Compatibiliteit van platform en apparaat

bijgewerkt
Cover image for: Compatibiliteit van platform en apparaat

Camo biedt een breed scala aan functies op een nog breder scala aan apparaten. Dit kan betekenen dat ondersteuning voor een bepaalde functie kan variëren, afhankelijk van het apparaat dat wordt gebruikt en het platform waarop Camo Studio draait. Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste factoren waarmee u rekening moet houden wanneer u Camo probeert met uw specifieke opstelling.

Als u problemen ondervindt of merkt dat deze informatie niet van toepassing lijkt te zijn in uw geval, raadpleegt u het document voor probleemoplossing of neemt u contact met ons op zodat we u kunnen helpen.

Webcams, ingebouwde camera's, aangesloten DSLR's en andere USB-apparaten

Bij gebruik van een speciale camera die via USB op uw computer is aangesloten, of een ingebouwde camera zoals die in veel laptops wordt aangetroffen, vertrouwt Camo Studio op een gestandaardiseerd protocol om te communiceren met en video te ontvangen van het apparaat. Dit betekent dat Camo met een breed scala aan apparaten kan werken, maar ook beperkt wat het kan doen tot wat is toegestaan door het protocol.

Beschikbare functionaliteit kan ook worden beperkt door welke functies van het protocol een bepaald apparaat ondersteunt. Sommige camera's ondersteunen bijvoorbeeld veel verschillende soorten beeldaanpassingen, zelfs zoomen en pannen, terwijl andere dat niet doen. Camo probeert deze waar mogelijk door middel van software te minimaliseren.

Als u van plan bent om Camo te proberen met een webcam, ingebouwde camera, aangesloten DSLR of ander USB-camera-apparaat, houd dan rekening met het volgende:

• Ondersteunde beeldaanpassingen kunnen per apparaat verschillen. In veel gevallen emuleert Camo de besturing in software, maar waar dat niet mogelijk is, wordt de besturing uitgeschakeld.
  • Audio pass-through en geavanceerde bedieningselementen worden niet ondersteund
  • Stabilisatie wordt momenteel niet ondersteund
  • Op macOS worden de beeldverbeteringsmodi Portret, Privacy vervagen, Vervangen en Spotlight ondersteund op een beperkt aantal apparaten
  • Augmented Reality (AR)-modi worden niet ondersteund

Camo voor Android

Als u uw Android-apparaat met Camo gebruikt, houd dan rekening met het volgende:

• Vanwege beperkingen van de fabrikant wordt een framesnelheid van 60 fps alleen ondersteund op Google Pixel-telefoons
  • Slimme zoom wordt momenteel niet ondersteund
  • Automatisch framen (met of zonder zoom) wordt momenteel niet ondersteund
  • Stabilisatie wordt momenteel niet ondersteund
  • De verbeteringen voor afbeeldingen vervangen, Spotlight en Filter worden momenteel niet ondersteund
  • Aanpassing van de levendigheid van het beeld wordt momenteel niet ondersteund

Camouflage voor iOS

Camo ondersteunt de portretmodus en aanvullende AR-modi op elke iPhone of iPad met een A12-processor of hoger. Merk op dat dit anders is dan de portretmodus van Apple in de Camera-app, die werkt op sommige iets oudere apparaten.

Ondersteuning voor superhoge resoluties, zoals 4K, is beperkt tot apparaten met een A14- of M1-processor en later.

Ondersteuning voor hogere videoframesnelheden, boven 30 fps en tot 60 fps, is ook beperkt tot apparaten met een A13- of M1-processor en later.

U kunt de onderstaande tabel gebruiken om uw apparaat te vinden en de compatibiliteit te controleren.

Model Verwerker Portretmodus en AR-modi Framesnelheden boven de 30 fps 4K-resolutie en hoger
iPhone 15 Pro Max A17 Pro
iPhone 15 Pro A17 Pro
iPhone 15 Plus A16
iPhone 15 A16
iPhone 14 Pro Max A16
iPhone 14 Pro A16
iPhone 14+ A15
iPhone 14 A15
iPhone SE (3e generatie) A15
iPhone 13 Pro Max A15
iPhone 13 Pro A15
iPhone 13 A15
iPhone 13 mini A15
iPhone 12 Pro Max A14
iPhone 12Pro A14
iPhone 12 A14
iPhone 12 mini A14
iPhone SE (2e generatie) A13
iPhone 11 Pro Max A13
iPhone 11Pro A13
iPhone 11 A13
iPhone XS Max A12
iPhone XS A12
iPhone XR A12
iPhone X A11
iPhone 8+ A11
iPhone 8 A11
iPhone 7+ A10
iPhone 7 A10
iPhone SE (1e generatie) A9
iPhone 6splus A9
iPhone 6s A9
iPhone 6+ A8
Iphone 6 A8
iPhone 5s A7
iPad Pro (12,9-inch, 6e generatie) M2
iPad Pro (11-inch, 4e generatie) M2
iPad Pro (12,9-inch, 5e generatie) M1
iPad Pro (11-inch, 3e generatie) M1
iPad Pro (12,9-inch, 4e generatie) A12Z
iPad Pro (11-inch, 2e generatie) A12Z
iPad Pro (12,9-inch, 3e generatie) A12X
iPad Pro (11-inch) A12X
iPad Pro (12,9-inch, 2e generatie) A10X
iPad Pro (10,5-inch) A10X
iPad Pro (12,9-inch) A9X
iPad Pro (9,7-inch) A9X
iPad (2022, 10e generatie) A14
iPad (2021, 9e generatie) A13
iPad (2020, 8e generatie) A12
iPad (2019, 7e generatie) A10
iPad (2018, 6e generatie) A10
iPad (2017, 5e generatie) A9
iPad mini (6e generatie) A15
iPad mini (5e generatie) A12
iPad-mini4 A8
iPad mini3 A7
iPad mini2 A7
iPad Air (5e generatie) M1
iPad Air (4e generatie) A14
iPad Air (3e generatie) A12
iPad Air2 A8X
iPad Lucht A7
iPod touch (2019, 7e generatie) A10
iPod touch (2015, 6e generatie) A8

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 7:02 PM GMT.

We streven ernaar om alle berichten binnen één werkdag te beantwoorden.

Ons geweldige ondersteuningsteam

Kunnen we dit artikel verbeteren?

We horen graag van gebruikers: Stuur ons een e-mail, laat een reactie achter of stuur een tweet @reincubate?

Word lid van de community

Word lid van een community die draait om het verbinden van onze gebruikers! De Camo-gemeenschap biedt forums voor discussie en ondersteuning, videostreams, games, weggeefacties en meer naarmate we groeien.