Hoe Goodreader-gegevens van een iPhone te herstellen

bijgewerkt

Als je merkt dat je gegevens kwijt bent van de Goodreader- app na het upgraden naar iOS 11, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam via de onderstaande contactgegevens. Zolang deze aanwezig is in uw back-up, kunnen we u helpen bij het herstellen van deze gegevens met iPhone Backup Extractor.

Over de auteur

Aidan Fitzpatrick richtte in 2008 Reincubate op na het bouwen van 's werelds eerste iPhone-hulpmiddel voor gegevensherstel, iPhone Backup Extractor. Hij heeft bij Google gesproken over ondernemerschap en is afgestudeerd aan de Leadership Academy van de Entrepreneurs 'Organization.

Reincubate's CEO bij Buckingham Palace

Hierboven zijn de leden van Reincubate's team te zien die HM Queen Elizabeth Ⅱ bij Buckingham Palace ontmoeten, nadat ze de UK's hoogste zakelijke prijs hebben ontvangen voor ons werk met Apple-technologie. Lees ons standpunt over privacy, veiligheid en beveiliging .

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 7:30 PM GMT.

We streven ernaar om alle berichten binnen één werkdag te beantwoorden.

Ga naar het ondersteuningsgedeelte › Neem contact met ons op ›
Ons geweldige ondersteuningsteam

Comments (1)

I have just opened good reader app and everything has gone. Would this have happened during iOS update

Yes, that's possible. Please reach out to us on live chat as we may be able to help you recover the data.