Reïncubeer relayservice

bijgewerkt

Sessions

Een koppelingsproces wordt gebruikt om een koppeling tot stand te brengen tussen een gebruiker van de API en een exemplaar van de Reincubate Relay-app. Standaard, indien niet gekoppeld, geeft het Reincubate-relais de koppelingscode weer. De gebruiker moet dit aan uw toepassing geven om een geldige sessie te kunnen maken, via het volgende gesprek.

curl https://ricloud-api.reincubate.com/sessions \
  -X POST \
  -H 'Authorization: Token <your key_token>' \
  -H 'Content-Type: application/json' \
  -d '{
  "source": {
    "user": "1",
    "type": "rirelay.instance",
  },
  "payload": {
    "code": "<Reincubate Relay pairing code>"
  }
}'

Zodra de sessie is gemaakt, kunt u voor meer informatie over de app bijvoorbeeld via de sessie object source attribuut. Dit zou er ongeveer zo uit moeten zien:

{
  "id": "<session ID>",
  "resource": "session",
  ...
  "source": {
    "id": "<source ID>",
    "resource": "source",
    "user": "<user ID>",
    "type": "rirelay.instance",
    "identifier": "ee360f13-1b54-4d8c-8876-e5f573f0ba1c",
    "info": null,
    "parent": null,
    "children": [
        {
            "id": "<child source ID>",
            "resource": "source",
            "user": "<user ID>",
            "type": "rirelay.source",
            "identifier": "70a4982e-5893-4a5f-8af6-19db834d378d",
            "info": {
                "is_encrypted": true,
                "apple_model_id": "iPhone10,4",
                "apple_serial": "FFABCZGTJC12",
                "name": "iPhone 8",
                "ios_version": "13.2"
            },
            "children": [],
            "state": "active",
            "date_created": "2019-10-08T09:02:15.770532Z"
        }
    ],
    "state": "active",
    "date_created": "2019-10-08T08:58:33.861941Z"
  },
  ...
}

abonnementen

In tegenstelling tot andere services is een abonnement vereist voordat de API kan beginnen met het ophalen van gegevens uit een Reincubate Relay-bron. Dit helpt de gebruiker van de app precies te begrijpen tot welke gegevens toegang wordt verkregen.

Abonnementen kunnen alleen worden gemaakt voor rirelay.source type rirelay.source , de onderliggende elementen van de Reincubate Relay-instantie. De sessie die moet worden gebruikt bij het pollen van de bron moet ook worden opgegeven.

curl https://ricloud-api.reincubate.com/subscriptions \
  -X POST \
  -H 'Authorization: Token <your key_token>' \
  -H 'Content-Type: application/json' \
  -d '{
  "session": "<session ID>"
  "source": "<child source ID>",
  "poll_payload": {
    "data_types": ["ios_messages.messages"]
  }
}'

Het abonnement blijft in behandeling totdat de gebruiker toegang heeft verleend tot het specifieke apparaat in de Reincubate Relay-app-interface. Zodra het is toegestaan, wordt de status omgezet naar active .

Een eerste peiling wordt onmiddellijk gemaakt bij het activeren van een abonnement, en vervolgens worden peilingen gemaakt wanneer de Reincubate Relay-app de API op de hoogte brengt van nieuwe gegevens.

Polls

Peilingen kunnen ook handmatig worden gemaakt tegen bronnen met actieve abonnementen. Dit is handig bij het oplossen van problemen met opgehaalde gegevens of bij het testen van nieuwe gegevenstypen.

curl https://ricloud-api.reincubate.com/subscriptions \
  -X POST \
  -H 'Authorization: Token <your key_token>' \
  -H 'Content-Type: application/json' \
  -d '{
  "subscription": "<subscription ID>"
  "poll_payload": {
    "data_types": ["ios_phone.calls", "whatsapp.messages"]
  }
}'

Evenementen

Om op de hoogte te blijven van asynchrone wijzigingen, zoals een abonnement voor het maken van een nieuwe peiling of een sessie die verloopt, moet uw implementatie gebeurtenismeldingen van de API ontvangen via een webhook-eindpunt.

Voor meer informatie over hoe te installeren en uw webhook eindpunt configureren, zie configureren webhooks .

Datatypen

Reïncubeer de gegevenstypen van de Relay-app

identifier Omschrijving
ios_messages.messages Haalt iOS-berichten op, inclusief iMessage en sms.
ios_contacts.contacts Haalt iOS-contactgegevens op.
ios_phone.calls Haalt iOS-telefoongegevens op.
ios_calendar.events Haalt iOS Agenda-gegevens op.
ios_notes.notes Haalt iOS Notes-gegevens op.
ios_health.data Haalt iOS-gezondheidsgegevens op.
ios_safari.history Haalt de gegevens van de Safari-browserhistorie op.
ios_safari.cookies Haalt Safari-cookiegegevens op.
whatsapp.messages Haalt WhatsApp-berichten op.
whatsapp.calls Haalt de WhatsApp-oproepgeschiedenis op.
viber.messages Haalt Viber-berichten op.
viber.calls Haalt de oproepgeschiedenis van Viber op.
viber.conversations Haalt Viber-gesprekken op.
viber.contacts Haalt Viber-contacten op.
kik.messages Haalt Kik-berichten op.
kik.contacts Haalt Kik-contacten op.
hike.messages Hike-berichten ophalen.
hike.posts Hike-berichten ophalen.
wechat.messages Haalt WeChat-berichten op.
tinder.messages Haalt Tinder-berichten op.
line.messages Haalt Lijnberichten op.
facebook.messages Haalt Facebook-berichten op.
snapchat.messages Haalt Snapchat-berichten op.
snapchat.stories Haalt Snapchat-verhalen op.
skype.messages Haalt Skype-berichten op.

Reincubate Relay geaggregeerde gegevenstypen

identifier Omschrijving
.photos Scant de back-up op afbeeldingsbestanden.
.videos Scant de back-up voor videobestanden.
.recordings Scant de back-up voor het opnemen van bestanden.
.voicemails Scant de back-up op voicemailbestanden.
.app_usage Scant de back-up voor informatie over app-gebruik.
.installed_apps Scant de back-up voor geïnstalleerde app-informatie.
.locations Scant de back-up voor locaties.
.linked_watches Scant de back-up voor gekoppelde Apple Watch-informatie.

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 12:07 PM GMT.