Camo-overzicht

bijgewerkt
Cover image for: Camo-overzicht

Camo is een app waarmee je je telefoon of tablet kunt gebruiken als webcam en videorecorder van professionele kwaliteit. Hiermee heb je rechtstreeks toegang tot video van hoge kwaliteit vanaf de geweldige camera van je Android, iPhone of iPad op je Mac of pc.

Ga voor meer informatie over Camo en zijn functies naar Camo's productpagina .

Camo heeft twee componenten: een app die op je mobiele apparaat draait en een app die op je computer draait. Voor de duidelijkheid verwijzen we naar de mobiele app als "Camo" en de desktop-app als "Camo Studio", omdat je hier de afbeelding bestuurt die vanaf het mobiele apparaat wordt verzonden.

Camo versus Camo Pro

Camo is beschikbaar op iOS in gratis en betaalde versies. (Onze Android-app biedt momenteel alle beschikbare functies gratis aan.) We hopen dat gebruikers om verschillende redenen van beide versies houden. Hier is hoe we over hen denken.

De gratis versie van Camo is geweldig voor ongecompliceerde oproepen en opnames van hoge kwaliteit, maar er zijn geen aanpassingen. Het geeft je resoluties tot en met 720p video, samen met een keuze uit de selfie-lens van het apparaat of de hoofdlens aan de achterkant (de brede). Met de gratis versie van Camo kun je ook toegang krijgen tot de audio van je apparaat, aangepaste en vooraf gemaakte overlays gebruiken en het scherm van je apparaat gedimd houden tijdens het gebruik van Camo. Met de gratis versie kun je ook meerdere iOS-apparaten aansluiten en ertussen schakelen.

Als je een upgrade naar Camo Pro uitvoert, krijg je het volgende:

• Toegang tot elke lens op uw telefoon (zoals selfie, telefoto, ultrabreed en breed)
  • "Portretmodus" op iPhones die dit ondersteunen , met bokeh-effect en geringe scherptediepte
  • Bediening van de flitser van het apparaat voor gebruik als licht (zet het aan en uit, regel de helderheid)
  • Toegang tot elke resolutie die het apparaat biedt (opent 1080p en 1440 x 1080)
  • Video spiegelen
  • Rotatie van de feed in stappen van 90 ° (in het geval dat uw telefoon oriëntatie vergrendeld is)
  • Zoomregelaars, met pan en tilt om u op de voorgrond te houden
  • Focusaanpassingen (autofocus, focus op een bepaald gebied, handmatige focusregeling)
  • Sluitertijd en ISO-aanpassingen
  • Beeldaanpassingen inclusief helderheid, temperatuur, tint, tint, verzadiging, contrast, gamma, scherpte

Je kunt enkele van deze bedieningselementen in actie zien bij het aanpassen van je video .

verenigbaarheid

Camo voor iOS is compatibel met elke iPhone, iPad of iPod Touch met iOS 12 of nieuwer. Camo voor Android bevindt zich momenteel in de openbare bètaversie en is compatibel met elke telefoon met Android 7 of nieuwer.

Camo Studio is compatibel met elke macOS-computer met macOS 10.13 of nieuwer, of elke Windows-computer met Windows 7 64-bit of nieuwer. Het is compatibel met M1 Macs.

Veel populaire apps voor videogesprekken en streaming, zoals Zoom, Google Meet en Twitch, zijn compatibel met Camo. Als u Zoom gebruikt, heeft Camo Zoom 5.0.5 of hoger nodig. U kunt de volledige compatibiliteitslijst hier bekijken .

Camo Studio moet 1080p prima streamen op een energiezuinige 12-inch MacBook uit 2015. Evenzo presteert het goed op iMacs uit 2012. Als je vertraging tegenkomt op oudere of langzamere machines, probeer dan de videoresolutie in Camo Studio te verlagen tot 720p.

Portretmodus & AR-modi

Camo ondersteunt de portretmodus en extra AR-modi op elke iPhone of iPad met een A12-processor of hoger. Merk op dat dit verschilt van de portretmodus van Apple in de Camera-app, die op sommige iets oudere apparaten werkt. U kunt de onderstaande tabel gebruiken om uw apparaat te vinden en de compatibiliteit te controleren.

Model Verwerker Portretmodus & AR-modi
iPhone 13 Pro Max A15
iPhone 13 Pro A15
iPhone 13 A15
iPhone 13 mini A15
iPhone 12 Pro Max A14
iPhone 12 Pro A14
iPhone 12 A14
iPhone 12 mini A14
iPhone SE (2e generatie) A13
iPhone 11 Pro Max A13
iPhone 11 Pro A13
iPhone 11 A13
iPhone XS Max A12
iPhone XS A12
iPhone XR A12
iPhone X A11
iPhone 8 Plus A11
iPhone 8 A11
iPhone 7 Plus A10
iPhone 7 A10
iPhone SE (1e generatie) A9
iPhone 6s Plus A9
iPhone 6s A9
iPhone 6 Plus A8
Iphone 6 A8
iPhone 5s A7
iPad Pro (11-inch, 4e generatie) A12Z
iPad Pro (12,9-inch, 4e generatie) A12Z
iPad Pro (11-inch, 3e generatie) A12X
iPad Pro (12,9-inch, 3e generatie) A12X
iPad Pro (12,9-inch, 2e generatie) A10X
iPad Pro (10,5-inch, 1e generatie) A10X
iPad Pro (12,9-inch, 1e generatie) A9X
iPad Pro (9,7-inch) A9X
iPad (2020, 8e generatie) A12
iPad (2019, 7e generatie) A10
iPad (2018, 6e generatie) A10
iPad (5e generatie) A9
iPad mini 5 A12
iPad mini 4 A8
iPad mini 3 A7
iPad mini 2 A7
iPad Air (2019, 3e generatie) A12
iPad Air (1e generatie) A8X
iPad Air (2e generatie) A7
iPod touch (2019, 7e generatie) A10
iPod touch (6e generatie) A8

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 1:20 PM GMT.

We streven ernaar om alle berichten binnen één werkdag te beantwoorden.

Ons geweldige ondersteuningsteam

Comments (4)

Camo's the only app that still works with iOS 12.5

Can I connect two phones at once?

Hey Matthew. You can, though Camo only shows output from one at a time. You can switch between them in Studio. 🙂

Guys, your software rocks! I tried so much softwares that pretended to work as good as yours. But after all, Camo is the only winner!

Good afternoon! Camo is an awesome app ... thank you! How do I use the front camera on my iPhone? I can't seem to find any selector to use either front or back camera. Thank you, Mark

Hi Mark, thank you! You can do that using the Lens selector in Camo Studio. See here.

Impossible de télécharger l'appli avec Apple Store

Oh no! Here's the App Store link. If that doesn't work, please search for "reincubate camo" in the App Store. 🙂

Kunnen we dit artikel verbeteren?

We horen graag van gebruikers: Stuur ons een e-mail, laat een reactie achter of stuur een tweet @reincubate?

Word lid van de community

Word lid van een community die draait om het verbinden van onze gebruikers! De Camo-gemeenschap biedt forums voor discussie en ondersteuning, videostreams, games, weggeefacties en meer naarmate we groeien.

Meld u hier aan voor de laatste updates over onze volgende evenementen.

© 2008 - 2021 Reincubate Ltd. Alle rechten voorbehouden. Geregistreerd in Engeland en Wales #5189175, VAT GB151788978. Reincubate® en Camo® zijn geregistreerde handelsmerken. Privacybeleid & termen. Gebouwd met in Londen.