Hoe iDo Notepad-gegevens van een iPhone te herstellen

bijgewerkt

iDo Notepad (Diary / Journal) van Neil Thomas - is een eenvoudig te gebruiken notitieblok-applicatie die speciaal is geschreven voor de iPad & iPhone / iPod Touch.

Als u de toegang bent verloren of gegevens uit de iDo Notepad by Neil Thomas-app hebt verwijderd, neemt u na het upgraden naar iOS 11 of nieuwere versies contact op met ons ondersteuningsteam via de onderstaande contactgegevens. Zolang deze aanwezig is in uw back-up, kunnen we u helpen bij het herstellen van deze gegevens met iPhone Backup Extractor.

Als u al een iTunes-back-up hebt gemaakt toen de iDo Notepad-gegevens nog op uw iPhone aanwezig waren, kunt u doorgaan naar het herstelgedeelte.

Als u geen iTunes-back-up hebt en nog steeds de iDo Notepad-gegevens op uw iPhone hebt, kunt u er meteen een maken met iPhone Backup Extractor of iTunes.

Hoe gegevens uit iDo Kladblok te extraheren:

• Start iPhone Backup Extractor en selecteer uw back-up in de navigatie aan de linkerkant. Ga naar het tabblad "App View" en selecteer de iDo Notepad-app in de lijst met apps.

• Om uw gegevens uit deze app te extraheren, moet u het databasebestand extraheren. Klik hiervoor op de link "Uitpakken" naast "Alle databases". Het uitgepakte bestand heet iDo.sqlite en u kunt het openen met een gratis SQLite-tool .

• Open het iDo.sqlite bestand met DB Browser, ga vervolgens naar het tabblad "Browse Data" en bekijk de tabel met de naam ZMESSAGE . Hier vindt u alle teksten die u in uw dagboek hebt opgeslagen. U kunt deze tabel ook in een CSV-bestand extraheren met behulp van het File menuExportTable(s) as CSV file…

Over de auteur

Lucian Dan leidt het supportteam van Reincubate. Hij heeft met name expertise in het herstellen van verloren wachtwoorden en gegevens van corrupte back-ups. Als u contact opneemt met het ondersteuningsteam, ontvangt u mogelijk een reactie van hem. Hij heeft heel veel fans op onze Trustpilot-pagina.

Reincubate's CEO bij Buckingham Palace

Hierboven zijn de leden van Reincubate's team te zien die HM Queen Elizabeth Ⅱ bij Buckingham Palace ontmoeten, nadat ze de UK's hoogste zakelijke prijs hebben ontvangen voor ons werk met Apple-technologie. Lees ons standpunt over privacy, veiligheid en beveiliging .

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 7:09 PM GMT.