organisaties

bijgewerkt
Cover image for: organisaties

De organisatiebron helpt alle andere API-bronnen die betrekking hebben op een client van de API met elkaar te verbinden (hier is een client een API-klant, geen implementatie van een API-client).

Een organisatie moet worden geconfigureerd voordat de API-sleutels kunnen worden gebruikt voor het ophalen van gegevensbewerkingen met de API. Zonder ten minste een geldige opslagconfiguratie weet de API niet hoe resultaten moeten worden gepubliceerd.

Een organisatie houdt een aantal basisrechten bij. Deze beschrijven welke bewerkingssleutels binnen de organisatie mogen optreden tegen de API.

attributen

naam type Omschrijving
id organisatie ID Bron-ID.
resource string, altijd organisation Specificatie middelenbron.
type super, string Een van: standard , super .
name draad De gekozen naam voor de organisatie.
slug draad De verpulverde versie van de name .
api_version API-versie De API-versie waarvoor de organisatie is geconfigureerd.
config genest voorwerp Configuratie-instellingen voor de hele organisatie.
permissions machtigingenbron Geneste machtigingenbron .
storage_configs lijstobject met opslagconfiguratieresources Geneste lijst met opslagconfiguratieobjecten die aan de organisatie zijn gekoppeld.
storage_config_default optioneel, opslagconfiguratie ID De ID van de standaardopslagconfiguratie van de organisatie.
webhook_configs lijstobject met webhook-configuratiebronnen Geneste lijst met webhook-configuratieobjecten die aan de organisatie zijn gekoppeld.
webhook_config_default optioneel, webhook config-ID De ID van de standaard webhook-configuratie van de organisatie.
state draad Eén van: niet- unconfigured , active , deactivated , blocked .
date_created datum Tijd Wanneer de resource is gemaakt.

Types

standard
Voor klanten van de API.
super
Voor interne managers van de API.

Configuratie

Configuratie op organisatieniveau kan worden ingesteld op het config -attribuut van de organisatie. Op dit moment accepteert dit alleen publish_source_files , gerelateerd aan het mechanisme voor het publiceren van bronbestanden .

Rechten

De permissions waarde bepaalt de set van de basis rechten voor de organisatie. Dit zijn de minst strikte rechten die worden verleend aan een subresource van die organisatie, dat wil zeggen dat een sleutel of een gebruiker geen toegang heeft tot meer gegevens dan de organisatie waartoe het behoort.

Staten

unconfigured
Elke organisatie is in deze staat gecreëerd. Als u zich in deze status bevindt, blokkeert u de toegang tot de meeste functies voor gegevensherstel.
active
De organisatie is geconfigureerd en kan alle delen van de API gebruiken.
deactivated
De organisatie is op verzoek van de eigenaar gesloten.
blocked
De organisatie is afgesloten door een API-beheerder.

Changelog

2020-02-20

• Belangrijk De kenmerken storage_configs en webhook_configs van het organisatieobject zijn nu een genest webhook_configs , in plaats van een eenvoudig webhook_configs .

Haal GET /organisation

CURL gebruiken

curl https://ricloud-api.reincubate.com/organisation \
  -H 'Authorization: Token <your key_token>'

Ricloud-py gebruiken

import ricloud

ricloud.Organisation.retrieve()

Voorbeeldantwoord

{
  "id": 1,
  "resource": "organisation",
  "name": "My org",
  "slug": "my-org",
  "api_version": "2020-02-20",
  "permissions": {
    "id": 1,
    "resource": "organisation_permissions",
    "identifier": "default",
    "scopes": {
      "source_type:icloud.*": [],
      "task_type:*": [],
      "data_type:icloud.account.info": [],
    },
    "date_created": "2018-11-08T13:05:29.954188Z"
  },
  "storage_configs": {
    "data": [
      {
        "id": 1,
        "resource": "storage_config",
        "type": "gs",
        "url": "gs://my-storage-bucket",
        "credentials": {},
        "state": "valid",
        "date_created": "2018-11-08T16:47:56.849618Z"
      }
    ],
    "has_more": false,
    "total_count": 1,
    "url": "/configs/storage"
  },
  "storage_config_default": 1,
  "webhook_configs": {
    "data": [
      {
        "id": 1,
        "resource": "webhook_config",
        "url": "https://www.mywebhookendpoint.com/webhooks",
        "secret": "Wg69dQaffJuXckXsdoHuPYkf3VSWEGMa",
        "state": "valid",
        "date_created": "2018-11-08T13:07:59.563975Z"
      }
    ],
    "has_more": false,
    "total_count": 1,
    "url": "/configs/webhook"
  },
  "webhook_config_default": 1,
  "state": "active",
  "date_created": "2018-11-08T13:05:29.784270Z"
}

Update POST /organisation

parameters

naam type Omschrijving
name draad Verander de weergavenaam van uw organisatie.
storage_config_default opslagconfiguratie ID Wijzig de standaard opslagconfiguratie die door uw organisatie wordt gebruikt.
webhook_config_default webhook config ID Wijzig de standaard webhook-configuratie die door uw organisatie wordt gebruikt.

CURL gebruiken

curl 'https://ricloud-api.reincubate.com/organisation' \
  -X POST \
  -H 'Authorization: Token <your key_token>' \
  -H 'Content-Type: application/json' \
  -d '{
    "name": "My new organisation name"
}'

Ricloud-py gebruiken

import ricloud

ricloud.Organisation.update(name='My new org')

Voorbeeld reactie. Houd er rekening mee dat het slug kenmerk niet wordt gewijzigd, omdat het alleen wordt gegenereerd bij het maken van de eerste organisatie.

{
  "id": 1,
  "resource": "organisation",
  "name": "My new org",
  "slug": "my-org",
  "permissions": {},
  "storage_configs": {
    "data": [
      {
        "id": 1,
        "resource": "storage_config",
        "type": "gs",
        "url": "gs://my-storage-bucket",
        "credentials": {},
        "state": "valid",
        "date_created": "2018-11-08T16:47:56.849618Z"
      }
    ],
    "has_more": false,
    "total_count": 1,
    "url": "/configs/storage"
  },
  "storage_config_default": 1,
  "webhook_configs": {
    "data": [
      {
        "id": 1,
        "resource": "webhook_config",
        "url": "https://www.mywebhookendpoint.com/webhooks",
        "secret": "Wg69dQaffJuXckXsdoHuPYkf3VSWEGMa",
        "state": "valid",
        "date_created": "2018-11-08T13:07:59.563975Z"
      }
    ],
    "has_more": false,
    "total_count": 1,
    "url": "/configs/webhook"
  },
  "webhook_config_default": 1,
  "state": "active",
  "date_created": "2018-11-08T13:05:29.784270Z"
}

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 8:03 AM GMT.