Hoe HiDisk Pro-gegevens van een iPhone te herstellen

bijgewerkt

Als u merkt dat u na het upgraden naar iOS 11 verloren gegevens van de HiDisk Pro-app hebt, neemt u contact op met ons ondersteuningsteam via de onderstaande contactgegevens. Zolang deze aanwezig is in uw back-up, kunnen we u helpen bij het herstellen van deze gegevens met de iPhone Backup Extractor.

Over de auteur

Lucian Dan leidt het supportteam van Reincubate. Hij heeft met name expertise in het herstellen van verloren wachtwoorden en gegevens van corrupte back-ups. Als u contact opneemt met het ondersteuningsteam, ontvangt u mogelijk een reactie van hem. Hij heeft heel veel fans op onze Trustpilot-pagina.

Reincubate's CEO bij Buckingham Palace

Hierboven zijn de leden van Reincubate's team te zien die HM Queen Elizabeth Ⅱ bij Buckingham Palace ontmoeten, nadat ze de UK's hoogste zakelijke prijs hebben ontvangen voor ons werk met Apple-technologie. Lees ons standpunt over privacy, veiligheid en beveiliging .

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 5:52 AM GMT.

We streven ernaar om alle berichten binnen één werkdag te beantwoorden.

Ga naar het ondersteuningsgedeelte › Neem contact met ons op ›
Ons geweldige ondersteuningsteam

Comments (3)

Wie bekomme ich die Bilder von HiDisk auf IPhone wieder?? Die App existiert im AppStore nicht mehr???

Hallo Neumann, wir haben dir unter Anleitung eine Email geschickt.

preciso recuperar os dados do hidisk que perdi do iphone

We're emailing you now...

Hi, i got a new iphone and i lost all my apps including HiDisk app. I downloaded the app again but i lost all my pictures that was there. How can i get the pics back?

Hey Ingrid, thanks for commenting. We've just sent you an email with help.

Kunnen we dit artikel verbeteren?

We horen graag van gebruikers: Stuur ons een e-mail, laat een reactie achter of stuur een tweet @reincubate?

© 2008 - 2020 Reincubate Ltd. Alle rechten voorbehouden. Geregistreerd in Engeland en Wales #5189175, VAT GB151788978. Reincubate® is een geregistreerd handelsmerk. Privacy en voorwaarden. Wij bevelen 2FA aan. Gebouwd met in Londen.