fouten

bijgewerkt

De API retourneert standaard HTTP-succes- of foutstatuscodes voor alle bewerkingen. Voor fouten zal het antwoord de bijbehorende foutcode bevatten, een kort bericht dat de oorzaak van de fout beschrijft, en optioneel extra velden met informatie die specifiek is voor die fout.

Statuscodes

code naam Omschrijving
200 OK Het verzoek is succesvol verwerkt.
201 aangemaakt Het verzoek is met succes verwerkt en er is een nieuwe broninstantie gemaakt.
400 Foutief verzoek De API kon het verzoek niet verwerken omdat het op een of andere manier verkeerd was ingedeeld.
401 onbevoegd De API kon geen geldige referenties vinden in het verzoek.
403 verboden De verstrekte referenties hebben niet voldoende machtigingen om het verzoek uit te voeren.
404 niet gevonden De gevraagde bronnen kunnen niet worden gevonden.
429 te veel verzoeken Het verzoek is niet verwerkt omdat er een tarieflimiet is bereikt.
5xx Serverfout Er is een onverwachte fout opgetreden tijdens het verwerken van de gebeurtenis.

Foutcodes

invalid-body

De API kan de hoofdtekst van uw verzoek niet verwerken. Controleer of het verzoek van JSON geldig is.

invalid-parameter

Een of meer parameters in uw verzoek hebben de validatiecontroles niet doorstaan. Dit antwoord bevat een params attribuut met meer details over overtredende parameters.

unconfigured

Uw organisatie heeft niet de vereiste configuratie voor de API om dit verzoek te voltooien. Het bericht bevat details over de configuratie die ontbreekt.

missing-scope

Uw organisatie, sleutel of huidige gebruiker heeft niet de vereiste machtigingsscopes om dit verzoek uit te voeren.

session-expired

De sessie die u probeert te gebruiken voor deze aanvraag is gemarkeerd als verlopen door de API. U moet een nieuwe, geldige sessie maken voordat u doorgaat.

invalid-credentials

De opgegeven inloggegevens zijn door de externe service geweigerd. De bron bestaat niet (dwz een ongeldige gebruikersnaam) of de inloggegevens van de inloggegevens zijn onjuist (zoals een verkeerd wachtwoord).

source-locked

De bron is vergrendeld door de externe service en kan niet worden geopend door de API totdat deze door de gebruiker is ontgrendeld. Het API-bericht bevat instructies over hoe u dit voor de betreffende service kunt doen.

code-required

De bron waarmee u een sessie probeert aan te maken, heeft multi-factor authenticatie (MFA) inschakelen. De API heeft het MFA-proces geactiveerd en u moet de code die tijdens dit proces wordt gepresenteerd, opgeven bij uw volgende poging tot het maken van een sessie.

Raadpleeg de serviceverwijzing voor de service waartoe u toegang wilt krijgen voor meer informatie over de stroomronde van de sessie.

choice-required

De bron die u probeert te openen, heeft authenticatie in twee stappen (2SV) ingeschakeld, een subset van multi-factor authenticatie (MFA). Als onderdeel van dit antwoord zal de API een lijst bieden met apparaten tegen wie het 2SV-proces kan worden geactiveerd; dit apparaat ontvangt de 2SV-code die nodig is voor de volgende stap in het proces.

Raadpleeg de serviceverwijzing voor de service waartoe u toegang wilt krijgen voor meer informatie over de stroomronde van de sessie.

task-error

Dit is een algemene taakfout. Er wordt nog gewerkt aan het ophalen van meer fouten in specifieke categorieën.

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 6:08 AM GMT.