ricloud API Veelgestelde vragen

bijgewerkt

We hebben de meest gestelde vragen over ricloud hier verzameld.

Wat is ricloud?

ricloud is de naam voor de Cloud Data API van Reincubate. Met de API hebben gebruikers eenvoudig toegang tot gegevens van iOS-apparaten via Wi-Fi, USB of via een iCloud-verbinding.

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 5:46 AM GMT.