Veelgestelde vragen over iPhone Backup Extractor

bijgewerkt

We hebben hier de meest gestelde vragen over iPhone Backup Extractor afgerond.

Heb ik iTunes nodig om de iPhone Backup Extractor te gebruiken?

Nee, je hebt iTunes niet nodig om iPhone Backup Extractor te gebruiken.

iPhone Backup Extractor zoekt automatisch in de standaard iTunes-back-uplocatie voor uw back-ups. De software vereist echter niet dat iTunes is geïnstalleerd op de computer waarop u het gebruikt. U kunt uw back-ups kopiëren naar een andere machine en daar de iPhone Backup Extractor gebruiken. Het is mogelijk om op Windows uit te pakken van een back-up gemaakt onder macOS, en omgekeerd.

Het werken met iCloud-back-ups of gegevens is niet afhankelijk van iTunes.

Worden gegevens hersteld met de iPhone Backup Extractor forensisch geluid?

Jawel. Bestanden die worden geëxporteerd in de expertmodus worden op geen enkele manier gemanipuleerd in het back-up- of leesproces. Gegevensbladen en verdere informatie is op verzoek beschikbaar voor onderzoekers.

Naast een aantal particuliere forensische en recuperatieagentschappen, hebben we politie- en staats-forensische laboratoria die onze software over de hele wereld gebruiken, van door de Amerikaanse congres gefinancierde trainingsprogramma's voor wetshandhaving tot de Britse politie van South Yorkshire, de Duitse Polizei Hamburg Forensische en de Deense politie Nationaal High Tech Crime Center.

Werkt iPhone Backup Extractor met oudere iCloud-back-ups, vanaf iOS 7, 8, 9 enzovoort?

Ja dat doet het. Ondersteuning voor alle versies van iCloud-back-ups is ingebouwd in de iPhone Backup Extractor.

Zal het gebruik van iPhone Backup Extractor mijn iCloud-account vergrendelen?

Nee, dat zal het niet. We publiceren meer informatie over vergrendelde iCloud-accounts en hoe we voorkomen dat dit hier en hier gebeurt.

Hoe effectief is iPhone-gegevensherstel met iPhone Backup Extractor?

Heel. We hebben ons herstel van verwijderde gegevens vergeleken met de toonaangevende forensische hulpprogramma's en de resultaten zijn indrukwekkend .

Is iPhone Backup Extractor gratis?

iPhone Backup Extractor is beschikbaar in zowel gratis als betaalde edities. Met de gratis versie kunt u elk bestand of gegevens van een iPhone- of iPad-back-up herstellen, maar slechts vier bestanden tegelijk. U kunt echter al uw bestanden herstellen door ze vier tegelijk te doorlopen als u dat nodig hebt.

U kunt meer lezen over het verschil tussen de gratis en betaalde versies van iPhone Backup Extractor .

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 10:12 PM GMT.