Hoe u Pic Lock 3-gegevens van een iPhone kunt herstellen

bijgewerkt

Als u na het upgraden naar iOS 11 met verloren gegevens uit de Pic Lock 3-app (door i-App Creation Co., Ltd. ) komt, neemt u contact op met ons ondersteuningsteam via de onderstaande contactgegevens. Zolang deze aanwezig is in uw back-up, kunnen we u helpen bij het herstellen van deze gegevens met de iPhone Backup Extractor.

Als u een Mac-gebruiker bent, zorg er dan voor dat u de optie hebt om verborgen bestanden ingeschakeld weer te geven. Je kunt dit vanuit Finder inschakelen door op ⌘ Cmd + ⇧ Shift + te drukken . .

Gebruikers zien de applicatie onder App View verschijnen op dezelfde manier als de onderstaande screenshot:

Recovering data from Pic Lock 3 with iPhone Backup Extractor
Gegevens herstellen van Pic Lock 3 met iPhone Backup Extractor

Pic Lock 3 is verwijderd uit de AppStore, orphaning gebruikersgegevens. Voordat het werd verwijderd, werd de app geadverteerd als "Pic Lock 3 Ultimate Free - Lock your Photo & Video, Note, Password, Contact, Message, Todos, Location en Audio". De beschrijving luidde "met Pic Lock kunt u al uw privémedia op een zeer veilige plaats verbergen en beschermen". Het gebruikte de volgende naamruimte: com.iappcreation.piclock .

Over de auteur

Lucian Dan leidt het supportteam van Reincubate. Hij heeft met name expertise in het herstellen van verloren wachtwoorden en gegevens van corrupte back-ups. Als u contact opneemt met het ondersteuningsteam, ontvangt u mogelijk een reactie van hem. Hij heeft heel veel fans op onze Trustpilot-pagina.

Reincubate's CEO bij Buckingham Palace

Hierboven zijn de leden van Reincubate's team te zien die HM Queen Elizabeth Ⅱ bij Buckingham Palace ontmoeten, nadat ze de UK's hoogste zakelijke prijs hebben ontvangen voor ons werk met Apple-technologie. Lees ons standpunt over privacy, veiligheid en beveiliging .

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 8:16 AM GMT.