Hoe iDo Notepad-gegevens van een iPhone te herstellen

bijgewerkt

iDo Notepad (Diary / Journal) van Neil Thomas - is een eenvoudig te gebruiken notitieblok-applicatie die speciaal is geschreven voor de iPad & iPhone / iPod Touch.

Als u de toegang bent verloren of gegevens uit de iDo Notepad by Neil Thomas-app hebt verwijderd, neemt u na het upgraden naar iOS 11 of nieuwere versies contact op met ons ondersteuningsteam via de onderstaande contactgegevens. Zolang deze aanwezig is in uw back-up, kunnen we u helpen bij het herstellen van deze gegevens met iPhone Backup Extractor.

Als u al een iTunes-back-up hebt gemaakt toen de iDo Notepad-gegevens nog op uw iPhone aanwezig waren, kunt u doorgaan naar het herstelgedeelte.

Als u geen iTunes-back-up hebt en nog steeds de iDo Notepad-gegevens op uw iPhone hebt, kunt u er meteen een maken met iPhone Backup Extractor of iTunes.

Hoe gegevens uit iDo Kladblok te extraheren:

• Start iPhone Backup Extractor en selecteer uw back-up in de navigatie aan de linkerkant. Ga naar het tabblad "App View" en selecteer de iDo Notepad-app in de lijst met apps.

• Om uw gegevens uit deze app te extraheren, moet u het databasebestand extraheren. Klik hiervoor op de link "Uitpakken" naast "Alle databases". Het uitgepakte bestand heet iDo.sqlite en u kunt het openen met een gratis SQLite-tool .

• Open het iDo.sqlite bestand met DB Browser, ga vervolgens naar het tabblad "Browse Data" en bekijk de tabel met de naam ZMESSAGE . Hier vindt u alle teksten die u in uw dagboek hebt opgeslagen. U kunt deze tabel ook in een CSV-bestand extraheren met behulp van het File menuExportTable(s) as CSV file…

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 12:16 AM GMT.

We streven ernaar om alle berichten binnen één werkdag te beantwoorden.

Ga naar het ondersteuningsgedeelte › Neem contact met ons op ›
Ons geweldige ondersteuningsteam

Comments (1)

Thank you for the article! It was a lifesaver! I used that App a lot and I was able to recover my notebooks! Have a great day!!

Thanks Pam!

Kunnen we dit artikel verbeteren?

We horen graag van gebruikers: Stuur ons een e-mail, laat een reactie achter of stuur een tweet @reincubate?

© 2008 - 2020 Reincubate Ltd. Alle rechten voorbehouden. Geregistreerd in Engeland en Wales #5189175, VAT GB151788978. Reincubate® is een geregistreerd handelsmerk. Privacybeleid & termen. Wij bevelen 2FA aan. Gebouwd met in Londen.