Hoe u St @ sh-gegevens van een iPhone kunt herstellen

bijgewerkt

Als je na het upgraden naar iOS 11 verloren gegevens van de St @ sh-app vindt , kun je je gegevens herstellen met iPhone Backup Extractor.

Ten eerste hebt u een iTunes- of iCloud-back-up nodig die is gemaakt toen de St @ sh-app nog op uw iPhone of iPad aanwezig was. Als u nog geen back-up hebt en de app St @ sh nog steeds op uw iPhone of iPad is geïnstalleerd, kunt u een nieuwe back-up maken.

Download en installeer vervolgens de gratis versie van iPhone Backup Extractor . Het detecteert automatisch je iTunes-back-up en je ziet het op de linkerzijbalk staan, zoals in het voorbeeld hieronder:

Selecteer uw back-up, ga vervolgens naar het tabblad App View en zoek naar de St @ sh-app. Selecteer de app St @ sh en klik op de koppeling Extract in het scherm aan de rechterkant, naast Alle bestanden en kies een locatie op uw computer waar u de uitgepakte bestanden wilt exporteren.

Als uw St @ sh app-gegevens echter alleen op uw iCloud-back-up worden opgeslagen en het maken van een nieuwe iTunes-back-up geen geschikte optie is, moet u zich met uw iCloud-account aanmelden bij de iPhone Backup Extractor.

Eerst moet u zich aanmelden voor een gratis account bij ons en de gratis (Lite) licentie activeren. Voeg vervolgens uw iCloud-account toe en meld u aan met uw inloggegevens. U ziet uw nieuwste iCloud-back-up op het scherm aan de linkerkant, onder het gedeelte Apparaten.

Selecteer deze back-up en volg dezelfde stappen van boven, door de St @ sh-gegevens uit het tabblad App-weergave te extraheren.

Dat is het! Als u ergens vastloopt of als u problemen ondervindt, neem dan contact op met het ondersteuningsteam van iPhone Backup Extractor.

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 8:17 AM GMT.

We streven ernaar om alle berichten binnen één werkdag te beantwoorden.

Ga naar het ondersteuningsgedeelte › Neem contact met ons op ›
Ons geweldige ondersteuningsteam

Kunnen we dit artikel verbeteren?

We horen graag van gebruikers: Stuur ons een e-mail, laat een reactie achter of stuur een tweet @reincubate?

© 2008 - 2020 Reincubate Ltd. Alle rechten voorbehouden. Geregistreerd in Engeland en Wales #5189175, VAT GB151788978. Reincubate® is een geregistreerd handelsmerk. Privacybeleid & termen. Wij bevelen 2FA aan. Gebouwd met in Londen.