Wat betekent "iPhone geen back-up", en hoe kan ik dit oplossen?

bijgewerkt

iPhone is niet gemaakt

Van deze iPhone is in X weken geen back-up gemaakt. Back-ups gebeuren wanneer deze iPhone is aangesloten op voeding, vergrendeld en op wifi.

Als u dit probleem tegenkomt, is de oorzaak zoals het luidt: u moet uw telefoon regelmatig laten werken, vergrendelen en op wi-fi zetten. Je iPhone zal dagelijks proberen een back-up te maken wanneer aan deze criteria wordt voldaan. Als dit niet het geval is, waarschuwt deze je met deze fout.

Het is goed dat Apple u hier op attent maakt, omdat het bijhouden van een up-to-date back-up van uw iOS-apparaat een goed idee is: als u het apparaat verliest of beschadigt of per ongeluk een bestand verwijdert, kunt u het anders misschien niet krijgen terug.

Als het regelmatig laten van je telefoon vergrendeld, op wifi en ingeschakeld is, is het niet eenvoudig om over te schakelen van iCloud-back-ups naar iTunes-back-ups .

Een back-up maken met iTunes is gratis en heeft een aantal voordelen. We publiceren een korte handleiding waarin de voor- en nadelen worden beschreven en hoe u dit kunt doen .

Over de auteur

Aidan Fitzpatrick richtte in 2008 Reincubate op na het bouwen van 's werelds eerste iPhone-hulpmiddel voor gegevensherstel, iPhone Backup Extractor. Hij heeft bij Google gesproken over ondernemerschap en is afgestudeerd aan de Leadership Academy van de Entrepreneurs 'Organization.

Reincubate's CEO bij Buckingham Palace

Hierboven zijn de leden van Reincubate's team te zien die HM Queen Elizabeth Ⅱ bij Buckingham Palace ontmoeten, nadat ze de UK's hoogste zakelijke prijs hebben ontvangen voor ons werk met Apple-technologie. Lees ons standpunt over privacy, veiligheid en beveiliging .

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 8:20 AM GMT.