Hoe gamegegevens overdragen & opslaan op je iPhone of iPad

bijgewerkt
Cover image for: Hoe gamegegevens overdragen & opslaan op je iPhone of iPad

Opgeslagen spellen, instellingen en status kopiëren van het ene iOS-apparaat naar het andere

iPhone Backup Extractor kan opslag-, score- of instellingenbestanden uit de iOS-apps extraheren en deze bestanden gebruiken om de informatie over te dragen van de ene iPhone naar de andere, of van een iPhone naar iPad.

Hieronder hebben we een paar van onze favoriete apps opgesomd om het proces in het algemeen te illustreren.

Hoe Angry Birds-gegevens extraheren uit een iPhone-back-up

Gegevens overbrengen werkt goed met de immer populaire Angry Birds . Omdat er veel versies van Angry Birds zijn, hebben we het origineel als voorbeeld genomen. Deze instructies kunnen worden aangepast aan elke versie - zo niet de meeste applicaties - dus maak je geen zorgen als dit niet jouw versie is, zul je het uitwerken.

Het is eigenlijk vrij eenvoudig: het enige wat je hoeft te doen is de bestanden met de high-score.lua en settings.lua de Angry Birds te vinden. Om dit in iPhone Backup Extractor te doen, doet u het volgende.

• Klik om de modus "Expert" te kiezen
  • Navigeer naar Applicationcom.clickgamer.AngryBirdsDocuments

In deze map vindt u de gewaardeerde bestanden highscore.lua en settings.lua . Je hebt beide "Gouden Eieren" nodig om je scores terug te zetten naar je iPhone via /private/var/mobile/Applications/[the Angry Birds folder]/Documents . Je kunt dit gebruiken om hoge scores en instellingen te delen tussen je iPhone en iPad, dus het is niet nodig om opnieuw vanaf het begin te beginnen.

Hoe Angry Birds Space hi-scores tussen apparaten te verplaatsen

Als je geïnteresseerd bent in inter-planeet, zero-gravity hi-jinx, dan is Angry Birds Space van Rovio misschien iets voor jou. Het is beschikbaar in de App Store voor iPhone- en iPad- gebruikers.

Reincubate iPhone Backup Extractor kan eenvoudig je Angry Birds hi-scores herstellen, zodat je ze tussen apparaten kunt verplaatsen waar nodig. Schakel naar "Expert-modus" en kijk onder Application/com.rovio.AngryBirdsSpace/Documents voor de bestanden high-score.lua en settings.lua .

Finding the files in Expert mode
De bestanden zoeken in de Expert-modus

Na het volgen van deze stappen, kunt u de bestanden highscore.lua en settings.lua extraheren die nodig zijn voor scores, instellingen en niveau-informatie. Beide bestanden zijn belangrijk bij het overbrengen van je hi-scores en prestaties tussen iOS-apparaten.

Eenmaal uitgepakt, kunnen ze naar een ander apparaat worden verplaatst door de app te installeren, een back-up van het apparaat te maken en vervolgens de back-up van het apparaat te bewerken om deze bestanden te overschrijven.

Hoe Nike + GPS-gebruikersgegevens uit een iPhone-back-up halen

Als je een fervent hardloper bent, heb je ongetwijfeld de geweldige Nike Run + -app van Nike . De applicatie werkt in combinatie met een Nike + sensor om hardlopen in kaart te brengen en uw hardloopstatistieken op te slaan, zodat u tegen uzelf kunt concurreren of uw trainingsvoortgang kunt volgen. Het kan even duren om de app en sensor te kalibreren naar uw eigen persoonlijke hardloopstijl, als het eenmaal is gedaan, is het de moeite waard.

Om de bestanden van uw iTunes-back-up te openen, opent u iPhone Backup Extractor en klikt u op "Expert-modus" en volgt u de onderstaande instructies:

• Navigeer naar de map Applicationscom.nike.nikeplus-gps
  • Vink het vakje naast de map aan, dit selecteert alle benodigde bestanden
  • Selecteer "Selectie uitpakken" en klik vervolgens op uitpakken
  • U zult dan aanwezig zijn met een keuze waar u de bestanden wilt opslaan
  • In de door u gekozen map bevindt zich een mapstructuur DocumentsLibrarycom.nike.nikeplus-gps met uw bestanden

Er zijn verschillende manieren om deze bestanden weer op iPhones of iPads te krijgen: we raden aan om iPhone Backup Extractor te gebruiken om een back-up van uw andere apparaat te bewerken en deze vervolgens te herstellen. Als u een gejailbreakt iOS-apparaat hebt, is het mogelijk om alleen de bestanden terug te kopiëren, maar we raden jailbreaking niet aan.

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 1:43 PM GMT.

We streven ernaar om alle berichten binnen één werkdag te beantwoorden.

Ga naar het ondersteuningsgedeelte › Neem contact met ons op ›
Ons geweldige ondersteuningsteam

Comments (2)

I've purchased the full version for a yr. and I have all my AngryBirds data for all versions extracted to my Desktop. Now, I also have JB my iPhone 4S with iOS6.1.1. How do I go about putting these documents / settings files back to the device? what my be the path to locate the correct directory? Thanks.

Vindi

Hi Vindi. You mentioned your phone is jailbroken. That makes restoration of this sort of data easier. We've got a guide on restoring app data. Try that! 🙂

I have OpenSSH installed to my Jailbroken iPhone 4S with iOS6.1.1, how do I restore my apps? Which directory and such.

For example, if I want to replace all my photos back to the Album, how do I do that? All the applicatins seems to be in numbers. I did lose all my stuffs so I would really appreciate any help you can give. I want to purchase this restore app to restore things back to my iphone.

Please help. Thanks.

Vindi

Hi Vindi, thanks for your comment. The safest method is to modify your backup with iPhone Backup Extractor and restore it. If you're using direct access with a jailbreak, you'll find each app's data under /var/mobile/Applications/ and each app's binaries under /private/var/containers/Bundle/Application/.

Kunnen we dit artikel verbeteren?

We horen graag van gebruikers: Stuur ons een e-mail, laat een reactie achter of stuur een tweet @reincubate?

© 2008 - 2020 Reincubate Ltd. Alle rechten voorbehouden. Geregistreerd in Engeland en Wales #5189175, VAT GB151788978. Reincubate® is een geregistreerd handelsmerk. Privacybeleid & termen. Wij bevelen 2FA aan. Gebouwd met in Londen.