Hoe iDo Notepad-gegevens van een iPhone te herstellen

bijgewerkt

iDo Notepad (Diary / Journal) van Neil Thomas, is een eenvoudig te gebruiken notitieblok-applicatie, speciaal geschreven voor de iPad en iPhone / iPod Touch.

Als je geen toegang meer hebt tot of gegevens hebt verwijderd van iDo Notepad na het upgraden naar iOS 11 of nieuwere versies, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam door hieronder op Contact Support opnemen te klikken. Zolang de gegevens nog aanwezig zijn in uw back-up, kunnen we u helpen bij het herstellen van deze gegevens met iPhone Backup Extractor.

Als u al een iTunes-back-up hebt gemaakt toen de iDo Notepad-gegevens nog op uw iPhone aanwezig waren, kunt u doorgaan naar het herstelgedeelte.

Als je geen iTunes-back-up hebt en je hebt nog steeds de iDo Notepad-gegevens op je iPhone, kun je er nu een maken met iPhone Backup Extractor of iTunes.

Hoe gegevens uit iDo Kladblok te extraheren:

• Start iPhone Backup Extractor en selecteer uw back-up in de navigatie aan de linkerkant. Ga naar het tabblad "App-weergave" en selecteer de iDo Notepad-app in de lijst met apps.

• Om uw gegevens uit deze app te extraheren, moet u het databasebestand extraheren. Klik hiervoor op de link "Uitpakken" naast "Alle databases". Het uitgepakte bestand heet iDo.sqlite en u kunt het openen met een gratis SQLite-tool .

• Open het iDo.sqlite bestand met DB Browser, ga vervolgens naar het tabblad "Browse Data" en bekijk de tabel met de naam ZMESSAGE . Hier vindt u alle teksten die u in uw dagboek hebt opgeslagen. U kunt deze tabel ook in een CSV-bestand extraheren met behulp van het File menuExportTable(s) as CSV file…

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 12:14 PM GMT.

We streven ernaar om alle berichten binnen één werkdag te beantwoorden.

Ga naar het ondersteuningsgedeelte › Neem contact met ons op ›
Ons geweldige ondersteuningsteam

Comments (2)

Wow!!!! I am soooooo grateful for this article!! I was freaking out because I thought I had lost 7 years of notebooks - the app keeps crashing on my ipad pro now! Thank you so much for saving my work!!!!

Thank you for the article! It was a lifesaver! I used that App a lot and I was able to recover my notebooks! Have a great day!!

Thanks Pam!

Kunnen we dit artikel verbeteren?

We horen graag van gebruikers: Stuur ons een e-mail, laat een reactie achter of stuur een tweet @reincubate?

© 2008 - 2021 Reincubate Ltd. Alle rechten voorbehouden. Geregistreerd in Engeland en Wales #5189175, VAT GB151788978. Reincubate® en Camo® zijn geregistreerde handelsmerken. Privacybeleid & termen. Gebouwd met in Londen.