Polls

bijgewerkt

Een peilingsbron bevat informatie over een specifiek verzoek om gegevens. Nadat een peiling is gemaakt, worden er één of meer taken gestart om het verzoek te voltooien.

attributen

naam type Omschrijving
id poll ID Bron-ID.
resource string, altijd poll Specificatie middelenbron.
organisation organisatie ID De organisatie die aan deze resource is gekoppeld.
key sleutel ID De sleutel die aan deze resource is gekoppeld.
user gebruikersnaam De gebruiker die aan deze resource is gekoppeld.
source bron ID De bron die de poll target. Dit kan een onderliggende bron van de bron van de sessie zijn.
session sessie-ID De sessie die de peiling gebruikt.
subscription optioneel abonnement ID De bijbehorende abonnement-object-ID, indien van toepassing.
tasks_pending lijst met taak-ID's De taken die aan de peiling zijn gekoppeld en wachten op verwerking.
tasks_processing lijst met taak-ID's De taken die zijn gekoppeld aan de peiling die wordt verwerkt.
tasks_succeeded lijst met taak-ID's De taken die zijn gekoppeld aan de peiling die zijn geslaagd.
tasks_failed lijst met taak-ID's De taken die zijn gekoppeld aan de peiling die zijn mislukt.
tasks_suspended lijst met taak-ID's De taken die zijn gekoppeld aan de enquête die zijn opgeschort.
results lijst met resultaatobjecten Lijst met resultaatobjecten gegenereerd door de taken van de enquête.
state draad Eén van: in pending , processing , completed .
date_created datum Tijd Wanneer de resource is gemaakt.
date_started optionele datetime Toen de verwerking van de enquête begon.
date_completed optionele datetime Wanneer de verwerking van de peiling is voltooid.

taken

De belangrijkste rol van de peilingsbron is om de voortgang van de bijbehorende taken weer te geven en de eindgebruiker in staat te stellen hieruit resultaten op te halen zodra deze beschikbaar komen. Daarom onthult de peilingbron taakgerelateerde attributen waarin bijbehorende taken worden gecategoriseerd op basis van hun status.

resultaten

Alle resultaten die zijn gepubliceerd door taken die binnen de enquête worden uitgevoerd, worden weergegeven in het results de enquête.

Staten

De status van een peiling geeft alleen aan of de peiling wacht op initialisatie (in pending ), aan de gang is ( processing ) of dat alle taken zijn voltooid ( completed ).

Een peiling geeft geen enkele foutstatus weer, behalve via de bijbehorende taken.

payload

De payload van de enquête geeft aan welke soorten informatie, gegevenstypen en bestanden moeten werken om op te halen. Het schema met de kenmerken van de poll-payload wordt hieronder beschreven.

naam type Omschrijving
info_types lijst met info_type objecten Geeft aan welke infotypen moeten worden opgehaald. Ondersteunt wildcard * .
data_types lijst met data_type objecten Geeft aan welke gegevenstypen moeten worden opgehaald.
files lijst met file ID's. Geeft aan welke bestanden moeten worden opgehaald.
filters genest filters object Geeft aan welke filters moeten worden toegepast op opgehaalde gegevens.

De poll-payload om alle soorten informatie over een iCloud-accountbron op te halen zou bijvoorbeeld zijn:

{
  "info_types": ["*"]
}

Een verscheidenheid aan berichtgegevens ophalen uit een iCloud-back-up of Reincubate Relay-bron, maar alleen vanaf een bepaalde datum:

{
  "data_types": ["ios_messages.messages", "whatsapp.messages", "viber.messages"],
  "filters": {
    "since": "2019-09-15T22:04:12Z"
  }
}

Bestandsgegevens ophalen voor afbeeldingen waarnaar wordt verwezen in een iCloud-fotobibliotheekresultaat:

{
  "files": ["icpl://xyz123", "icpl://abc321"]
}

De verschillende attributen kunnen ook tegelijkertijd worden gebruikt:

{
  "info_types": ["*"],
  "data_types": ["ios_phone.calls"]
}

Maak POST /polls

Maak een peiling voor gegevens tegen een specifieke sessie.

Als een sessie bron is al direct gekoppeld aan een specifieke bron, hoeft u niet naar het verstrekken source parameter. Het kan echter worden opgegeven om aan te geven dat de poll een onderliggende bron is van de primaire bron waaraan de sessie is gekoppeld. Op de iCloud-service kan een sessie bijvoorbeeld alleen worden gemaakt tegen iCloud-accountbronnen (de primaire bron van de iCloud-service), maar u kunt alleen gegevens targeten vanuit een specifieke iCloud-back-up (een onderliggende bron van het iCloud-account) door ID KAART.

naam type Omschrijving
key optioneel, sleutel ID Overschrijf optioneel de toets die voor deze peiling is gebruikt. Dit is handig wanneer gebruikers nieuwe functionaliteit laten testen.
source optioneel, bron-ID Optioneel een onderliggende bron van de sessie-gekoppelde bron targeten.
session sessie-ID De sessie die moet worden gebruikt voor het verifiëren van het ophalen van gegevens.
payload geneste poll-payload De payload van de poll die wordt gebruikt om de poll te specificeren

CURL gebruiken

curl https://ricloud-api.reincubate.com/polls \
  -X POST \
  -H 'Authorization: Token <your key_token>' \
  -H 'Content-Type: application/json' \
  -d '{
  "session": "<session ID>",
  "payload": {
    "info_types": ["*"]
  }
}'

Ricloud-py gebruiken

import ricloud

poll_payload = {
  'info_types': ['*'],
}

poll = ricloud.Poll.create(
  session='<session ID or ricloud.Session instance>',
  payload=poll_payload,
)

Ophalen GET /polls/{poll ID}

CURL gebruiken

curl https://ricloud-api.reincubate.com/polls/<poll ID> \
  -H 'Authorization: Token <your key_token>'

Ricloud-py gebruiken

import ricloud

poll = ricloud.Poll.retrieve(<poll ID>)

Lijst GET /polls

naam type Omschrijving
key sleutel ID Filteren op bijbehorende sleutel. Dit is de sleutel die de gebruiker op dat moment gebruikte.
user gebruikersnaam Filter op geassocieerde gebruiker.
source bron ID Filteren op de doelbron.
session sessie-ID Filteren op de doelsessie.
subscription abonnement ID Filteren op het bijbehorende abonnement.
state draad Filteren op sessiestatus.
date_created datetime filter Filteren op wanneer de bron is gemaakt.
date_started datetime filter Filteren op wanneer de peiling is gestart.
date_completed datetime filter Filteren op wanneer de peiling is voltooid.

CURL gebruiken

curl https://ricloud-api.reincubate.com/polls \
  -H 'Authorization: Token <your key_token>'

Ricloud-py gebruiken

import ricloud

polls = ricloud.Poll.list()

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 1:30 AM GMT.