Wat betekent "iPhone geen back-up gemaakt", en hoe kan ik dit repareren?

bijgewerkt

iPhone is niet gemaakt

Van deze iPhone is in X weken geen back-up gemaakt. Back-ups gebeuren wanneer deze iPhone is aangesloten op voeding, vergrendeld en op wifi.

Als je dit probleem tegenkomt, is de oorzaak zoals het zegt: je moet je telefoon op stroom, vergrendeld en op wifi houden. Uw iPhone probeert dagelijks een back-up te maken wanneer aan deze criteria wordt voldaan. Als dit niet het geval is, wordt u met deze fout gewaarschuwd.

Het is goed dat Apple u hier op attent maakt, omdat het bijhouden van een up-to-date back-up van uw iOS-apparaat een goed idee is: als u het apparaat verliest of beschadigt of per ongeluk een bestand verwijdert, kunt u het anders misschien niet krijgen terug.

Als het niet eenvoudig is om je telefoon vergrendeld, op wifi en ingeschakeld te laten, kun je overwegen om van iCloud-back-ups over te schakelen naar iTunes-back-ups .

Een back-up maken met iTunes is gratis en heeft een aantal voordelen. We publiceren een korte handleiding waarin de voor- en nadelen worden beschreven en hoe u dit kunt doen .

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 12:49 PM GMT.