fouten

bijgewerkt
Cover image for: fouten

De API retourneert standaard HTTP-succes- of foutstatuscodes voor alle bewerkingen. Voor fouten zal het antwoord de bijbehorende foutcode bevatten, een kort bericht dat de oorzaak van de fout beschrijft, en optioneel extra velden met informatie die specifiek is voor die fout.

Statuscodes

code name description
200 OK The request was processed succesfully.
201 Created The request was processed successfully, and a new resource instance was created.
400 Bad Request The API was unable to process the request as it was malformed in some way.
401 Unauthorized The API was unable to find valid credentials in the request.
403 Forbidden The credentials provided do not have sufficient permissions to perform the request.
404 Not Found The requested resources cannot be found.
429 Too Many Requests The request has not been processed as a rate limit has been reached.
5xx Internal Server Error An unexpected error occurred while processing the event.

Foutcodes

invalid-body

De API kan de hoofdtekst van uw verzoek niet verwerken. Controleer of het verzoek van JSON geldig is.

invalid-parameter

Een of meer parameters in uw verzoek hebben de validatiecontroles niet doorstaan. Dit antwoord bevat een params attribuut met meer details over overtredende parameters.

unconfigured

Uw organisatie heeft niet de vereiste configuratie voor de API om dit verzoek te voltooien. Het bericht bevat details over de configuratie die ontbreekt.

missing-scope

Uw organisatie, sleutel of huidige gebruiker heeft niet de vereiste machtigingsscopes om dit verzoek uit te voeren.

limit-exceeded

Het verzoek kan niet worden voltooid omdat het in strijd is met een limiet die is opgelegd aan uw organisatie, sleutel of huidige gebruiker. Een gebruiker die bijvoorbeeld beperkt is tot toegang tot twee iCloud-accounts per maand, ontvangt deze fout als hij probeert toegang te krijgen tot een derde account.

session-expired

De sessie die u probeert te gebruiken voor deze aanvraag is gemarkeerd als verlopen door de API. U moet een nieuwe, geldige sessie maken voordat u doorgaat.

invalid-credentials

De opgegeven inloggegevens zijn door de externe service geweigerd. De bron bestaat niet (dwz een ongeldige gebruikersnaam) of de inloggegevens van de inloggegevens zijn onjuist (zoals een verkeerd wachtwoord).

source-locked

De bron is vergrendeld door de externe service en kan niet worden geopend door de API totdat deze door de gebruiker is ontgrendeld. Het API-bericht bevat instructies over hoe u dit voor de betreffende service kunt doen.

code-required

De bron waarmee u een sessie probeert aan te maken, heeft multi-factor authenticatie (MFA) inschakelen. De API heeft het MFA-proces geactiveerd en u moet de code die tijdens dit proces wordt gepresenteerd, opgeven bij uw volgende poging tot het maken van een sessie.

Raadpleeg de serviceverwijzing voor de service waartoe u toegang wilt krijgen voor meer informatie over de stroomronde van de sessie.

code-rate-limited

De gebruiker heeft te vaak geprobeerd een sessie te maken met een ongeldige code en is door de service beperkt. We raden de gebruiker aan om minstens een uur te wachten voordat hij het opnieuw probeert.

choice-required

De bron die u probeert te openen, heeft authenticatie in twee stappen (2SV) ingeschakeld, een subset van multi-factor authenticatie (MFA). Als onderdeel van dit antwoord zal de API een lijst bieden met apparaten tegen wie het 2SV-proces kan worden geactiveerd; dit apparaat ontvangt de 2SV-code die nodig is voor de volgende stap in het proces.

Raadpleeg de serviceverwijzing voor de service waartoe u toegang wilt krijgen voor meer informatie over de stroomronde van de sessie.

task-error

Er is een algemene taakfout opgetreden. Als u de poll of taak opnieuw probeert, kan het probleem mogelijk worden opgelost. Neem contact op met ondersteuning als het probleem aanhoudt.

Foutcodes van iCloud-service

icloud-terms-not-accepted

De gebruiker heeft de nieuwste Servicevoorwaarden van iCloud niet geaccepteerd. Ze kunnen de voorwaarden accepteren door in te loggen bij de App Store op een iOS- of macOS-apparaat met hun account of door naar iCloud.com te gaan .

icloud-account-not-verified

Het primaire e-mailadres dat aan het iCloud-account is gekoppeld, is nog niet geverifieerd. De gebruiker moet het e-mailverificatieproces voltooien om het account te activeren. Het verificatieproces kan worden beheerd door in te loggen op appleid.apple.com .

icloud-service-not-activated

De iCloud-service die nodig is om de bewerking te voltooien, is niet geactiveerd op het gebruikte iCloud-account. Als de gebruiker bijvoorbeeld iCloud- icpl.photos niet voor het account heeft ingeschakeld, wordt deze fout weergegeven wanneer wordt geprobeerd icpl.photos op te halen.

Zorg ervoor dat de gebruiker de bijbehorende instellingen van een service heeft ingeschakeld om ervoor te zorgen dat deze wordt geactiveerd.

icloud-service-outage

De bewerking kan niet worden voltooid vanwege een storing in iCloud. Deze zijn zeer zeldzaam en meestal van voorbijgaande aard. Binnen een paar minuten opnieuw proberen zou moeten lukken. Als het probleem zich blijft voordoen, zoek dan naar meer informatie op de iCloud-statuspagina en de API-statuspagina en neem contact op met ondersteuning.

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 1:58 PM GMT.