Camo-overzicht

bijgewerkt
Cover image for: Camo-overzicht

Camo is een app waarmee u uw iPhone, iPad of iPod Touch kunt gebruiken als een professionele webcam. Hiermee kunnen gebruikers video van hoge kwaliteit direct vanaf de geweldige camera op hun iOS-apparaat gebruiken als webcam.

Raadpleeg de productpagina voor meer informatie over Camo en zijn functies.

Reincubate Camo heeft twee componenten: een app die op je iPhone of iPad draait en een app die op je computer draait. Voor de duidelijkheid verwijzen we naar de mobiele app als "Camo" en de desktop-app als "Camo Studio", omdat u hiermee de afbeelding kunt beheren die vanaf het mobiele apparaat is verzonden.

Camo versus Camo Pro

Camo is beschikbaar in gratis en betaalde edities. We hopen dat gebruikers om verschillende redenen van beide versies houden. Hier is hoe we over hen denken.

Camo's gratis editie is geweldig voor oproepen van hoge kwaliteit, maar mist aanpassingen. Het geeft je resoluties tot en met 720p video, samen met een keuze uit de selfie-lens van het apparaat of de hoofdachterlens (de brede). U kunt meerdere iOS-apparaten verbinden en ertussen schakelen.

Als je een upgrade naar Camo Pro uitvoert, krijg je het volgende:

• Toegang tot elke lens (moderne apparaten hebben selfie, telefoto, ultrabreed en breed)
  • Bediening van de flitser van het apparaat voor gebruik als licht (zet het aan en uit, regel de helderheid)
  • Toegang tot elke resolutie die het apparaat biedt (opent 1080p en 1440 x 1080)
  • Verwijder het Camo-watermerk uit uw feed
  • Videospiegeling (Zoom weerspiegelt alleen video in uw weergave, niet die van uw kijkers)
  • Rotatie van de feed in stappen van 90 ° (u kunt uw telefoon altijd roteren!)
  • Zoomregelaars, met pan en tilt om jezelf centraal te stellen
  • Focusaanpassingen (autofocus, focus op een bepaald gebied, handmatige focusregeling)
  • Sluitertijd en ISO-aanpassingen
  • Beeldaanpassingen inclusief helderheid, temperatuur, tint, tint, verzadiging, contrast, gamma, scherpte

Je kunt enkele van deze bedieningselementen in actie zien bij het aanpassen van je video .

verenigbaarheid

Camo is compatibel met elke iPhone, iPad of iPod Touch met iOS 12 of hoger.

Camo Studio is compatibel met elke macOS-computer met macOS 10.13 of hoger. Het ondersteunt Windows nog niet, maar dat komt binnenkort.

Als je Zoom gebruikt, vereist Camo Zoom 5.0.5 of hoger. Google Meet en vele andere apps werken gewoon. U kunt de volledige compatibiliteitslijst hier zien .

Camo Studio moet 1080p prima streamen op een energiezuinige 12-inch MacBook uit 2015. Evenzo presteert het goed op iMacs uit 2012. Als je vertraging tegenkomt op oudere of langzamere machines, probeer dan de videoresolutie in Camo Studio te verlagen tot 720p.

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 2:04 AM GMT.

We streven ernaar om alle berichten binnen één werkdag te beantwoorden.

Ga naar het ondersteuningsgedeelte › Neem contact met ons op ›
Ons geweldige ondersteuningsteam

Comments (2)

Good afternoon! Camo is an awesome app ... thank you! How do I use the front camera on my iPhone? I can't seem to find any selector to use either front or back camera. Thank you, Mark

Hi Mark, thank you! You can do that using the Lens selector in Camo Studio. See here.

Impossible de télécharger l'appli avec Apple Store

Oh no! Here's the App Store link. If that doesn't work, please search for "reincubate camo" in the App Store. 🙂

Kunnen we dit artikel verbeteren?

We horen graag van gebruikers: Stuur ons een e-mail, laat een reactie achter of stuur een tweet @reincubate?

© 2008 - 2020 Reincubate Ltd. Alle rechten voorbehouden. Geregistreerd in Engeland en Wales #5189175, VAT GB151788978. Reincubate en Camo zijn handelsmerken. Privacybeleid & termen. Wij bevelen 2FA aan. Gebouwd met in Londen.