Hoe u St @ sh-gegevens van een iPhone kunt herstellen

bijgewerkt

Als je na het upgraden naar iOS 11 verloren gegevens van de St @ sh-app vindt , kun je je gegevens herstellen met iPhone Backup Extractor.

Ten eerste hebt u een iTunes- of iCloud-back-up nodig die is gemaakt toen de St @ sh-app nog op uw iPhone of iPad aanwezig was. Als u nog geen back-up hebt en de app St @ sh nog steeds op uw iPhone of iPad is geïnstalleerd, kunt u een nieuwe back-up maken.

Download en installeer vervolgens de gratis versie van iPhone Backup Extractor . Het detecteert automatisch je iTunes-back-up en je ziet het op de linkerzijbalk staan, zoals in het voorbeeld hieronder:

Selecteer uw back-up, ga vervolgens naar het tabblad App View en zoek naar de St @ sh-app. Selecteer de app St @ sh en klik op de koppeling Extract in het scherm aan de rechterkant, naast Alle bestanden en kies een locatie op uw computer waar u de uitgepakte bestanden wilt exporteren.

Als uw St @ sh app-gegevens echter alleen op uw iCloud-back-up worden opgeslagen en het maken van een nieuwe iTunes-back-up geen geschikte optie is, moet u zich met uw iCloud-account aanmelden bij de iPhone Backup Extractor.

Eerst moet u zich aanmelden voor een gratis account bij ons en de gratis (Lite) licentie activeren. Voeg vervolgens uw iCloud-account toe en meld u aan met uw inloggegevens. U ziet uw nieuwste iCloud-back-up op het scherm aan de linkerkant, onder het gedeelte Apparaten.

Selecteer deze back-up en volg dezelfde stappen van boven, door de St @ sh-gegevens uit het tabblad App-weergave te extraheren.

Dat is het! Als u ergens vastloopt of als u problemen ondervindt, neem dan contact op met het ondersteuningsteam van iPhone Backup Extractor.

Over de auteur

Lucian Dan leidt het supportteam van Reincubate. Hij heeft met name expertise in het herstellen van verloren wachtwoorden en gegevens van corrupte back-ups. Als u contact opneemt met het ondersteuningsteam, ontvangt u mogelijk een reactie van hem. Hij heeft heel veel fans op onze Trustpilot-pagina.

Reincubate's CEO bij Buckingham Palace

Hierboven zijn de leden van Reincubate's team te zien die HM Queen Elizabeth Ⅱ bij Buckingham Palace ontmoeten, nadat ze de UK's hoogste zakelijke prijs hebben ontvangen voor ons werk met Apple-technologie. Lees ons standpunt over privacy, veiligheid en beveiliging .

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 7:35 PM GMT.