Camo gebruiken voor streaming

bijgewerkt
Cover image for: Camo gebruiken voor streaming

Als je geïnteresseerd bent in streaming, ben je waarschijnlijk al bekend met software als eCamm, OBS en StreamLabs, waarmee miljoenen streamers hun camera's kunnen aansluiten, hun scènes kunnen creëren en live kunnen uitzenden op platforms als Twitch en YouTube Live. Camo werkt naadloos met ze allemaal samen en wordt sterk aanbevolen door de teams van eCamm en OBS als aanvulling op hun software. Streamers van alle pluimage beschouwen het als een essentieel hulpmiddel voor het verfijnen en inlijsten van hun imago, waarbij ze hun smartphone als krachtige draadloze webcam gebruiken en het proces van het aansluiten en besturen van hun camera vereenvoudigen.

Het selecteren van Camo als videobron binnen uw favoriete streamingsoftware is eenvoudig, met kleine verschillen van app tot app. Nadat u uw telefoon of camera heeft geselecteerd en uw afbeelding in Camo Studio heeft aangepast, verbeterd en ingekaderd , volgt u deze stappen om de afbeelding naar eCamm, OBS of StreamLabs te brengen:

Camo gebruiken in eCamm

1. Look for Camo in your Camera Switcher
  2. If you don’t see it, go up to the Camera menu
  3. Make sure it’s checked in cameras included in Switcher
  4. Select it, and you’ll see your stream from Camo
  5. To add your Camo picture as a camera overlay, just select Overlays/New Camera Overlays/Camo Camera
Camo selecteren in eCamm

Camo gebruiken in OBS

1. Zoek naar het bronpaneel
  2. Klik op het plusteken
  3. Klik op video-opnameapparaat
  4. Noem het op, klik op ok
  5. Selecteer het apparaat in de vervolgkeuzelijst en klik op OK. U ziet uw Camo-afbeelding, waarvan u het formaat vervolgens kunt wijzigen in het OBS-canvas. Mogelijk wilt u ook de resolutie controleren in de OBS-gebruikersinstellingen, om er zeker van te zijn dat deze overeenkomt met de resolutie die Camo van uw camera vastlegt
Camo selecteren in OBS

Camo gebruiken in Streamlabs

1. Klik op de + in het vak Bronnen
  2. Selecteer Video-opnameapparaat in Algemene bronnen en vervolgens Bron toevoegen
  3. Schakel 'Voeg in plaats daarvan een nieuwe bron toe en geef deze een naam'
  4. Klik op Bron toevoegen
  5. Selecteer Camo Camera in het apparaatmenu en stel de resolutie in zodat deze overeenkomt met de resolutie die Camo gebruikt
  6. Klik op Gereed en wijzig het formaat van de afbeelding of verplaats de afbeelding naar wens op het canvas
Camo selecteren in Streamlabs

Als je verschillende streamingsoftware gebruikt, zoals vMix of Riverside.fm, zou het proces om deze met Camo te verbinden vrijwel hetzelfde moeten zijn. Nadat je je camera in Camo hebt geselecteerd en het beeld hebt verfijnd, kies je eenvoudigweg Camo als je videobron in je streaming-app, en je kunt onderweg zijn.

Grijs vak: Houd er rekening mee dat de afbeelding die u ziet in de voorbeeldvensters van Camo Studio, de afbeelding is die u ziet als Camo als uw bron is geselecteerd. Als je een ander beeld ziet in je streamingvoorbeeld, is de bron die je hebt geselecteerd waarschijnlijk de camera zelf en niet Camo.

Er zijn veel manieren om Camo in uw streamingworkflow op te nemen, en we moedigen u aan om te experimenteren. Veel streamers koppelen hun telefoon draadloos en profiteren van de gemakkelijke, ongebonden monteerbaarheid om video van bovenaf, lange shots en secundaire hoeken vast te leggen. Dit heeft nog een extra voordeel, vooral voor gamers: Camo verplaatst een groot deel van de beeldverwerking naar de telefoon zelf, waardoor de CPU van je computer onbelast blijft en andere taken kan worden uitgevoerd.

Als u ten slotte een iPad heeft, download dan zeker onze Camo Studio voor iPad-app en ga ermee aan de slag. Het combineert veel van de functies van Camo met een volledige reeks productietools, waardoor je scènes kunt maken, weboverlays kunt importeren, meerdere videobronnen kunt aansluiten (inclusief de ingebouwde camera's van de iPad) en rechtstreeks naar je favoriete platform kunt streamen.

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 6:52 AM GMT.

We streven ernaar om alle berichten binnen één werkdag te beantwoorden.

Ons geweldige ondersteuningsteam

Kunnen we dit artikel verbeteren?

We horen graag van gebruikers: Stuur ons een e-mail, laat een reactie achter of stuur een tweet @reincubate?

Word lid van de community

Word lid van een community die draait om het verbinden van onze gebruikers! De Camo-gemeenschap biedt forums voor discussie en ondersteuning, videostreams, games, weggeefacties en meer naarmate we groeien.