Hoe Goodreader-gegevens van een iPhone te herstellen

bijgewerkt

Als je merkt dat je gegevens kwijt bent van de Goodreader- app na het upgraden naar iOS 11, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam via de onderstaande contactgegevens. Zolang deze aanwezig is in uw back-up, kunnen we u helpen bij het herstellen van deze gegevens met iPhone Backup Extractor.

Over de auteur

Aidan richtte Reincubate op in 2008 na het bouwen van 's werelds eerste iPhone-tool voor gegevensherstel, iPhone Backup Extractor. Hij leidde Reincubate tweemaal om de hoogste zakelijke onderscheiding van het VK te winnen, sprak bij Google over ondernemerschap en is afgestudeerd aan de Leadership Academy van de Entrepreneurs 'Organisation.

Zijn werk is geciteerd in meer dan 20 wetenschappelijke artikelen over forensisch onderzoek en mobiele data, waaronder "iPhone 3GS Forensics: Logical Analysis Using Apple iTunes Backup Utility" (Bader, M & Baggli, I, 2010), "iOS Forensic Investigative Methods" (Zdziarski , J, 2013), "Forensische implicaties overwinnen met verbeterde beveiliging in iOS" (Gangula, MR, 2019) en "Direct Message Extraction for Automatic Emotional Inference and Drug Detection" (Fong, G, 2019).

Eerder in zijn carrière was hij CTO bij Wiggle tot aan de ontsnappingsuitgang van $ 230 miljoen. Aidan investeert af en toe en publiceerde in 2016 " Dus je wilt in de technologie werken? ".

Reincubate's CEO bij Buckingham Palace

Pictured left are members of Reincubate’s team meeting HM Queen Elizabeth Ⅱ at Buckingham Palace, after being awarded the UK’s highest business award for our work with Apple technology.

Our position on privacy and security

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 10:38 AM GMT.

We streven ernaar om alle berichten binnen één werkdag te beantwoorden.

Ga naar het ondersteuningsgedeelte › Neem contact met ons op ›
Ons geweldige ondersteuningsteam

Comments (2)

I have just opened good reader app and everything has gone. Would this have happened during iOS update

Yes, that's possible. Please reach out to us on live chat as we may be able to help you recover the data.

I have just opened good reader app on my iPad and everything has gone. Would this have happened during iOS update?

Hey Keith, that's likely, yes. Goodreader haven't kept compatibility with the newer version of iOS.

Kunnen we dit artikel verbeteren?

We horen graag van gebruikers: Stuur ons een e-mail, laat een reactie achter of stuur een tweet @reincubate?

© 2008 - 2020 Reincubate Ltd. Alle rechten voorbehouden. Geregistreerd in Engeland en Wales #5189175, VAT GB151788978. Reincubate® is een geregistreerd handelsmerk. Privacybeleid & termen. Wij bevelen 2FA aan. Gebouwd met in Londen.