Camo-overzicht

bijgewerkt
Cover image for: Camo-overzicht

Camo is een app om je telefoon of tablet te gebruiken als een professionele webcam. Hiermee kunt u de hoogwaardige video rechtstreeks van de geweldige camera van uw apparaat op uw Mac of pc gebruiken.

Raadpleeg de productpagina van Camo voor meer informatie over Camo en zijn functies.

Camo heeft twee componenten: een app die op je telefoon of iPad draait, en een app die op je computer draait. Voor de duidelijkheid verwijzen we naar de mobiele app als "Camo" en de desktop-app als "Camo Studio", omdat u hiermee de afbeelding kunt bedienen die vanaf het mobiele apparaat wordt verzonden.

Camo (running on an iPhone) is shown on the left, with Camo Studio on the right
Camo (draait op een iPhone) wordt aan de linkerkant getoond, met Camo Studio aan de rechterkant

Camo versus Camo Pro

Camo is beschikbaar in gratis en betaalde edities. We hopen dat gebruikers om verschillende redenen van beide versies houden. Hier is hoe we over hen denken.

De gratis versie van Camo is geweldig voor eenvoudige gesprekken van hoge kwaliteit, maar heeft geen aanpassingen. Het geeft je resoluties tot en met 720p video, samen met een keuze uit de selfie-lens van het apparaat, of de belangrijkste achterlens (de brede). Met de gratis versie van Camo heb je ook toegang tot de audio van je apparaat en houd je het scherm van je apparaat gedimd terwijl je Camo gebruikt. Met de gratis versie kunt u ook meerdere iOS-apparaten aansluiten en ertussen schakelen.

Als je een upgrade naar Camo Pro uitvoert, krijg je het volgende:

• Toegang tot elke lens op uw telefoon (zoals selfie, telefoto, ultrabreed en breed)
  • "Portretmodus" op iPhones die dit ondersteunen , met bokeh-effect en geringe scherptediepte
  • Bediening van de flitser van het apparaat voor gebruik als licht (zet het aan en uit, regel de helderheid)
  • Toegang tot elke resolutie die het apparaat biedt (opent 1080p en 1440 x 1080)
  • Video spiegelen
  • Rotatie van de feed in stappen van 90 ° (in het geval dat uw telefoon oriëntatie vergrendeld is)
  • Zoomregelaars, met pan en tilt om u op de voorgrond te houden
  • Focusaanpassingen (autofocus, focus op een bepaald gebied, handmatige focusregeling)
  • Sluitertijd en ISO-aanpassingen
  • Beeldaanpassingen inclusief helderheid, temperatuur, tint, tint, verzadiging, contrast, gamma, scherpte

Je kunt enkele van deze bedieningselementen in actie zien bij het aanpassen van je video .

verenigbaarheid

Camo is compatibel met elke iPhone, iPad of iPod Touch met iOS 12 of hoger. Camo voor Android is in bèta en we zullen binnenkort een lijst publiceren met de apparaten waarmee het compatibel is.

Camo Studio is compatibel met elke macOS-computer met macOS 10.13 of nieuwer, of elke Windows-computer met Windows 7 64-bit of nieuwer. Het is compatibel met M1 Macs.

Veel populaire apps voor videogesprekken en streaming, zoals Zoom, Google Meet en Twitch, zijn compatibel met Camo. Als u Zoom gebruikt, heeft Camo Zoom 5.0.5 of hoger nodig. U kunt de volledige compatibiliteitslijst hier bekijken .

Camo Studio moet 1080p prima streamen op een energiezuinige 12-inch MacBook uit 2015. Evenzo presteert het goed op iMacs uit 2012. Als je vertraging tegenkomt op oudere of langzamere machines, probeer dan de videoresolutie in Camo Studio te verlagen tot 720p.

Portret-modus

Camo ondersteunt de portretmodus op elke iPhone of iPad met een A12-processor of hoger. Merk op dat dit verschilt van de portretmodus van Apple in de camera-app, die op sommige iets oudere apparaten werkt. U kunt de onderstaande tabel gebruiken om uw apparaat te vinden en de compatibiliteit te controleren.

Model Verwerker Portret-modus
iPhone 12 Pro Max A14
iPhone 12 Pro A14
iPhone 12 A14
iPhone 12 mini A14
iPhone SE (2e generatie) A13
iPhone 11 Pro Max A13
iPhone 11 Pro A13
iPhone 11 A13
iPhone XS Max A12
iPhone XS A12
iPhone XR A12
iPhone X A11
iPhone 8 Plus A11
iPhone 8 A11
iPhone 7 Plus A10
iPhone 7 A10
iPhone SE (1e generatie) A9
iPhone 6s Plus A9
iPhone 6s A9
iPhone 6 Plus A8
Iphone 6 A8
iPhone 5s A7
iPad Pro (11-inch, 4e generatie) A12Z
iPad Pro (12,9-inch, 4e generatie) A12Z
iPad Pro (11-inch, 3e generatie) A12X
iPad Pro (12,9-inch, 3e generatie) A12X
iPad Pro (12,9-inch, 2e generatie) A10X
iPad Pro (10,5-inch, 1e generatie) A10X
iPad Pro (12,9-inch, 1e generatie) A9X
iPad Pro (9,7-inch) A9X
iPad (2020, 8e generatie) A12
iPad (2019, 7e generatie) A10
iPad (2018, 6e generatie) A10
iPad (5e generatie) A9
iPad mini 5 A12
iPad mini 4 A8
iPad mini 3 A7
iPad mini 2 A7
iPad Air (2019, 3e generatie) A12
iPad Air (1e generatie) A8X
iPad Air (2e generatie) A7
iPod touch (2019, 7e generatie) A10
iPod touch (6e generatie) A8

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 8:58 PM GMT.

We streven ernaar om alle berichten binnen één werkdag te beantwoorden.

Ga naar het ondersteuningsgedeelte › Neem contact met ons op ›
Ons geweldige ondersteuningsteam

Comments (4)

Camo's the only app that still works with iOS 12.5

Can I connect two phones at once?

Hey Matthew. You can, though Camo only shows output from one at a time. You can switch between them in Studio. 🙂

Guys, your software rocks! I tried so much softwares that pretended to work as good as yours. But after all, Camo is the only winner!

Good afternoon! Camo is an awesome app ... thank you! How do I use the front camera on my iPhone? I can't seem to find any selector to use either front or back camera. Thank you, Mark

Hi Mark, thank you! You can do that using the Lens selector in Camo Studio. See here.

Impossible de télécharger l'appli avec Apple Store

Oh no! Here's the App Store link. If that doesn't work, please search for "reincubate camo" in the App Store. 🙂

Kunnen we dit artikel verbeteren?

We horen graag van gebruikers: Stuur ons een e-mail, laat een reactie achter of stuur een tweet @reincubate?

© 2008 - 2021 Reincubate Ltd. Alle rechten voorbehouden. Geregistreerd in Engeland en Wales #5189175, VAT GB151788978. Reincubate® en Camo® zijn geregistreerde handelsmerken. Privacybeleid & termen. Gebouwd met in Londen.