Onde o iTunes armazena seus backups?

By Aidan Fitzpatrick

Updated

See how I'm qualified to write this article

No OS X, o iTunes armazenará backups em /Users/[USERNAME]/Library/Application Support/MobileSync/Backup .

No Windows Vista, Windows 7, 8 e Windows 10, o iTunes armazenará backups em \Users\[USERNAME]\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup .

A versão do iTunes da Microsoft Store armazena seus backups em \Users\[USERNAME]\Apple\MobileSync\Backup .

No Windows XP, o iTunes armazenará backups em \Documents and Settings\[USERNAME]\Application Data\Apple Computer\MobileSync\Backup .

Nosso blog fornece essas informações em mais detalhes .

Há uma maneira simples de encontrar facilmente esta pasta: a edição gratuita do iPhone Backup Extractor mostrará a pasta de backup padrão (e permitirá que você a altere ) com um clique ou dois:

iPhone Backup Extractor's Preferences pane showing backup locations
Painel de Preferências do Extrator de Backup do iPhone mostrando os locais de backup

About the author

Aidan Fitzpatrick founded Reincubate in 2008 after building the world's first iPhone data recovery tool, iPhone Backup Extractor. He's spoken at Google on entrepreneurship, and is a graduate of the Entrepreneurs' Organisation's Leadership Academy.

Reincubate's CEO at Buckingham Palace

Pictured above are members of Reincubate’s team meeting HM Queen Elizabeth Ⅱ at Buckingham Palace, after being awarded the UK’s highest business award for our work with Apple technology. Read our position on privacy, safety and security.

Can we improve this article?

We love hearing from users: why not drop us an email, leave a comment, or tweet @reincubate?

Como podemos ajudar?

Nossa equipe de suporte está aqui para ajudar!

Nosso horário de atendimento é de segunda a sexta, das 9h às 17h GMT.

Nosso objetivo é responder a todas as mensagens dentro de um dia útil.

Entrar em contato › Nossa equipe de suporte incrível

© 2008 - 2019 Reincubate Ltd. Todos os direitos reservados. Registered in England and Wales #5189175, VAT GB151788978. Reincubate® is a registered trademark. Privacidade e Termos. Recomendamos 2FA. Construído com em Londres.