Aan de slag met Camo

bijgewerkt
Cover image for: Aan de slag met Camo

Om Camo te gebruiken, moet je het op je mobiele apparaat en op je computer installeren.

Camo installeren op uw iOS-apparaat

Camo is beschikbaar App Store . Als je het niet ziet, zoek dan naar "reincubate camo".

Camo Studio installeren op je Mac

• Download en pak Camo Studio hier uit ; die je de Camo Studio-app laat zien
  • Dubbelklik op Camo Studio om het uit te voeren
  • Wanneer u Camo Studio voor het eerst op uw Mac uitvoert, wordt u om toestemming gevraagd om het te installeren (het verplaatst zichzelf naar "Toepassingen" en installeert een plug-in zodat videovergader-apps het kunnen zien)

Camo Studio asking for permission to install
Camo Studio vraagt toestemming om te installeren

Zodra dat is gebeurd, wordt Camo Studio op uw computer geopend. Wanneer Camo Studio voor het eerst wordt uitgevoerd, wordt er gevraagd of je automatisch wilt controleren op updates. We raden u aan dit te doen, simpelweg omdat we Camo Studio regelmatig bijwerken om op de hoogte te blijven van compatibiliteit met een breed scala aan video-apps.

Camo Studio asking whether to check for updates
Camo Studio vraagt of er moet worden gecontroleerd op updates

Camo koppelen

Koppelen in Camo gaat automatisch - sluit gewoon je apparaat aan. Sluit je iPhone of iPad aan op je Mac met een standaard bliksemsnelle USB-kabel en na een paar seconden zou je jezelf in Camo Studio op macOS moeten zien.

Camo activeren

Je hoeft niet te betalen om Camo te gebruiken en de gratis editie biedt alles wat je nodig hebt om je iPhone te gebruiken als webcam van hoge kwaliteit. Als je echter alle kracht van Camo wilt ontgrendelen, kun je upgraden door op de knop "Upgrade" in de rechterbovenhoek van Camo Studio te klikken.

Dat toont een venster zoals het volgende, met knoppen onderaan om een licentie te kopen of een licentie te activeren. Als u op 'Nu kopen' klikt, gaat u naar de kassa van Camo om een licentie te kopen.

Camo Studio's upgrade window
Het upgrade-venster van Camo Studio

Zodra je Camo hebt gekocht, ontvang je een e-mail met een gebruikersnaam en wachtwoord om Camo te activeren. Ga terug naar Camo Studio's Upgrade en selecteer Activate license om uw inloggegevens in te voeren en Camo Pro te gebruiken.

Camo Studio prompting for license details
Camo Studio vraagt om licentiegegevens

Als je het browservenster hebt gesloten waarmee je Camo kocht, en je kunt de e-mail niet vinden, zoek dan naar support@reincubate.com in je inbox en controleer je spam. Neem contact met ons op als je vastloopt of hulp nodig hebt!

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 12:44 PM GMT.

We streven ernaar om alle berichten binnen één werkdag te beantwoorden.

Ga naar het ondersteuningsgedeelte › Neem contact met ons op ›
Ons geweldige ondersteuningsteam

Comments (4)

You have worked hard to get this far - and I want to tell you you are awesome! Beautiful App. Took me all of a minute to decide to purchase!

Thank you!

Is there an integration for Camo with the vMix streaming software?

Hey Kokayi, thanks for commenting. Our understanding is that vMix requires Windows and won't run on a Mac. When we ship the Windows version of Camo we're expecting to support it.

Hey, I was wondering if there was wondering if a version for windows was in the works

Thanks for asking! There is — expect to see it in a few weeks. If you visit the Camo page you'll see you can sign up for the Windows waitlist towards the bottom of the page.

Hello-does Camo work with Mac OS Big Sur yet? Just checking. I'm sure you intend to make it do so eventually.

Thanks! Phil Hubbard

Hi Phil — it does, Big Sur and iOS 14 both! We hope you enjoy it. Reach out if you need help.

Kunnen we dit artikel verbeteren?

We horen graag van gebruikers: Stuur ons een e-mail, laat een reactie achter of stuur een tweet @reincubate?

© 2008 - 2020 Reincubate Ltd. Alle rechten voorbehouden. Geregistreerd in Engeland en Wales #5189175, VAT GB151788978. Reincubate en Camo zijn handelsmerken. Privacybeleid & termen. Wij bevelen 2FA aan. Gebouwd met in Londen.