Hoe een iPhone te updaten zonder een back-up te maken

bijgewerkt

Als u iOS via iTunes op uw iPhone bijwerkt, zult u merken dat het erop staat uw iTunes-back-up bij te werken voordat dit gebeurt. Als u dit doet, wordt uw laatste niet-archiverende iOS-back-up overschreven, tenzij u deze snel genoeg kunt annuleren. Hoewel we regelmatig het belang benadrukken van het bijwerken van uw back-up, is dit in sommige gevallen niet nuttig: vooral niet als u dit proces uitvoert omdat uw telefoon gedeeltelijk kapot is.

Het up-to-the-air ("OTA") -bijwerkmechanisme van Apple vermijdt de noodzaak om uw back-up tijdens de installatie bij te werken. Als u een bepaalde versie van iOS opnieuw installeert of uw telefoon herstelt, is dat misschien niet handig voor u.

Er is een eenvoudige methode om te voorkomen dat je gedwongen wordt een back-up te maken bij het bijwerken van je iPhone.

IOS updaten zonder een iTunes-back-up op Windows

1. Zorg ervoor dat iTunes volledig gesloten is.

2. Open een opdrachtvenster. Druk op ⊞ Win + R en het venster Uitvoeren zou moeten verschijnen. Voer cmd en druk op ⏎ Enter .

3. Typ de volgende opdracht in het zwarte opdrachtvenster dat is geopend:

"%CommonProgramFiles%\Apple\Apple Application Support\defaults.exe" write com.apple.iTunes AutomaticDeviceBackupsDisabled -bool true

Vanaf dit punt kunt u, als u iTunes opent, uw iOS-versie van iOS bijwerken zonder het back-upproces automatisch te starten. Als u dit ongedaan wilt maken, volgt u dezelfde stappen 1 - 3, maar voert u in plaats daarvan deze opdracht uit:

"%CommonProgramFiles%\Apple\Apple Application Support\defaults.exe" write com.apple.iTunes AutomaticDeviceBackupsDisabled -bool false

IOS updaten zonder een iTunes-back-up op macOS te starten

1. Zorg ervoor dat iTunes volledig gesloten is. (Gebruik "Quit" in uw dock.)

2. Start de macOS Terminal-toepassing. Dit is te vinden via Finder, onder Applications / Utilities / Terminal . Als alternatief kan het worden gestart met Spotlight door op ⌘ Cmd + te drukken en typ Terminal voordat u op ⏎ Enter drukt.

3. Instrueer de Terminal om automatische iTunes-back-ups uitschakelen uit te schakelen door de volgende opdracht in te voeren voordat u op ⏎ Enter drukt:

defaults write com.apple.iTunes AutomaticDeviceBackupsDisabled -bool true

Vanaf dit punt kunt u, als u iTunes opent, uw iOS-versie van iOS bijwerken zonder het back-upproces automatisch te starten. Als u dit ongedaan wilt maken, volgt u dezelfde stappen 1 - 3, maar voert u in plaats daarvan deze opdracht uit:

defaults write com.apple.iTunes AutomaticDeviceBackupsDisabled -bool false

Over de auteur

Aidan Fitzpatrick richtte in 2008 Reincubate op na het bouwen van 's werelds eerste iPhone-hulpmiddel voor gegevensherstel, iPhone Backup Extractor. Hij heeft bij Google gesproken over ondernemerschap en is afgestudeerd aan de Leadership Academy van de Entrepreneurs 'Organization.

Reincubate's CEO bij Buckingham Palace

Hierboven zijn de leden van Reincubate's team te zien die HM Queen Elizabeth Ⅱ bij Buckingham Palace ontmoeten, nadat ze de UK's hoogste zakelijke prijs hebben ontvangen voor ons werk met Apple-technologie. Lees ons standpunt over privacy, veiligheid en beveiliging .

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 10:26 AM GMT.