Hoe SafeNote-gegevens van een iPhone te herstellen

bijgewerkt

Als u gegevens van de SonnyBunny SafeNote-app bent kwijtgeraakt na het upgraden naar iOS 11, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam via de onderstaande contactgegevens. Zolang de gegevens aanwezig zijn in een van uw back-ups, kunnen we u helpen deze te herstellen met iPhone Backup Extractor.

De app slaat zijn hoofdgegevensbestand op onder Library/Private Documents/CoreDataNotes.sqlite en andere bestanden onder com.sonnybunny.safenote .

Gebruikers zien de applicatie onder App View verschijnen op dezelfde manier als de onderstaande screenshot:

iPhone Backup Extractor recovering SafeNote data
iPhone Backup Extractor herstelt SafeNote-gegevens

De app heeft de volgende naamruimte gebruikt: com.sonnybunny.safenote .

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 3:22 AM GMT.