Je video aanpassen

bijgewerkt
Cover image for: Je video aanpassen

Camo is ontworpen om volledig vanaf uw computer te worden bediend met Camo Studio. We hebben het ontworpen met de veronderstelling dat het iOS-apparaat mogelijk buiten bereik is tijdens gebruik of zelfs permanent gemonteerd . Het is waarschijnlijk dat u een bepaalde hoek wilt instellen voor de camera van het iOS-apparaat en deze niet regelmatig wilt verplaatsen.

Camo kiest bewust voor verstandige standaardinstellingen wanneer het voor het eerst wordt uitgevoerd. Als zodanig kunnen de meeste gebruikers Camo gewoon uitvoeren en direct beginnen met het streamen van video van hoge kwaliteit. Als je meer controle wilt, biedt Camo Studio ook een aantal opties om de video van een gebruiker te wijzigen of te verbeteren.

Top bedieningselementen

Camo's top controls in action
Camo's beste bedieningselementen in actie

De bovenste balk van Camo Studio biedt drie bedieningselementen. Dit zijn van links naar rechts:

• Verberg instellingen en aanpassingen. Hiermee kunt u de instellingenbalk aan weerszijden van uw afbeelding verbergen of weergeven. Je ziet een van deze aan beide uiteinden van Camo Studio: een voor elke kolom met bedieningselementen.
  • Voorbeeldvergroting. Hiermee kun je de grootte van je video in Camo Studio wijzigen. U kunt kiezen uit een verscheidenheid aan vergrotingen, waaronder schaal om te passen, waardoor uw feed kleiner wordt zodat deze in het Camo Studio-venster past, of schaal om te vullen, waardoor uw video wordt vergroot om dit venster volledig te vullen.
  • De camera pauzeren en hervatten. Dit kan ook gedaan worden met de ⌘ Cmd + ⇧ Shift + ⌥ Option + P sneltoets. Wanneer je video is gepauzeerd, verdwijnt je afbeelding in Camo Studio en verschijnt Camo's wazige pauzescherm tijdens je videogesprek.

The pause screen appears differently in Camo and you video conferencing platform
Het pauzescherm ziet er anders uit in Camo en uw videoconferentieplatform

Camera instellingen

Using Camo Studio's camera settings
De camera-instellingen van Camo Studio gebruiken

Camo Studio biedt een aantal opties om uw camera-instellingen te configureren. Dit zijn:

• Apparaat: hiermee kun je kiezen van welk aangesloten iOS-apparaat Camo video moet opnemen. Met deze functie is het mogelijk om veel iPhones en iPads op één Mac aan te sluiten en tijdens een gesprek tussen beide te wisselen. Camo onthoudt de instellingen voor elk apparaat.
  • Modus: hiermee kunt u schakelen tussen de normale invoer- en portretmodus, waardoor de achtergrond enigszins vervaagt. De portretmodus is alleen beschikbaar voor bepaalde modellen .
  • Lens: met de drop-down lens kan een gebruiker een van de camera's aan de voor- of achterzijde op een iOS-apparaat selecteren.
  • Focus: hiermee kunt u autofocus gebruiken of handmatige focus inschakelen en de focus selecteren met een schuifregelaar.
  • Resolutie: deze vervolgkeuzelijst bevat alle resoluties die beschikbaar zijn vanaf de lens van een bepaald apparaat. In de meeste gevallen zullen gebruikers 1080p of 720p willen kiezen. We hebben meer informatie over het kiezen van resoluties .
  • Audio: u kunt Camo gebruiken om naast de camera toegang te krijgen tot de microfoon van uw apparaat. Met Camo kun je kiezen tussen stereo- en mono-audio. Bij Mono-audio kun je kiezen tussen de onderste microfoon van het apparaat of de microfoon bij de camera. Net als bij camera-opties, hebben verschillende apparaten verschillende microfoonopties beschikbaar.

Voorinstellingen

Changing Camo Studio's presets
De voorinstellingen van Camo Studio wijzigen

Met Camo Studio kunt u beeldaanpassingen opslaan als een voorinstelling. We hebben ook een aantal voorinstellingen.

Afbeelding-transformatie

Camo's image transformation controls
Camo's besturingselementen voor beeldtransformatie

Met de bedieningselementen voor beeldtransformatie van Camo kun je het Camo-watermerk verwijderen, een aangepast watermerk toevoegen, je video spiegelen en draaien, en zoom-, tilt- en pan-bedieningselementen bedienen.

• Spiegel mijn video: Hiermee wordt uw video horizontaal gespiegeld. We raden je aan dit te gebruiken in plaats van het spiegelen van je video-app, zodat het consistent is. Sommige video-apps weerspiegelen uw voorbeeldvideo onjuist , wat verwarrend kan zijn, terwijl Camo u altijd laat zien wat andere mensen zullen zien.
  • Watermerk mijn video: dit bepaalt of het Camo-watermerk al dan niet wordt weergegeven in uw videofeed. U kunt ook uw eigen watermerken toevoegen door Custom... kiezen en uw eigen watermerken te uploaden. We hebben een sjabloon die u kunt gebruiken hier .
  • Rotatie: hiermee kunt u uw videofeed roteren met aanpassingen van 90 °. In bijna alle gevallen is het beter om oriëntatievergrendeling op uw telefoon uit te schakelen en deze te draaien. (Gedeeltelijk omdat het voor de telefoon sneller is om de rotatie van de video bij de bron aan te pakken.) Als je je telefoon echter ondersteboven gebruikt, kan deze rotatie in combinatie met spiegelen goed werken.
  • Zoom: Met de zoomschuifbalk kunt u inzoomen op een bepaald deel van uw feed en u kunt het kijkvenster rondslepen in die ingezoomde weergave.

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 4:08 AM GMT.