Polls

bijgewerkt
Cover image for: Polls

Een peilingsbron bevat informatie over een specifiek verzoek om gegevens. Nadat een peiling is gemaakt, worden er één of meer taken gestart om het verzoek te voltooien.

attributen

naam type Beschrijving
id poll-ID Resource-ID.
resource string, altijd poll Specificatie van het resourcetype.
organisation organisatie-ID De organisatie die aan deze resource is gekoppeld.
key sleutel-ID De sleutel die aan deze resource is gekoppeld.
user gebruikersnaam De gebruiker die aan deze bron is gekoppeld.
source bron-ID De bron waarop de enquête zich richt. Dit kan een onderliggende bron van de bron van de sessie zijn.
session sessie-ID De sessie die de enquête gebruikt.
subscription optionele abonnements-ID De bijbehorende abonnementsobject-ID, indien van toepassing.
tasks_pending lijst met taak-ID's De taken die aan de peiling zijn gekoppeld en die wachten op verwerking.
tasks_processing lijst met taak-ID's De taken die aan de peiling zijn gekoppeld en die worden verwerkt.
tasks_succeeded lijst met taak-ID's De taken die aan de peiling zijn gekoppeld en die zijn geslaagd.
tasks_failed lijst met taak-ID's De taken die aan de peiling zijn gekoppeld en die zijn mislukt.
tasks_suspended lijst met taak-ID's De taken die aan de peiling zijn gekoppeld en die zijn opgeschort.
results lijstobject dat resultaatobjecten bevat Lijst met resultaatobjecten die zijn gegenereerd door de taken van de peiling.
errors lijstobject dat foutobjecten bevat Lijst met foutobjecten die zijn gegenereerd door de taken van de peiling.
state snaar Een van: pending , processing , completed .
date_created datum Tijd Wanneer de bron is gemaakt.
date_started optionele datum/tijd Toen de verwerking van de enquête begon.
date_completed optionele datum/tijd Wanneer de verwerking van de enquête is voltooid.

Taken

De belangrijkste rol van de peilingsbron is om de voortgang van de bijbehorende taken weer te geven en de eindgebruiker in staat te stellen hieruit resultaten op te halen zodra deze beschikbaar komen. Daarom onthult de peilingbron taakgerelateerde attributen waarin bijbehorende taken worden gecategoriseerd op basis van hun status.

Resultaten

Alle resultaten die zijn gepubliceerd door taken die binnen de peiling worden uitgevoerd, worden weergegeven in het results de peiling. Hierdoor kunnen de resultaten worden geconsumeerd voordat de peiling is voltooid.

fouten

Eventuele fouten die worden veroorzaakt door taken die binnen de poll worden uitgevoerd, worden weergegeven in het kenmerk voor errors de poll.

Staten

De status van een peiling geeft alleen aan of de peiling wacht op initialisatie (in pending ), aan de gang is ( processing ) of dat alle taken zijn voltooid ( completed ).

Een peiling geeft geen enkele foutstatus weer, behalve via de bijbehorende taken.

Laadvermogen

De payload van de enquête geeft aan welke soorten informatie, gegevenstypen en bestanden moeten werken om op te halen. Het schema met de kenmerken van de poll-payload wordt hieronder beschreven.

naam type Beschrijving
info_types lijst met info_type objecten Specificeert welke informatietypen moeten worden opgehaald. Ondersteunt jokertekens * .
data_types lijst met data_type objecten Specificeert welke gegevenstypen moeten worden opgehaald.
files lijst met file ID's. Specificeert welke bestanden moeten worden opgehaald.
filters genest filters Specificeert welke filters moeten worden toegepast op opgehaalde gegevens.
skip_files boolean If set to true the poll will skip looking up and publishing attachments files, which includes any assets from photos or video feeds.

De poll-payload om alle soorten informatie over een iCloud-accountbron op te halen zou bijvoorbeeld zijn:

{
  "info_types": ["*"]
}

Een verscheidenheid aan berichtgegevens ophalen uit een iCloud-back-up of Reincubate Relay-bron, maar alleen vanaf een bepaalde datum:

{
  "data_types": ["ios_messages.messages", "whatsapp.messages", "viber.messages"],
  "filters": {
    "since": "2019-09-15T22:04:12Z",
    "until": "2021-06-02T12:00:00Z"
  }
}

Bestandsgegevens ophalen voor afbeeldingen waarnaar wordt verwezen in een iCloud-fotobibliotheekresultaat:

{
  "files": ["icpl://xyz123", "icpl://abc321"]
}

De verschillende attributen kunnen ook tegelijkertijd worden gebruikt:

{
  "info_types": ["*"],
  "data_types": ["ios_phone.calls"]
}

Filters

Met filters kan de klant de hoeveelheid geretourneerde gegevens beperken tot alleen de gegevens die waarschijnlijk van belang zijn. U kunt bijvoorbeeld een peiling voor sms-gegevens filteren op alleen de gegevens van de afgelopen maand.

naam type beschrijving
since optionele datum/tijd Filter alleen op gegevens die na deze datetime zijn gemaakt.
until optionele datum/tijd Filter alleen op gegevens die vóór deze datum/tijd zijn gemaakt.
phone_numbers optionele array Filter alleen op gegevens die gerelateerd zijn aan telefoonnummers in deze lijst.
email_addresses optionele array Filter alleen op gegevens die gerelateerd zijn aan de e-mailadressen in deze lijst.

Filters in de payloads van abonnementspeilingen

Wanneer u abonnementen gebruikt om regelmatige peilingen te genereren, worden eventuele filters die in de poll-payload zijn ingesteld alleen gebruikt bij de eerste peiling van het abonnement. Daarna zal de API het volgende doen:

• Elke waarde voor until wordt genegeerd om te voorkomen dat hetzelfde interval herhaaldelijk opnieuw wordt opgevraagd
  • Als until is ingesteld, worden bij de volgende peiling gegevens vanaf dat tijdstip opgehaald
  • Als until niet is ingesteld, worden bij de volgende peiling gegevens opgehaald vanaf het moment van de eerste peiling (dat wil zeggen dat de API zoals normaal progressief peilt)

Filters op gegevensniveau

Filters op gegevensniveau, zoals phone_numbers en email_addresses , zijn handig om de verwerkte gegevens terug te brengen tot alleen de items die voor u relevant zijn. Dit zijn onder meer filters die alle gegevensitems verwijderen die niet overeenkomen met of betrekking hebben op een ander item dat overeenkomt met een van de waarden in de filterlijst. Neem bijvoorbeeld de onderstaande lading:

{
  "data_types": ["ios_messages.messages"],
  "filters": {
    "phone_numbers": ["0123456789"],
    "email_addresses": ["test@example.com"]
  }
}

Hiermee worden alle berichten uit iOS-berichten geretourneerd die betrekking hebben op een gesprek waarbij het opgegeven telefoonnummer of e-mailadres betrokken is, inclusief eventuele groepsgesprekken. Het kan handig zijn om meerdere waarden op te geven waarop u wilt filteren, omdat veel contacten een combinatie van telefoonnummers en e-mailgeïdentificeerde accounts zullen hebben, zoals de iCloud-accounts van Berichten.

Houd er rekening mee dat voor telefoonnummers alle speciale tekens worden genegeerd wanneer de filtervergelijking wordt gemaakt, bijvoorbeeld (415) 555‑0132 is gelijk aan 4155550132 en er kunnen ook subtekenreeksen worden gebruikt, bijvoorbeeld 4155550132 komt overeen met (415) 555‑0132 en +1 (415) 555‑0132 . Normaal gesproken zal het gebruik van een iets minder specifieke filterwaarde – door bijvoorbeeld internationale belcodes te vermijden – consistentere resultaten opleveren.

Maak POST /polls

Maak een peiling voor gegevens tegen een specifieke sessie.

De source parameter mag alleen worden gebruikt wanneer gericht op een kind bron van primaire bron van de sessie. Indien bijvoorbeeld het ophalen van gegevens uit een rirelay.source de source parameter moet de ID van die bron.

naam type Beschrijving
key optioneel, sleutel-ID Overschrijf optioneel de sleutel die voor deze peiling wordt gebruikt. Dit is handig als u gebruikers nieuwe functionaliteit wilt laten uitproberen.
source optioneel, bron-ID Target optioneel een onderliggende bron van de sessiegekoppelde bron.
session sessie-ID De sessie die moet worden gebruikt om het ophalen van gegevens te verifiëren.
subscription abonnements-ID Het abonnement dat moet worden gebruikt om de peiling uit te voeren. Als dit wordt verstrekt, kunnen source en session worden weggelaten.
payload geneste poll-payload De poll-payload die wordt gebruikt om de poll op te geven

CURL gebruiken

curl https://ricloud-api.reincubate.com/polls \
  -X POST \
  -H 'Authorization: Token <your key_token>' \
  -H 'Content-Type: application/json' \
  -d '{
  "session": "<session ID>",
  "payload": {
    "info_types": ["*"]
  }
}'

Ricloud-py gebruiken

import ricloud

poll_payload = {
  'info_types': ['*'],
}

poll = ricloud.Poll.create(
  session='<session ID or ricloud.Session instance>',
  payload=poll_payload,
)

Voorbeeldantwoord

{
  "id": "54554389-5f1a-4ccf-9bb8-024a031cf948",
  "resource": "poll",
  "organisation": 1,
  "key": 1,
  "user": 1,
  "source": 1,
  "session": "f5a7a7ef-ff21-47fe-9aa6-7ebd08123623",
  "subscription": null,
  "tasks_pending": [],
  "tasks_processing": [],
  "tasks_succeeded": [],
  "tasks_failed": [],
  "tasks_suspended": [],
  "results": {
      "data": [],
      "has_more": false,
      "total_count": 0,
      "url": "/polls/54554389-5f1a-4ccf-9bb8-024a031cf948/results"
  },
  "errors": {
    "data": [],
      "has_more": false,
      "total_count": 0,
      "url": "/polls/54554389-5f1a-4ccf-9bb8-024a031cf948/errors"
  },
  "state": "pending",
  "date_created": "2020-02-20T11:59:14.694337Z",
  "date_started": null,
  "date_completed": null
}

Ophalen GET /polls/{poll ID}

CURL gebruiken

curl https://ricloud-api.reincubate.com/polls/<poll ID> \
  -H 'Authorization: Token <your key_token>'

Ricloud-py gebruiken

import ricloud

poll = ricloud.Poll.retrieve(<poll ID>)

Lijst GET /polls

naam type Beschrijving
key sleutel-ID Filter op bijbehorende sleutel. Dit is de sleutel die de gebruiker op dat moment gebruikt.
user gebruikersnaam Filter op geassocieerde gebruiker.
source bron-ID Filter op de doelbron.
session sessie-ID Filter op de doelsessie.
subscription abonnements-ID Filter op het bijbehorende abonnement.
state snaar Filter op sessiestatus.
date_created datum/tijd-filter Filter op wanneer de resource is gemaakt.
date_started datum/tijd-filter Filter op wanneer de enquête is gestart.
date_completed datum/tijd-filter Filter op wanneer de enquête is afgelopen.

CURL gebruiken

curl https://ricloud-api.reincubate.com/polls \
  -H 'Authorization: Token <your key_token>'

Ricloud-py gebruiken

import ricloud

polls = ricloud.Poll.list()

Changelog

28-11-2023

• Ondersteuning voor de filters email_addresses en phone_numbers is toegevoegd, waardoor gegevens kunnen worden opgehaald die alleen betrekking hebben op specifieke contacten.

08-07-2022

• Ondersteuning voor het until filter in poll-payloads is toegevoegd voor sms-extractie. Dit is een aanvulling op het since filter, zodat clients een exact datum-tijdbereik kunnen opgeven waaruit gegevens moeten worden opgehaald.

05-05-2020

• Het kenmerk errors is toegevoegd aan het poll-object. Dit is een genest lijstobject dat foutobjecten bevat die aan de peiling zijn gekoppeld.

2020-02-20

• Belangrijk : Het results van het poll-object is nu een genest lijstobject, in plaats van een eenvoudig lijstkenmerk. Dit maakt het mogelijk om resultaten te pagineren wanneer een poll een groot aantal resultaten publiceert.

16-10-2019

• Voegt het subscription toe aan het poll-object om aan te geven of de poll is geactiveerd door een abonnement.

01-06-2019

• Het kenmerk payload poll-object kan nu worden samengesteld uit meerdere bewerkingstypen. Dit betekent dat er een poll kan worden gemaakt met een of alle info-types , data-types en files in de payload.
  • Major Het type attribuut op het poll-object is verouderd ten gunste van samen te stellen poll-payloads.

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 6:48 PM GMT.