Problemen met Camo oplossen

bijgewerkt
Cover image for: Problemen met Camo oplossen

Als u een probleem met Camo tegenkomt, zorg er dan voor dat u de nieuwste versie gebruikt: gebruik Check for Updates in macOS en controleer de App Store voor updates op iOS.

Checking for updates in Camo Studio...
Controleren op updates in Camo Studio ...

"Reincubate Camo" verschijnt niet als videobron in mijn app voor videoconferenties!

• Bevestig dat uw app wordt weergegeven in de compatibiliteitslijst en volg daar eventuele instructies
  • De instructies zijn belangrijk - mogelijk moet u sommige apps upgraden
  • Zorg ervoor dat je je video-app opnieuw hebt gestart sinds je Camo hebt geïnstalleerd
  • Werkt het nog steeds niet? Neem gerust contact met ons op

Zoom toont Reincubate Camo niet of is traag

• Zorg ervoor dat u Zoom 5.0.5 of nieuwer bent
  • Als Camo nog steeds niet verschijnt, wordt dit veroorzaakt doordat de interne onderdelen van Zoom kapot zijn: soms raakt het zichzelf in een staat waarin het camera's van derden niet goed ondersteunt en laat het oudere Zoom-componenten achter
  • Het verwijderen en opnieuw installeren van Zoom lost dit op
  • Lukt het nog steeds niet? Neem dan contact met ons op

De verbinding van mijn apparaat met Camo Studio wordt verbroken (of verschijnt traag of maakt geen verbinding)

Camo mag nooit loskoppelen wanneer je hem gebruikt. We hebben het dagenlang laten lopen in testoproepen en actief op oproepen tot 13 uur per keer.

Als u verbroken verbindingen ziet, zijn er over het algemeen drie oorzaken:

• Er is een USB-hub van derden tussen de telefoon en de Mac
  • Er is een probleem met de USB-kabel
  • De Mac is overbelast

De eerste stap voor het oplossen van problemen is ervoor te zorgen dat de telefoon rechtstreeks op de Mac is aangesloten, en niet via een hub . Alle door Apple gemaakte hubs en adapters werken perfect, maar er zijn een aantal hubs van derden die niet krachtig genoeg zijn. We moeten nog een USB-hub in een monitor vinden die problemen veroorzaakt.

Als u het eenmaal hebt laten werken door de hub te verwijderen of van kabel te wisselen, kan het zijn dat u uw hub opnieuw kunt introduceren met minder apparaten die erop zijn aangesloten. Het zien van de oplaadindicator op de iPhone en iPad aan en uit flikkeren is een goede indicator, maar als de oplaadindicator stevig brandt, betekent dit niet noodzakelijk dat een hub van derden zal werken.

Als u vermoedt dat het probleem wordt veroorzaakt doordat uw Mac te traag is, verlaag dan de resolutie in Camo Studio naar de laagste instelling. Als dat werkt, is dit een goede indicator en we horen graag van u. Laat het ons weten , want we zouden zelfs de langzaamste Mac met 720p moeten kunnen draaien.

We hebben feedback getest en opgenomen met een aantal USB- en USB-C-hubs hieronder. Als u uw ervaring met ons deelt, kunnen we deze tabel aanvullen.

Product Type Feedback
Apple USB-C naar bliksemkabel USB-C
Apple USB-C-adapter USB-C
Apple Pro Display XDR-scherm USB-C
Samsung 49 "RG90 scherm USB
Dell 2515H-scherm USB
Hub 9 in 1 multipoort-adapter USB-C Veroorzaakt traagheid, verbreekt de verbinding
Anker 4-poorts USB 3.0 ultradunne gegevenshub USB Oorzaken verbreekt de verbinding

Simpele adapters zoals deze veroorzaken meestal geen problemen.

Camo loopt vast op iOS wanneer ik verbinding maak met Camo Studio

Sorry! Camo Studio op uw Mac houdt de instellingen bij, dus als een instelling deze verbreekt, zal het opnieuw verbinden van de telefoon deze opnieuw verbreken. De oplossing totdat we dit oplossen, is om je Camo Studio-voorkeuren opnieuw in te stellen.

1. Sluit Camo Studio
  2. Open een terminal en voer de defaults delete com.reincubate.macos.cam
  3. Start Camo Studio opnieuw

Lukt het nog steeds niet? Neem dan contact met ons op .

Camo verwijderen

Camo Studio kan zichzelf en zijn componenten volledig verwijderen. Om dit te doen:

• Klik op Camo Studio in de menubalk van macOS en selecteer AdvancedUninstall Camo Studio

Uninstalling Camo Studio
    Camo Studio verwijderen

• Verwijder de Camo-app van uw iOS-apparaat

Logboeken ophalen van Camo

In sommige gevallen kan het sturen van logboeken ons helpen bij het diagnosticeren van problemen. Camo Studio neemt standaard geen logboeken op, dus u moet eerst logboekregistratie inschakelen.

U kunt logboekregistratie inschakelen met AdvancedRecord Logs . Zodra dat is gebeurd, start u Camo Studio opnieuw op en repliceert u het probleem voordat u het menu AdvancedExport Logs .

Exporting logs from Camo Studio
Logboeken exporteren vanuit Camo Studio

Op iOS kunt u inloggen inschakelen via het instellingenmenu van uw iPhone: SettingsCamoTroubleshooting SettingsRecord Logs . Zodra loggen is ingeschakeld, repliceert u het probleem dat u heeft, zodat informatie over de logboeken wordt geschreven.

Als dat klaar is, kunt u de logboeken vervolgens ophalen door lang op het vraagtekenpictogram rechtsboven op het scherm te drukken. Dat opent een dialoogvenster voor delen waarin u wordt gevraagd de logboeken van de app te delen. U kunt ervoor kiezen om ze vanaf daar naar uw Mac te AirDropen.

Camo's settings on iOS
Camo's instellingen op iOS

Camo's troubleshooting settings
Camo's instellingen voor probleemoplossing

Exporting logs from Camo on iOS
Logboeken exporteren van Camo op iOS

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 10:06 AM GMT.

We streven ernaar om alle berichten binnen één werkdag te beantwoorden.

Ga naar het ondersteuningsgedeelte › Neem contact met ons op ›
Ons geweldige ondersteuningsteam

Kunnen we dit artikel verbeteren?

We horen graag van gebruikers: Stuur ons een e-mail, laat een reactie achter of stuur een tweet @reincubate?

© 2008 - 2020 Reincubate Ltd. Alle rechten voorbehouden. Geregistreerd in Engeland en Wales #5189175, VAT GB151788978. Reincubate en Camo zijn handelsmerken. Privacybeleid & termen. Wij bevelen 2FA aan. Gebouwd met in Londen.