Hoe iReconcile-gegevens van een iPhone te herstellen

bijgewerkt

Als je merkt dat je met verloren gegevens van de AtomicUnit Software iReconcile app na de upgrade naar iOS 11, neem dan contact op met onze klantenservice via het onderstaande contactgegevens. Zolang deze aanwezig is in uw back-up, kunnen we u helpen bij het herstellen van deze gegevens met iPhone Backup Extractor.

Over de auteur

Lucian leidt het ondersteuningsteam van Reincubate. Hij heeft bijzondere expertise in het herstellen van verloren wachtwoorden en gegevens van corrupte back-ups. Als u contact opneemt met het ondersteuningsteam, ontvangt u mogelijk een reactie van hem. Hij heeft nogal wat fans op onze Trustpilot-pagina.

Reincubate's CEO bij Buckingham Palace

Pictured left are members of Reincubate’s team meeting HM Queen Elizabeth Ⅱ at Buckingham Palace, after being awarded the UK’s highest business award for our work with Apple technology.

Our position on privacy and security

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 10:36 PM GMT.

We streven ernaar om alle berichten binnen één werkdag te beantwoorden.

Ga naar het ondersteuningsgedeelte › Neem contact met ons op ›
Ons geweldige ondersteuningsteam

Kunnen we dit artikel verbeteren?

We horen graag van gebruikers: Stuur ons een e-mail, laat een reactie achter of stuur een tweet @reincubate?

© 2008 - 2020 Reincubate Ltd. Alle rechten voorbehouden. Geregistreerd in Engeland en Wales #5189175, VAT GB151788978. Reincubate® is een geregistreerd handelsmerk. Privacybeleid & termen. Wij bevelen 2FA aan. Gebouwd met in Londen.