Je video aanpassen

bijgewerkt
Cover image for: Je video aanpassen

Camo is ontworpen om volledig vanaf uw computer te worden bediend met Camo Studio. We hebben het ontworpen met de veronderstelling dat het iOS-apparaat mogelijk buiten bereik is tijdens gebruik of zelfs permanent gemonteerd . Het is waarschijnlijk dat u een bepaalde hoek wilt instellen voor de camera van het iOS-apparaat en deze niet regelmatig wilt verplaatsen.

Camo kiest bewust voor verstandige standaardinstellingen wanneer het voor het eerst wordt uitgevoerd. Als zodanig kunnen de meeste gebruikers Camo gewoon uitvoeren en direct beginnen met het streamen van video van hoge kwaliteit. Als je meer controle wilt, biedt Camo Studio ook een aantal opties om de video van een gebruiker te wijzigen of te verbeteren.

Top bedieningselementen

Camo's top controls in action
Camo's beste bedieningselementen in actie

De bovenste balk van Camo Studio biedt vijf bedieningselementen. Van links naar rechts zijn dit:

• Instellingen en aanpassingen verbergen. Met deze knoppen kunt u de instellingenbalken verbergen of weergeven. Je ziet er een aan beide uiteinden van Camo Studio: een voor elke kolom met bedieningselementen.
  • Voorbeeldvergroting. Hiermee kun je de grootte van je video in Camo Studio wijzigen. U kunt kiezen uit een verscheidenheid aan vergrotingen, waaronder schaal om te passen, waardoor uw feed kleiner wordt zodat deze in het Camo Studio-venster past, of schaal om te vullen, waardoor uw video wordt vergroot om dit venster volledig te vullen.
  • De camera pauzeren en hervatten. Dit kan ook gedaan worden met de ⌘ Cmd + ⇧ Shift + ⌥ Option + P sneltoets. Wanneer je video is gepauzeerd, verdwijnt je afbeelding in Camo Studio en verschijnt Camo's wazige pauzescherm tijdens je videogesprek.
  • Hulp & Integraties. Dit brengt je naar het welkomstscherm, met tips om aan de slag te gaan, ondersteuning en integraties met andere platforms.
  • Dossier. Hiermee kun je je camerafeed opnemen om video's te maken. Druk op de opnameknop om opnames te starten en te stoppen, en op de vervolgkeuzelijst om uw audio-optie te wijzigen en de locatie op te slaan.

Click the dropdown arrow for recording settings
Klik op de vervolgkeuzepijl voor opname-instellingen

Camera instellingen

Using Camo Studio's camera settings
De camera-instellingen van Camo Studio gebruiken

Camo Studio biedt een aantal opties om uw camera-instellingen te configureren. Dit zijn:

• Apparaat: Hiermee kunt u kiezen van welk aangesloten apparaat Camo video moet opnemen. Het is mogelijk om veel iOS- en Android-apparaten op één Mac of pc aan te sluiten en met deze bediening tussen beide te schakelen tijdens een gesprek. Camo onthoudt instellingen voor elk apparaat afzonderlijk.
  • Modus: Hiermee kunt u schakelen tussen de normale feed en andere modi, zoals portretmodus, schoonheidsfilter en andere AR-modi. De verschillende modi zijn alleen beschikbaar voor bepaalde modellen .
  • Lens: Met de vervolgkeuzelijst voor de lens kan een gebruiker een van de camera's aan de voor- of achterzijde op hun apparaat selecteren.
  • Focus: hiermee kunt u autofocus gebruiken of handmatige focus inschakelen en de focus selecteren met een schuifregelaar.
  • Resolutie: In deze vervolgkeuzelijst worden alle resoluties weergegeven die beschikbaar zijn voor de geselecteerde apparaatlens. De meeste gebruikers zullen 1080p of 720p willen kiezen, omdat deze optimaal zijn voor de meeste toepassingen. Camo ondersteunt ook virtuele rotatie, waardoor portretgeoriënteerde resoluties beschikbaar zijn wanneer een apparaat in landschap wordt gemonteerd en vice versa. Dit maakt het schakelen tussen beeldoriëntaties eenvoudig, zonder dat u het apparaat hoeft aan te raken of de montage ervan hoeft aan te passen. Wij hebbenmeer informatie over het kiezen van resoluties.
  • Framesnelheid: deze vervolgkeuzelijst regelt de videoframesnelheid die van het apparaat wordt gevraagd. Hoe hoger de framerate, hoe vloeiender je video wordt weergegeven. Toepassingen voor videoconferenties gebruiken niet meer dan 25 of 30, dus het gebruik van hogere waarden is geschikter voor opnemen of streamen. Bekijk welke framesnelheden Camo ondersteunt voor uw apparaat.

Geluidsinstellingen

U kunt Camo gebruiken om naast de camera toegang te krijgen tot de microfoon van uw apparaat. Camo laat je kiezen tussen stereo en mono audio. Bij Mono-audio kun je kiezen tussen de microfoon aan de onderkant van het apparaat of de microfoon bij de camera. Net als bij camera-opties hebben verschillende apparaten verschillende microfoonopties.

Met Camo kunt u ook de audio-invoerbronnen van uw computer gebruiken, wat vooral handig is wanneer u video's rechtstreeks in de app opneemt.

Voorinstellingen

Changing Camo Studio's presets
De voorinstellingen van Camo Studio wijzigen

Met Camo Studio kunt u beeldaanpassingen opslaan als een voorinstelling. We hebben ook een aantal voorinstellingen.

Overlays

Pas overlays toe op uw afbeelding. U kunt kiezen uit kant-en-klare overlays, overlays met uw eigen tekst en afbeeldingen bewerken en aangepaste overlays uploaden om te gebruiken vanuit de Overlay-galerij. Meer informatie over de overlay-editor .

Afbeelding transformatie

Camo's image transformation controls
Camo's besturingselementen voor beeldtransformatie

Met Camo's bedieningselementen voor beeldtransformatie kun je de rotatie, zoom, kanteling en pan van je video aanpassen, en schakelfuncties zoals videospiegeling en beeldstabilisatie.

• Spiegel mijn video: Hiermee wordt uw video horizontaal gespiegeld. We raden je aan dit te gebruiken in plaats van het spiegelen van je video-app, zodat het consistent is. Sommige video-apps weerspiegelen uw voorbeeldvideo onjuist , wat verwarrend kan zijn, terwijl Camo u altijd laat zien wat andere mensen zullen zien.
  • Video stabiliseren: Minimaliseer de effecten van stoten en trillingen op uw video door gebruik te maken van digitale videostabilisatie. Dit kan vooral handig zijn bij gebruik van een licht wiebelige houder of voor bijzonder zware typisten.
  • Rotatie: hiermee kunt u uw videofeed roteren met aanpassingen van 90 °. In bijna alle gevallen is het beter om oriëntatievergrendeling op uw telefoon uit te schakelen en deze te draaien. (Gedeeltelijk omdat het voor de telefoon sneller is om de rotatie van de video bij de bron aan te pakken.) Als je je telefoon echter ondersteboven gebruikt, kan deze rotatie in combinatie met spiegelen goed werken.
  • Zoom: Met de zoomschuifbalk kunt u inzoomen op een bepaald deel van uw feed en u kunt het kijkvenster rondslepen in die ingezoomde weergave.

Slimme zoom

Met Smart Zoom kunt u inzoomen op uw video met minimale impact op de beeldkwaliteit.

Standaard digitale zoom, die Camo standaard gebruikt, snijdt het beeld eenvoudig bij tot een ingesteld zoomniveau en gebruikt opschaling om de gewenste uitvoerresolutie aan te passen. Smart Zoom vermijdt het kwaliteitsverlies dat wordt veroorzaakt door opschaling door een grotere initiële invoerresolutie te gebruiken, zodat de resolutie van de video nooit onder de beoogde uitvoerresolutie daalt.

U kunt Smart Zoom inschakelen in Camo's Voorkeuren, onder het tabblad General .

Compatibiliteit

Camo's brede scala aan functionaliteit geeft veel keuze in het instellen en aanpassen van je video, maar kan ook veel verwerkingskracht van je apparaat vergen. Het samen gebruiken van veeleisende functies, zoals Smart Zoom, hogere framesnelheden en resoluties, en geavanceerde modi, zou ertoe leiden dat sommige apparaten bij langdurig gebruik ondermaats presteren.

Om dit te verklaren, en in enkele gevallen om technische redenen, is het gebruik van bepaalde modi onverenigbaar met andere functionaliteit. Gebruik de onderstaande tabel voor advies over welke functies een goede combinatie vormen voor uw apparaat en de algehele configuratie.

Merk op dat als u een modus selecteert die niet wordt ondersteund door de momenteel gebruikte lens, resolutie of framesnelheid, Camo deze incompatibiliteit automatisch zal oplossen door de lens, resolutie en/of framesnelheid over te schakelen naar een compatibele waarde. Als u bijvoorbeeld de portretmodus selecteert terwijl u fotografeert met 60 fps, wordt de portretmodus ingeschakeld, maar wordt de instelling voor de framesnelheid verlaagd naar 30 fps.

Functionaliteit Normale modus Portret-modus Andere modi
Alternatieve lenzen
Framesnelheden tot 30 fps
Framesnelheden boven 30 fps
Geoptimaliseerde resoluties
Andere resoluties
Videostabilisatie
Slimme zoom

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 11:44 AM GMT.