resultaten

bijgewerkt
Cover image for: resultaten

Een resultaat is een record met gegevens of een bestand dat is gepubliceerd naar een opslagbunker. Het bevat de informatie die nodig is om deze gegevens op te halen uit de opslaglocatie.

attributen

naam type Omschrijving
id resultaat ID Bron-ID.
resource string, altijd result Specificatie middelenbron.
organisation organisatie ID De organisatie die aan deze resource is gekoppeld.
poll poll ID De peiling waaraan het resultaat is gekoppeld.
task taak ID De taak waaraan het resultaat is gekoppeld.
identifier draad Een ID voor de inhoud van de gepubliceerde gegevens.
url draad De opslagconfiguratie-URL waarnaar dit resultaat is gepubliceerd.
type optionele string Het bestandstype, indien identificeerbaar.
checksum draad De md5-controlesom van de opgeslagen gegevens.
size int De grootte van de gepubliceerde gegevens, in bytes.
signed_url optioneel woordenboek Ingevuld met ondertekende URL-details indien ingeschakeld op de opslagconfiguratie die in gebruik is.
state draad Een van: available , consumed , expired .
date_created datum Tijd Wanneer de resource is gemaakt.
date_consumed datum Tijd Wanneer het resultaat werd herkend als verbruikt.
date_deleted datum Tijd Wanneer het resultaat door de API uit de opslaglocatie is verwijderd.

Ondertekende URL's

Als het genereren van ondertekende URL's is ingeschakeld in de opslagconfiguratie die is gebruikt om het resultaat te publiceren, wordt signed_url ingesteld op een woordenboek met de indeling:

{
  "url": "<signed URL value here>",
  "date_expires": "2020-02-29T11:59:15.110451Z"
}

Het kenmerk date_expires geeft aan wanneer de ondertekende URL niet meer geldig is. Na deze datum wordt het kenmerk signed_url het resultaat ingesteld op null .

Zie meer details over het configureren van ondertekende URL's in de opslagconfiguratiedocumenten .

Staten

available
Het resultaat kan worden gedownload vanuit de bucket.
consumed
Het resultaat is gedownload en de API is geïnformeerd.
expired
Het resultaat is uit de bucket verwijderd door een geplande opschoning. Deze status is niet van toepassing op door klanten beheerde buckets.

Ophalen GET /results/{result ID}

CURL gebruiken

curl https://ricloud-api.reincubate.com/results/<result ID> \
  -H 'Authorization: Token <your key_token>'

Ricloud-py gebruiken

import ricloud

results = ricloud.Result.retrieve(<result ID>)

Lijst GET /results

Resultaten in de consumed of expired staten consumed standaard niet in de lijst weergegeven.

parameters

naam type Omschrijving
poll poll ID Filter op de bijbehorende peiling.
task taak-ID Filteren op de bijbehorende taak.
identifier draad Filteren op de resultaat-ID.
checksum draad Filter op de resultaatcontrolesom.
state draad Filter op de resultaatstatus.
date_created datetime filter Filteren op wanneer de bron is gemaakt.
date_consumed datetime filter Filter op wanneer het resultaat werd gemarkeerd als verbruikt.
date_deleted datetime filter Filteren op wanneer het resultaat werd gemarkeerd als verwijderd.

CURL gebruiken

curl https://ricloud-api.reincubate.com/results \
  -H 'Authorization: Token <your key_token>'

Ricloud-py gebruiken

import ricloud

results = ricloud.Result.list()

Bevestig POST /results/{result ID}/ack

Erken het resultaat als zijnde geconsumeerd.

CURL gebruiken

curl https://ricloud-api.reincubate.com/results/<result ID>/ack \
  -X POST \
  -H 'Authorization: Token <your key_token>'

Ricloud-py gebruiken

import ricloud

result = ricloud.Result.acknowledge_with_id(<result ID>)

# OR

result = ricloud.Result.retrieve(<result ID>)

result.acknowledge()

Batch bevestig POST /results/ack

Erken dat een reeks resultaten is verbruikt.

Het eindpunt geeft geen foutmelding als een van de opgegeven resultaten al is bevestigd of niet kan worden gevonden.

naam type Beschrijving
ids lijst met resultaat-ID's Een lijst met ID's van de te bevestigen resultaten.

CURL gebruiken

curl https://ricloud-api.reincubate.com/results/ack \
  -X POST \
  -H 'Authorization: Token <your key_token>' \
  -H 'Content-Type: application/json' \
  -d '{
  "ids": ["<result ID>", "<result ID>"]
}'

Changelog

2020-02-27

• Voegt het kenmerk signed_url toe aan het resultaatobject. Dit is een genest woordenboek dat de ondertekende URL in het url kenmerk bevat en wanneer het vervalt in date_expires .
  • Voegt de mogelijkheid toe om resultaten in batches te erkennen met het nieuwe POST /results/ack eindpunt.

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 10:51 AM GMT.