Je video aanpassen

bijgewerkt
Cover image for: Je video aanpassen

Camo is ontworpen om volledig vanaf uw computer te worden bediend met Camo Studio. We hebben het ontworpen in de veronderstelling dat het iOS-apparaat mogelijk is weggestopt of permanent is gemonteerd . Het is waarschijnlijk dat u een bepaalde hoek voor de camera van het iOS-apparaat wilt instellen en deze niet regelmatig wilt verplaatsen.

Camo kiest bewust voor verstandige standaardinstellingen wanneer het voor het eerst wordt uitgevoerd. Als zodanig kunnen de meeste gebruikers Camo gewoon uitvoeren en direct video van hoge kwaliteit streamen. Als je meer controle wilt, biedt Camo Studio ook een aantal opties om de video van een gebruiker te wijzigen of te verbeteren.

Camera instellingen

Using Camo Studio's camera settings
De camera-instellingen van Camo Studio gebruiken

Camo Studio biedt een aantal opties om uw camera-instellingen te configureren. Dit zijn:

• Bron: hiermee kunt u kiezen van welk aangesloten iOS-apparaat Camo video moet opnemen. Met deze functie is het mogelijk om veel iPhones en iPads op één Mac aan te sluiten en tijdens een gesprek tussen beide te wisselen. Camo onthoudt de instellingen voor elk apparaat.
  • Lens: met de drop-down lens kan een gebruiker een van de camera's aan de voor- of achterzijde op een iOS-apparaat selecteren.
  • Resolutie: deze vervolgkeuzelijst bevat alle resoluties die beschikbaar zijn vanaf de lens van een bepaald apparaat. In de meeste gevallen zullen gebruikers 1080p of 720p willen kiezen. We hebben meer informatie over het kiezen van resoluties .

Activiteitsopties

Camo's activity controls in action
Camo's activiteitencontroles in actie

Camo Studio presenteert twee activiteitsopties:

• De camera pauzeren en hervatten. Dit kan ook worden gedaan met de ⌘ Cmd + ⇧ Shift + ⌥ Option + P sneltoets. Wanneer je video is onderbroken, is deze niet zichtbaar voor iedereen met wie je aan het bellen bent.
  • Flitsniveau. Hiermee wordt de flitser van het apparaat in- of uitgeschakeld, als deze er een heeft. Het flitsniveau kan worden gevarieerd. Flash is niet voor elk apparaat beschikbaar en niet voor selfie-lenzen.

Nabewerking

Camo's post-processing controls
Camo's nabewerkingscontroles

Met Camo's bedieningselementen voor na het proces kunt u het watermerk configureren, uw video spiegelen en roteren en de zoom-, kantel- en pan-bedieningselementen bedienen.

• Watermerk mijn video: dit bepaalt of het Camo-watermerk al dan niet wordt weergegeven in uw videofeed.
  • Spiegel mijn video: Hiermee wordt uw video horizontaal gespiegeld. We raden je aan dit te gebruiken in plaats van het spiegelen van je video-app, zodat het consistent is. Sommige video-apps weerspiegelen uw voorbeeldvideo onjuist , wat verwarrend kan zijn, terwijl Camo u altijd laat zien wat andere mensen zullen zien.
  • Rotatie: hiermee kunt u uw videofeed roteren met aanpassingen van 90 °. In bijna alle gevallen is het beter om oriëntatievergrendeling op uw telefoon uit te schakelen en deze te draaien. (Gedeeltelijk omdat het voor de telefoon sneller is om de rotatie van de video bij de bron aan te pakken.) Als je je telefoon echter ondersteboven gebruikt, kan deze rotatie in combinatie met spiegelen goed werken.
  • Zoom: Met de zoomschuifbalk kunt u inzoomen op een bepaald deel van uw feed en u kunt het kijkvenster rondslepen in die ingezoomde weergave.

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 4:48 AM GMT.