Navigeren door Camo's interface

bijgewerkt
Cover image for: Navigeren door Camo's interface

Deze documenten leggen uit hoe u Camo kunt gebruiken en er het beste uit kunt halen. Als je het nog niet hebt geïnstalleerd, ga dan eerst aan de slag met Camo voordat je hier terugkeert.

Het Camo Studio-venster

Wanneer u Camo Studio voor het eerst start, wordt het Camo Studio-venster geopend en ziet het eruit als in de onderstaande afbeelding. Het toont de pop-up "Welkom".

Camo Studio with its welcome screen
Camo Studio met zijn welkomstscherm

Als je in het welkomstscherm op 'sluiten' klikt, zie je het Camo Studio-venster. (Je kunt altijd teruggaan naar het welkomstscherm door te klikken op "Help" in de rechterbovenhoek van Camo Studio.) Hieronder zie je voorbeelden van het venster met een apparaat aangesloten en zonder.

Als uw iOS-apparaat is aangesloten op uw computer en Camo draait, ziet u een voorbeeld van de camerafeed in het midden van het venster. Als dit niet het geval is, wordt u gevraagd om uw apparaat te verbinden.

Camo Studio with a device connected
Camo Studio met een aangesloten apparaat

Camo Studio without a device connected
Camo Studio zonder aangesloten apparaat

Merk op dat het scherm "Geen apparaten verbonden" wordt weergegeven als er een apparaat is aangesloten waarop Camo niet draait. Om een apparaat met Camo Studio te verbinden, moet het zijn aangesloten en moet de Camo-app op het apparaat worden uitgevoerd.

Als je je computer in de donkere modus gebruikt, past Camo Studio zichzelf automatisch aan, samen met eventuele aangepaste accentkleuren die een gebruiker heeft ingesteld.

Camo Studio in Dark Mode
Camo Studio in donkere modus

Het Camo Studio-raam kan op elk moment veilig worden gesloten: het raam hoeft niet open te staan om Camo te laten werken.

Camo Studio toont een voorbeeld van uw feed midden in het midden. u kunt dat regelen door te knijpen om in te zoomen of door het vergrotingsmenu linksboven in het hoofdvenster te gebruiken. Hieronder ziet u het venster dat verandert tussen "Passend schalen" en "Schaal om te vullen".

Menu's van Camo Studio

Wanneer Camo Studio actief is, zie je dat er altijd een Camo-pictogram wordt weergegeven in de menubalk van je computer, bovenaan het scherm. Als je erop klikt, zie je een menu verschijnen met een aantal opties en submenu's. Je kunt dit gebruiken om het Camo Studio-venster te openen als je het eerder hebt gesloten.

Camo Studio shown in the macOS menu bar
Camo Studio wordt weergegeven in de menubalk van macOS

Het Camo Studio-pictogram in de menubalk geeft de staat aan waarin Camo zich bevindt. De onderstaande schermafbeelding toont respectievelijk de status OK, onderbroken en niet-verbonden.

Camo Studio showing OK, paused, and disconnected
Camo Studio toont OK, onderbroken en verbroken

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 5:09 AM GMT.

We streven ernaar om alle berichten binnen één werkdag te beantwoorden.

Ga naar het ondersteuningsgedeelte › Neem contact met ons op ›
Ons geweldige ondersteuningsteam

Kunnen we dit artikel verbeteren?

We horen graag van gebruikers: Stuur ons een e-mail, laat een reactie achter of stuur een tweet @reincubate?

© 2008 - 2020 Reincubate Ltd. Alle rechten voorbehouden. Geregistreerd in Engeland en Wales #5189175, VAT GB151788978. Reincubate en Camo zijn handelsmerken. Privacybeleid & termen. Wij bevelen 2FA aan. Gebouwd met in Londen.