Problemen met Camo oplossen

Updated
Cover image for: Problemen met Camo oplossen

Als u een probleem met Camo tegenkomt, zorg er dan voor dat u de nieuwste versie gebruikt: gebruik Check for Updates in macOS en controleer de App Store voor updates op iOS.

Checking for updates in Camo Studio...
Controleren op updates in Camo Studio ...

"Reincubate Camo" verschijnt niet als videobron in mijn app voor videoconferenties!

• Bevestig dat uw app wordt weergegeven in de compatibiliteitslijst en volg daar eventuele instructies
  • De instructies zijn belangrijk - mogelijk moet u sommige apps upgraden
  • Zorg ervoor dat je je video-app opnieuw hebt gestart sinds je Camo hebt geïnstalleerd
  • Werkt het nog steeds niet? Neem gerust contact met ons op

Zoom toont geen Camo of is traag

Zorg ervoor dat je Zoom 5.0.5 of nieuwer bent en dat Zoom opnieuw is opgestart sinds de installatie van Camo Studio.

Als Camo nog steeds niet als camerakeuze wordt weergegeven, wordt dit veroorzaakt doordat de binnenkant van Zoom kapot is: soms komt het in een staat waarin het camera's van derden niet goed ondersteunt en oudere Zoom-componenten achterlaat. Het verwijderen en opnieuw installeren van Zoom lost dit op.

Lukt het nog steeds niet? Neem dan contact met ons op .

Mijn apparaat verbreekt de verbinding, is traag of kan geen verbinding maken

Goed ingesteld, zal Camo nooit de verbinding verbreken en met minder latentie werken dan een hardwarewebcam. Als u verbroken verbindingen ziet, zijn er over het algemeen 3 oorzaken:

• Er is een USB-hub van derden tussen de telefoon en Mac
  • Er is een probleem met de USB-kabel
  • De computer is overbelast

De eerste stap voor het oplossen van problemen is ervoor te zorgen dat de telefoon rechtstreeks op uw computer is aangesloten en niet via een hub . Alle hubs en adapters van Apple werken perfect, maar er zijn een aantal hubs van derden die niet krachtig genoeg zijn. We moeten nog een USB-hub in een monitor vinden die problemen veroorzaakt.

Als u het eenmaal hebt laten werken door de hub te verwijderen of van kabel te wisselen, kan het zijn dat u uw hub opnieuw kunt introduceren met minder apparaten die erop zijn aangesloten. Het zien van de oplaadindicator op de iPhone en iPad aan en uit flikkeren is een goede indicator, maar als de oplaadindicator stevig brandt, betekent dit niet noodzakelijk dat een hub van derden zal werken.

Als u vermoedt dat het probleem wordt veroorzaakt doordat uw Mac te traag is, verlaag dan de resolutie in Camo Studio naar de laagste instelling. Als dat werkt, is dit een goede indicator en we horen graag van u. Laat het ons weten , want we zouden zelfs de langzaamste Mac met 720p moeten kunnen draaien.

We hebben feedback getest en opgenomen met een aantal USB- en USB-C-hubs hieronder. Als u uw ervaring met ons deelt, kunnen we deze tabel aanvullen.

Product Type Feedback
Apple USB-C naar bliksemkabel USB-C
Apple USB-C-adapter USB-C
Apple Pro Display XDR-scherm USB-C
Samsung 49 "RG90 scherm USB
Dell 2515H-scherm USB
NOVOO USB-C-hub 5 in 1 USB-C
CalDigit TS3 Plus Thunderbolt dock USB-C
Hub 9 in 1 multipoort-adapter USB-C Veroorzaakt traagheid, verbreekt de verbinding
Anker 4-poorts USB 3.0 ultradunne gegevenshub USB Oorzaken verbreekt de verbinding

Simpele adapters zoals deze veroorzaken meestal geen problemen.

Camo kan AMDS niet installeren op Windows

Om met Apple-apparaten te kunnen communiceren, moet Camo Studio voor Windows Apple's Mobile Device Services (AMDS) installeren. Camo Studio kan dit automatisch installeren, maar in sommige situaties kan dit niet.

Waar dat het geval is, is de gemakkelijkste oplossing voor gebruikers om iTunes te installeren en het één keer uit te voeren voordat het wordt afgesloten. iTunes kan hier worden gedownload van de site van Apple . We raden af om de Microsoft Store-versie te installeren - gebruik in plaats daarvan de directe download.

Camo crasht op iOS of Android wanneer ik verbinding maak met Camo Studio

Camo Studio houdt je instellingen op je Mac of pc bij, dus als een instelling deze verbreekt, zal het opnieuw verbinden van de telefoon deze opnieuw verbreken. De oplossing is om je Camo Studio-voorkeuren opnieuw in te stellen.

1. Sluit Camo Studio
  2. Open een terminal en voer de defaults delete com.reincubate.macos.cam
  3. Start Camo Studio opnieuw

Lukt het nog steeds niet? Neem dan contact met ons op .

Camo verwijderen

Camo Studio kan zichzelf en zijn componenten volledig verwijderen. Op Windows gebeurt dit op de normale manier. Op macOS is een extra stap vereist:

• Klik op Camo Studio in de macOS-menubalk en selecteer AdvancedUninstall Camo Studio . Dit is het menu rechtsboven in het scherm van je Mac, niet linksboven.

Uninstalling Camo Studio
    Camo Studio verwijderen

• Sluit alle apps die de camera van Camo gebruikten en open ze opnieuw (die apps zien pas dat de camera is verwijderd nadat ze opnieuw zijn opgestart)

De Camo-app kan op elk moment veilig van een mobiel apparaat worden verwijderd.

Logboeken ophalen van Camo

In sommige gevallen kan het sturen van logboeken ons helpen bij het diagnosticeren van problemen. Camo Studio neemt standaard geen logboeken op, dus u moet eerst logboekregistratie inschakelen.

U kunt logboekregistratie inschakelen met AdvancedRecord Logs . Zodra dat is gebeurd, start u Camo Studio opnieuw op en repliceert u het probleem voordat u het menu AdvancedExport Logs .

Exporting logs from Camo Studio
Logboeken exporteren vanuit Camo Studio

Op iOS kunt u inloggen inschakelen via het instellingenmenu van uw iPhone: SettingsCamoTroubleshooting SettingsRecord Logs . Zodra loggen is ingeschakeld, repliceert u het probleem dat u heeft, zodat informatie over de logboeken wordt geschreven.

Als dat klaar is, kunt u de logboeken vervolgens ophalen door lang op het vraagtekenpictogram rechtsboven op het scherm te drukken. Dat opent een dialoogvenster voor delen waarin u wordt gevraagd de logboeken van de app te delen. U kunt ervoor kiezen om ze vanaf daar naar uw Mac te AirDropen.

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 7:10 PM GMT.

We streven ernaar om alle berichten binnen één werkdag te beantwoorden.

Ons geweldige ondersteuningsteam

Can we improve this article?

We love hearing from users: why not drop us an email, leave a comment, or tweet @reincubate?

Word lid van de community

Word lid van een community die draait om het verbinden van onze gebruikers! De Camo-gemeenschap biedt forums voor discussie en ondersteuning, videostreams, games, weggeefacties en meer naarmate we groeien.

Meld u hier aan voor de laatste updates over onze volgende evenementen.

© 2008 - 2021 Reincubate Ltd. Alle rechten voorbehouden. Geregistreerd in Engeland en Wales #5189175, VAT GB151788978. Reincubate® en Camo® zijn geregistreerde handelsmerken. Privacybeleid & termen. Gebouwd met in Londen.