Camo FAQ

bijgewerkt

We hebben de meest gestelde vragen over Camo hier verzameld.

Met welke apps voor videogesprekken is Camo compatibel?

Camo is compatibel met Zoom, Meet, Microsoft Teams, Skype, Slack, Cisco WebEx, Houseparty en vele anderen. Het is niet compatibel met FaceTime.

Camo is compatibel met elke macOS-computer met macOS 10.14 of hoger. Het is compatibel met elk iOS-apparaat met iOS 12 of hoger. Camo ondersteunt Windows nog niet, maar dat komt binnenkort.

Hoe sluit ik Camo op mijn iOS-apparaat aan op mijn computer?

Camo maakt verbinding met uw computer via de gebruikelijke USB / Lightning-verbinding die wordt gebruikt om een iPhone op een computer aan te sluiten. Sluit de USB aan en je bent helemaal klaar.

We vermijden het gebruik van wifi omdat dit het koppelen en de beveiliging kan bemoeilijken en de snelheid waarmee gegevens kunnen worden verzonden, vermindert.

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 9:33 AM GMT.

We streven ernaar om alle berichten binnen één werkdag te beantwoorden.

Ga naar het ondersteuningsgedeelte › Neem contact met ons op ›
Ons geweldige ondersteuningsteam

Kunnen we dit artikel verbeteren?

We horen graag van gebruikers: Stuur ons een e-mail, laat een reactie achter of stuur een tweet @reincubate?

© 2008 - 2020 Reincubate Ltd. Alle rechten voorbehouden. Geregistreerd in Engeland en Wales #5189175, VAT GB151788978. Reincubate® is een geregistreerd handelsmerk. Privacybeleid & termen. Wij bevelen 2FA aan. Gebouwd met in Londen.