Veelgestelde vragen over iOS-dataherstel

bijgewerkt

We hebben hieronder onze tips voor gegevensherstel voor uw iPhone, iPad of iPod Touch afgerond.

Waarom maakt Apple het moeilijk om de toegangscode voor de schermtijd opnieuw in / uit te schakelen - waarom kan dit niet via iCloud?

We denken dat dit is bedoeld voor gebruikers die geen iCloud Family Sharing-apparaat met hun kinderen hebben opgezet, maar in plaats daarvan hun eigen iPhone met hun eigen iCloud-account geven. Afgezien van het afzonderlijk kunnen registreren van een ouder op TouchID of FaceID, is een secundaire code nodig, omdat het kind volledige toegang zou hebben tot zijn eigen iCloud-instellingen.

Het is ook handig om een wachtwoordcode te gebruiken in plaats van een iCloud-account, waar deze beperkingen massaal via MDM worden toegepast op veel apparaten waarop geen ouder als zodanig aanwezig is, zoals op een school of bedrijf. Het is niet alleen voor het beperken van de toegang voor kinderen die het apparaat gebruiken.

Wanneer het gezin samen in een iCloud Family-share is verbonden, zou het mogelijk zijn. Gebruikers moeten echter altijd de optie hebben om een wachtwoordcode op te heffen als het er toe doet: alsof je op een lange reis met het gezin bent waar geen internet is. Het grootste deel van de wereld heeft bijvoorbeeld geen wifi tijdens vluchten, dus zonder een code is het niet mogelijk om instellingen voor Family Sharing te wijzigen.

Hoe kan ik iMessage bekijken op een Windows-pc?

De eenvoudigste manier om iMessages op Windows te krijgen, is door de bovenstaande instructies te volgen: iPhone Backup Extractor biedt een volledig functionele iMessage-viewer voor Windows. Hiermee kunt u bijlagen, diagrammen en berichten bekijken op uw Windows-pc, net zoals op uw iPhone.

Hoe kan ik iMessages op Mac krijgen?

De "Berichten" -app op nieuwere Macs wordt geïntegreerd met de iCloud om u toegang te geven tot iMessages en teksten op uw bureaublad. De installatie is eenvoudig:

1. Zorg ervoor dat u bent ingelogd op hetzelfde iCloud-account op de Mac als op de iPhone

2. Ga op je iPhone naar SettingsMessagesText Message Forwarding en je ziet een lijst met de iMessage-compatibele apparaten die aan je iCloud-account zijn gekoppeld.

3. Schakel de apparaten in of uit waarvoor u het doorsturen van tekstberichten wilt gebruiken; je kunt teksten verzenden en ontvangen op een van deze iPads of Macs

Is het mogelijk om iMessages op Android te krijgen?

Er is op dit moment geen eenvoudige iMessage-client beschikbaar op Android; Apple zorgt ervoor dat de iMessage-ervaring wordt beschermd. We hebben echter een gids om u te helpen bij het migreren van iMessages naar Android . Reik uit als je vastloopt!

Hoe krijg ik toegang tot mijn WhatsApp `ChatStorage.sqlite` bestand?

U kunt toegang krijgen tot uw ChatStorage.sqlite bestand met behulp van de "Expert-modus" zoals beschreven in de bovenstaande stappen, en met iPhone Backup Extractor kunt u dat bestand zowel van iTunes- als iCloud-back-ups krijgen. U kunt dit gebruiken bij het migreren van uw gegevens naar Android. We publiceren hier een gids voor het verkrijgen van ChatStorage .

Hoe kan ik WhatsApp-berichten terugzetten naar een andere telefoon?

We hebben hier een handige gids voor het selectief herstellen van WhatsApp-berichten naar een iPhone of Android .

Is het mogelijk om verloren of verwijderde foto's van mijn iPhone of iCloud te herstellen?

Ja: we hebben een volledige handleiding voor het herstellen van verloren of verwijderde foto's . Bekijken!

Mijn iPhone kan niet worden ingeschakeld en al mijn gegevens zijn verloren. Hoe kan ik iOS-gegevens herstellen?

Als u een iTunes-back-up hebt of iCloud gebruikt, kunt u gegevens terughalen met behulp van deze gids of onze gids voor iCloud . In het ergste geval, e-mail ons en wij zullen u helpen.

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 4:54 PM GMT.

We streven ernaar om alle berichten binnen één werkdag te beantwoorden.

Ga naar het ondersteuningsgedeelte › Neem contact met ons op ›
Ons geweldige ondersteuningsteam

Kunnen we dit artikel verbeteren?

We horen graag van gebruikers: Stuur ons een e-mail, laat een reactie achter of stuur een tweet @reincubate?

© 2008 - 2020 Reincubate Ltd. Alle rechten voorbehouden. Geregistreerd in Engeland en Wales #5189175, VAT GB151788978. Reincubate® is een geregistreerd handelsmerk. Privacybeleid & termen. Wij bevelen 2FA aan. Gebouwd met in Londen.