abonnementen

bijgewerkt

Een abonnementobject vertegenwoordigt een doorlopend verzoek om gegevens, zoals "elke 24 uur nieuwe CallKit-oproepen ophalen" of "de nieuwste iOS-berichten ophalen uit een Reincubate Relay-bron wanneer een nieuwe back-up wordt gemaakt".

Verschillende services kunnen abonnementen op iets verschillende manieren implementeren. De iCloud-service werkt op een periodiek peilingsmechanisme, waarbij het elke ingestelde tijd op nieuwe gegevens controleert. De rirelay-service werkt op een push-mechanisme en publiceert nieuwe gegevens zodra deze beschikbaar komen.

attributen

naam type Omschrijving
id draad Bron-ID.
resource string, altijd subscription Brontype-ID.
org organisatie ID De bijbehorende organisatie van het abonnement.
source bron ID
session sessie-ID
poll_payload geneste poll-payload De payload van enquêtes die door het abonnement moet worden gemaakt. Zie payload van enquête .
interval optionele timedelta Het interval tussen peilingen.
date_start optionele datetime De datum waarop peilingen worden gemaakt.
date_end optionele datetime De datum waarop het maken van polls wordt gestopt.
state draad Een van: in pending , active , deleted .
date_created datum Tijd Wanneer de resource is gemaakt.

Maak POST /subscriptions

naam type Omschrijving
session sessie-ID Welke sessie om peilingen tegen te maken.
source optioneel, bron-ID Optioneel een onderliggende bron van de sessie-gekoppelde bron targeten.
poll_payload geneste poll-payload De payload van de poll die wordt gebruikt om de poll te specificeren
interval optionele timedelta Het interval tussen peilingen.
date_start optionele datetime De datum waarop peilingen worden gemaakt.
date_end optionele datetime De datum waarop het maken van polls wordt gestopt.

CURL gebruiken

curl https://ricloud-api.reincubate.com/subscriptions \
  -X POST \
  -H 'Authorization: Token <your key_token>' \
  -H 'Content-Type: application/json' \
  -d '{
  "session": "<session ID>",
  "source": "<source ID>",
  "poll_payload": {
    "data_types": ["ios_messages.messages", "whatsapp.messages"]
  }
}'

Ricloud-py gebruiken

import ricloud

poll_payload = {
  "data_types": ["ios_messages.messages", "whatsapp.messages"],
}

poll = ricloud.Poll.create(
  session="<session ID or ricloud.Session instance>",
  source="<source ID or ricloud.Source instance>",
  poll_payload=poll_payload,
)

GET /subscriptions/{subscription ID} ophalen

CURL gebruiken

curl https://ricloud-api.reincubate.com/subscriptions/<subscription ID> \
  -H 'Authorization: Token <your key_token>'

Ricloud-py gebruiken

import ricloud

poll = ricloud.Subscription.retrieve(<subscription ID>)

Lijst GET /subscriptions

CURL gebruiken

curl https://ricloud-api.reincubate.com/subscriptions \
  -H 'Authorization: Token <your key_token>'

Ricloud-py gebruiken

import ricloud

polls = ricloud.Subscription.list()

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 3:53 PM GMT.