Hoe Instagram-foto's en -berichten opslaan

bijgewerkt
Cover image for: Hoe Instagram-foto's en -berichten opslaan

Onze gebruikers vragen ons vaak naar de beste manier om bestanden van apps zoals Instagram te bekijken en uit te pakken. Het antwoord is eenvoudig: gebruik iPhone Backup Extractor en u krijgt toegang tot alle applicatiegegevens die zijn opgeslagen in uw iTunes- of iCloud-back-up. In dit bericht laten we u zien hoe u bestanden uit uw iPhone-apps kunt extraheren en bekijken.

Als u scores voor uw favoriete games wilt herstellen of specifieke bestanden en databases uit iPhone-, iPad- of iPod-apps wilt extraheren, doet iPhone Backup Extractor al het harde werk voor u en extraheert u de benodigde gegevens in slechts enkele minuten.

Als je al een back-up klaar hebt, ga je gang en download en installeer iPhone Backup Extractor voor Windows of Mac .

Open iPhone Backup Extractor en laad uw iTunes- of iCloud-back-up met de iPhone-back-upbrowser aan de linkerkant. Selecteer vervolgens het tabblad "App-weergave".

Aan de linkerkant ziet u een lijst met alle apps waarvan een back-up is gemaakt in uw iTunes- of iCloud-back-up. Blader door hen en kies degene waaruit u bestanden wilt extraheren en klik op de link "Uitpakken" die overeenkomt met bestanden, afbeeldingen, plists en databases.

Alle bestanden worden uitgepakt in exact hetzelfde formaat als ze zijn opgeslagen op de iPhone, dus soms zijn deze bestanden niet leesbaar voor de gewone gebruiker zonder extra knowhow. Ze worden vaak gepresenteerd in Plist-bestanden en u kunt deze bekijken met behulp van de Plist-viewer die is ingebouwd in iPhone Backup Extractor.

Als het gaat om het herstellen van Instagram-berichten en -gegevens, zijn er een paar plaatsen die u wilt bekijken:

• Instagram bewaart standaard foto's die u filtert rechtstreeks op de iPhone. Dat betekent dat ze toegankelijk zijn via de gebruikelijke methoden die beschikbaar zijn voor fotoherstel. Je zult zien dat Instagram ze opslaat in een speciaal "Instagram" -album, en onze gids voor fotoherstel zal deze snel voor je terugkrijgen.

• Als je meer gegevens van Instagram wilt bekijken, zie je dat er een database is die wordt geëxtraheerd als je de bovenstaande instructies volgt. U kunt ook rechtstreeks naar de gegevens van Instagram bladeren in "Expertweergave". Instagram slaat zijn gegevens op onder com.burb.instagram .

• Bonus: de com.burb.layouts Instagram - "Layout" - slaat zijn gegevens op in com.burb.layouts .

Hier is onze videogids over het extraheren van dit soort gegevens:

U kunt iPhone Backup Extractor gebruiken om toegang te krijgen tot elk bestand vanuit uw iOS-apps, zolang er een back-up wordt gemaakt met iTunes of iCloud. Succes! ?

Over de auteur

Alexandra Petruş diende een aantal jaren als RePubate's VP of Product en blijft een vriend van het bedrijf. Ze wordt erkend als Google-ontwikkelaarsexpert voor productstrategie en is mede-oprichter van Boekarest AI.

Reincubate's CEO bij Buckingham Palace

Hierboven zijn de leden van Reincubate's team te zien die HM Queen Elizabeth Ⅱ bij Buckingham Palace ontmoeten, nadat ze de UK's hoogste zakelijke prijs hebben ontvangen voor ons werk met Apple-technologie. Lees ons standpunt over privacy, veiligheid en beveiliging .

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 3:47 PM GMT.

We streven ernaar om alle berichten binnen één werkdag te beantwoorden.

Ga naar het ondersteuningsgedeelte › Neem contact met ons op ›
Ons geweldige ondersteuningsteam

Kunnen we dit artikel verbeteren?

We horen graag van gebruikers: Stuur ons een e-mail, laat een reactie achter of stuur een tweet @reincubate?

© 2008 - 2020 Reincubate Ltd. Alle rechten voorbehouden. Geregistreerd in Engeland en Wales #5189175, VAT GB151788978. Reincubate® is een geregistreerd handelsmerk. Privacybeleid & termen. Wij bevelen 2FA aan. Gebouwd met in Londen.