Camo gebruiken in andere apps

bijgewerkt
Cover image for: Camo gebruiken in andere apps

Camo Studio bevat een directory met alle apps waarmee het compatibel is, die toegankelijk is via het welkomstscherm. Gebruikers moeten vertrouwen op de app-directory van Camo Studio om app-specifieke instructies te zien voor het gebruik van Camo met hun app naar keuze. De lijst met compatibele apps is hier ook beschikbaar .

Camo Studio is already integrated with Zoom
Camo Studio is al geïntegreerd met Zoom

Camo Studio gebruiken met vooraf geïntegreerde apps

Camo is ontworpen om gewoon te werken en dat wordt bereikt met automatische integraties met een aantal verschillende video-apps, waaronder Zoom en Google Chrome.

Er is niets dat gebruikers in het bijzonder hoeven te doen om Camo met deze apps te gebruiken, behalve het opnieuw opstarten na installatie van Camo Studio.

Als u in de instellingen van uw favoriete videoconferentie-app klikt, ziet u Reincubate Camo als camera beschikbaar, zoals in de onderstaande afbeelding.

Zoom's video settings showing Camo
Zoom's video-instellingen met Camo

Camo Studio gebruiken met apps die integratie vereisen

Voor apps die nog niet automatisch met Camo werken, presenteert Camo Studio een knop "Integratie installeren" die ze zal updaten om ze te laten werken. De app bevat een link om uit te leggen hoe dit werkt .

Camo Studio with an integration option
Camo Studio met een integratieoptie

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 6:17 AM GMT.

We streven ernaar om alle berichten binnen één werkdag te beantwoorden.

Ga naar het ondersteuningsgedeelte › Neem contact met ons op ›
Ons geweldige ondersteuningsteam

Kunnen we dit artikel verbeteren?

We horen graag van gebruikers: Stuur ons een e-mail, laat een reactie achter of stuur een tweet @reincubate?

© 2008 - 2020 Reincubate Ltd. Alle rechten voorbehouden. Geregistreerd in Engeland en Wales #5189175, VAT GB151788978. Reincubate en Camo zijn handelsmerken. Privacybeleid & termen. Wij bevelen 2FA aan. Gebouwd met in Londen.