Navigeren door Camo's interface

bijgewerkt
Cover image for: Navigeren door Camo's interface

Op deze pagina's wordt uitgelegd hoe u Camo kunt gebruiken en optimaal kunt benutten. Als je het nog niet hebt geïnstalleerd, bekijk dan eerst Aan de slag met Camo voordat je hier terugkeert.

Het Camo Studio-venster

Wanneer u Camo Studio voor het eerst uitvoert, wordt het Camo Studio-venster geopend op uw computer en zou het eruit moeten zien als de afbeelding hieronder. Het zal zijn pop-up "Welkom" tonen.

Als u in het welkomstscherm op "Sluiten" klikt, ziet u het Camo Studio-venster (u kunt altijd terugkeren naar het welkomstscherm door op Help rechtsboven in Camo Studio te klikken).

Wanneer een apparaat is geselecteerd in Camo Studio, ziet u een voorbeeld van de videofeed van de camera in het midden van het venster. Als er geen apparaat is geselecteerd of als er geen apparaat op uw computer is aangesloten, wordt u gevraagd verbinding te maken of er een te selecteren.

Opmerking voor telefoongebruikers: het scherm 'Geen apparaten verbonden' wordt weergegeven als een telefoon is verbonden maar Camo niet uitvoert. Om de verbinding te voltooien, moet je ervoor zorgen dat de Camo-app is geïnstalleerd en actief is op je telefoon.

Het Camo Studio-venster kan op elk moment veilig worden gesloten. Camo hoeft niet open te zijn om video door te geven aan andere apps.

Het videovoorbeeld in Camo Studio kan worden vergroot of verkleind via pinch-to-zoom op uw trackpad of via het vergrotingsmenu linksboven in het hoofdvenster.

De opties “Scale to Fit” en “Scale to Fill” wijzigen de grootte van het voorbeeld.

De menu's van Camo Studio

Wanneer Camo Studio actief is, zult u merken dat er altijd een Camo-pictogram wordt weergegeven in uw menubalk (rechtsboven in het scherm in macOS) of in uw taakbalk (rechtsonder in het scherm in Windows). Als u erop klikt, krijgt u snel toegang tot verschillende bedieningselementen, zoals pauzeren en hervatten.

Het Camo Studio-pictogram in de menubalk geeft de huidige status van Camo aan. De onderstaande schermafbeelding toont respectievelijk de status Inactief, Klaar, Actief en Waarschuwing. Deze geven het volgende aan:

• Inactief: er is geen apparaat aangesloten of geselecteerd in Camo Studio, het is niet voorbereid om video te verzenden als daarom wordt gevraagd
  • Klaar: een apparaat is geselecteerd en de video is klaar voor gebruik
  • Actief: er is een apparaat geselecteerd en de video wordt momenteel gebruikt door een andere app
  • Waarschuwing: Camo Studio heeft een probleem gedetecteerd; een apparaat werkt mogelijk niet zoals verwacht, of een andere app probeert de video te gebruiken, maar er is geen apparaat aangesloten of geselecteerd

Camo Studio showing idle, ready, active, and warning
Camo Studio toont inactief, gereed, actief en waarschuwing

Scherm Gordijn

De bedieningselementen voor Camo bevinden zich allemaal op uw bureaublad, dus als u een telefoon als webcam gebruikt, hoeft u het scherm niet meer te gebruiken zodra deze is aangesloten. Daartoe heeft versie 1.3 van Camo een schermgordijn geïntroduceerd, waardoor het scherm van je telefoon gedimd blijft tijdens het gebruik van Camo. Dit voorkomt afleiding, houdt het apparaat koel en verbetert de privacy en het energieverbruik. Schermgordijn wordt automatisch ingeschakeld en kan worden uitgeschakeld in de instellingen van Camo Studio (Geavanceerd > Schermgordijn > Uit).

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 7:39 AM GMT.

We streven ernaar om alle berichten binnen één werkdag te beantwoorden.

Ons geweldige ondersteuningsteam

Kunnen we dit artikel verbeteren?

We horen graag van gebruikers: Stuur ons een e-mail, laat een reactie achter of stuur een tweet @reincubate?

Word lid van de community

Word lid van een community die draait om het verbinden van onze gebruikers! De Camo-gemeenschap biedt forums voor discussie en ondersteuning, videostreams, games, weggeefacties en meer naarmate we groeien.