bronnen

bijgewerkt

Een bron vertegenwoordigt een gegevensbron van een service. Een iCloud-account is bijvoorbeeld een bron van de iCloud-service.

Bronnen kunnen onderliggende bronnen bevatten, die alleen een specifiek deel van de bovenliggende bron weergeven. Een voorbeeld hiervan is een iCloud-back-upkindbron die, wanneer deze wordt gericht in een verzoek om gegevens, alleen gegevens retourneert die zijn opgehaald uit die specifieke back-up.

attributen

naam type Omschrijving
id bron ID Bron-ID.
resource string, altijd source Specificatie middelenbron.
user gebruikersnaam De gebruiker die is gekoppeld aan deze bron.
type draad Hangt af van de steun service. Zo iCloud heeft icloud_account soort bron.
identifier draad Een unieke ID voor de bron binnen het bereik van de ondersteunende service .
parent optioneel, bron-ID Bevolkt als de bron een kind is van een ander.
children optioneel, lijst met bronbronnen Alle subbronnen van de bron.
state draad Een van de: unvalidated , active , deactivated , blocked , locked .
date_created datum Tijd Wanneer de resource is gemaakt.

Types

Momenteel ondersteunde typen zijn:

• icloud.account , de primaire bron op de iCloud-service.
  • icloud.backup , een onderliggende bron van icloud.account .
  • rirelay.instance , de primaire bron op de rirelay-service. Komt overeen met een exemplaar van de toepassing Reincubate Relay.
  • rirelay.source , een onderliggende bron van rirelay.instance . Komt overeen met een apparaat waartoe de bovenliggende Reincubate Relay-app toegang heeft.

Identifier

De waarde van het identifier van een bron identificeert het uniek binnen zijn service. Voor een iCloud-account zou dit de gebruikersnaam zijn. Voor een Reincubate Relay-app-instantie zou dit de instantie-ID zijn.

Ouder

Als de bron een onderliggende bron is, verwijst dit veld naar het bovenliggende bronobject. De topbron in deze hiërarchie wordt de primaire bron genoemd.

Een onderliggende bron kan niet rechtstreeks via de API worden gemaakt, maar wordt automatisch door de API gemaakt wanneer de juiste enquête wordt gemaakt. Nadat een sessie eenmaal is geïnitialiseerd voor een icloud.account bron, kan bijvoorbeeld een icloud.account info worden gemaakt waarmee informatie over het account wordt opgehaald, inclusief informatie over bestaande iCloud-back-ups die aan het account zijn gekoppeld, en de bijbehorende onderliggende bronnen voor deze maken . De onderliggende bronnen kunnen dan direct worden getarget voor het ophalen van gegevens via afzonderlijke peilingen.

Staten

unvalidated
een sessie is nooit met succes gemaakt tegen deze bron, daarom kan de API niet zeggen of het een geldige bron is.
active
de bron is gevalideerd en klaar voor gebruik.
deactivated
toegang tot de bron is verboden door de eigenaarorganisatie.
blocked
toegang tot de bron is verboden door een API-beheerder.
locked
toegang tot de bron is tijdelijk beperkt door de externe service.

Ophalen GET /sources/{source ID}

CURL gebruiken

curl https://ricloud-api.reincubate.com/sources/<source ID> \
  -H 'Authorization: Token <your key_token>'

Ricloud-py gebruiken

import ricloud

source = ricloud.Source.create(<source ID>)

Lijst GET /sources

naam type Omschrijving
organisation super, organisatie-ID Voor API-beheerders om te filteren op organisatie.
user gebruikersnaam Filter op geassocieerde gebruiker.
type draad Filteren op brontype.
identifier draad Filteren op bron-ID.
state draad Filteren op bronstatus.
date_created datetime filter Filter op resource-aanmaakdatum.

CURL gebruiken

curl https://ricloud-api.reincubate.com/sources \
  -H 'Authorization: Token <your key_token>'

Ricloud-py gebruiken

import ricloud

sources = ricloud.Source.list()

Update POST /sources/{source ID}

naam type Omschrijving
state draad Werk de bronstaat bij.

CURL gebruiken

curl https://ricloud-api.reincubate.com/sources/<source ID> \
  -X POST \
  -H 'Authorization: Token <your key_token>' \
  -H 'Content-Type: application/json' \
  -d '{
  "state": "deactivated"
}'

Ricloud-py gebruiken

import ricloud

source = ricloud.Source.update_with_id(<source ID>, state='deactivated')

# OR

source = ricloud.Source.retrieve(<source ID>)

source.update(state='deactivated')

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 1:08 AM GMT.