Hoe SafeNote-gegevens van een iPhone te herstellen

bijgewerkt

Als je merkt dat je na het upgraden naar iOS 11 verloren gegevens van de SonnyBunny SafeNote-app hebt, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam via de onderstaande contactgegevens. Zolang deze aanwezig is in uw back-up, kunnen we u helpen bij het herstellen van deze gegevens met de iPhone Backup Extractor.

De app slaat zijn hoofdgegevensbestand op onder Library/Private Documents/CoreDataNotes.sqlite en andere bestanden onder com.sonnybunny.safenote .

Gebruikers zien de applicatie onder App View verschijnen op dezelfde manier als de onderstaande screenshot:

iPhone Backup Extractor recovering SafeNote data
iPhone Backup-extractor die SafeNote-gegevens herstelt

De app heeft de volgende naamruimte gebruikt: com.sonnybunny.safenote .

Over de auteur

Aidan Fitzpatrick richtte in 2008 Reincubate op na het bouwen van 's werelds eerste iPhone-hulpmiddel voor gegevensherstel, iPhone Backup Extractor. Hij heeft bij Google gesproken over ondernemerschap en is afgestudeerd aan de Leadership Academy van de Entrepreneurs 'Organization.

Reincubate's CEO bij Buckingham Palace

Hierboven zijn de leden van Reincubate's team te zien die HM Queen Elizabeth Ⅱ bij Buckingham Palace ontmoeten, nadat ze de UK's hoogste zakelijke prijs hebben ontvangen voor ons werk met Apple-technologie. Lees ons standpunt over privacy, veiligheid en beveiliging .

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 3:49 PM GMT.