor. Hij heeft bij Google gesproken over ondernemerschap en is afgestudeerd aan de Leadership Academy van de Entrepreneurs 'Organization.

Reincubate's CEO bij Buckingham Palace

Hierboven zijn de leden van Reincubate's team te zien die HM Queen Elizabeth Ⅱ bij Buckingham Palace ontmoeten, nadat ze de UK's hoogste zakelijke prijs hebben ontvangen voor ons werk met Apple-technologie. Lees ons standpunt over privacy, veiligheid en beveiliging .

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 9:32 PM GMT.