Datatypen

bijgewerkt
Cover image for: Datatypen

Resultaten die voor enquêtes van het data geretourneerd aan de API, retourneren informatie in een van de onderstaande indelingen.

Resultaat laadvermogen

attributen

De rootstructuur van de data-JSON-payload heeft de volgende kenmerken.

naam type Beschrijving
data lijst met gegevensobjecten De gegevens opgehaald uit de bron.
metadata metadata-object Metadata gerelateerd aan data .

Metadata

attributen

naam type Beschrijving
count int Het aantal objecten in data .

het dossier

De file datatype wordt gezien gedurende de API, want het is een verwijzing naar een bestand dat van de API kan worden gedownload via een files soort poll.

attributen

naam type Omschrijving
id draad ID die wordt gebruikt om het bestand aan te vragen bij de API. De waarde is alleen gegarandeerd uniek in het bereik van de huidige bron.
data_type string, altijd file Specificatie van gegevenstype.
name draad De naam van het bestand, exclusief de extensie.
extension string, optioneel De extensie van het bestand indien beschikbaar.
mime_type string, optioneel Het MIME-type van het bestand indien beschikbaar.
size int, optioneel De grootte van het bestand indien beschikbaar.
checksum string, optioneel De md5-controlesom, indien beschikbaar.

Voorbeeld

{
  "id": "abc123",
  "data_type": "file",
  "name": "IMG_0003",
  "extension": "jpg",
  "mime_type": "image/jpeg",
  "size": 2505426,
}

Beeld

Breidt bestand uit .

naam type Omschrijving
filename draad De oorspronkelijke bestandsnaam van het bestand. De extensie in deze bestandsnaam moet overeenkomen met de extensie van het bestand.
filepath draad Het pad van het bestand ten opzichte van andere bestanden binnen de service. Bijvoorbeeld het pad binnen een backup.
width int, optioneel De breedte van het bestand indien beschikbaar.
height int, optioneel De hoogte van het bestand indien beschikbaar.

Voorbeeld

{
  "id": "abc123",
  "data_type": "image",
  "filename": "IMG_0003.JPG",
  "filepath": "Media/DCIM/100APPLE/IMG_0003.JPG",
  "name": "IMG_0003",
  "extension": "jpg",
  "mime_type": "image/jpeg",
  "width": 3000,
  "height": 2002,
  "size": 2505426,
}

Video

Breidt bestand uit .

naam type Omschrijving
filename draad De oorspronkelijke bestandsnaam van het bestand. De extensie in deze bestandsnaam moet overeenkomen met de extensie van het bestand.
filepath draad Het pad van het bestand ten opzichte van andere bestanden binnen de service. Bijvoorbeeld het pad binnen een backup.
width int, optioneel De breedte van het bestand indien beschikbaar.
height int, optioneel De hoogte van het bestand indien beschikbaar.
duration int, optioneel De lengte van de video indien beschikbaar.

Voorbeeld

{
  "id": "abc123",
  "data_type": "video",
  "filename": "IMG_0009.MOV",
  "filepath": "Media/DCIM/100APPLE/IMG_0009.MOV",
  "name": "IMG_0009",
  "extension": "mov",
  "mime_type": "video/quicktime",
  "width": 1920,
  "height": 1080,
  "size": 5421796,
  "duration": 9.135623
}

Bericht

attributen

naam type Omschrijving
id draad Een unieke ID voor het bericht. Gebruik dit om de geretourneerde gegevens indien nodig te ontdubbelen.
data_type string, altijd message Specificatie van gegevenstype.
conversation_id draad ID die berichten groepeert op basis van een gesprek.
handle draad De 2e partij van het gesprek.
type string, optioneel Wordt gebruikt wanneer een berichtenservice verschillende berichttypen verwerkt. Bijvoorbeeld SMS en iMessage in het geval van iOS-berichten.
text draad Het lichaam van het bericht.
from_me bool Of het bericht is verzonden of ontvangen.
attachments lijst met bestanden, optioneel Een array met file_id waarden die kunnen worden gebruikt met de methode download_file . Als het bericht geen bijlage bevat, wordt een lege array geretourneerd.
group_handles lijst met strings, optioneel Deze waarde is null voor berichten van persoon tot persoon en in groepsgesprekken is een reeks tekenreeksen die telefoonnummers of iMessage-e-mailadressen vertegenwoordigen.
group string, optioneel De naam van de groep op het moment dat het bericht werd verzonden .
group_id string, optioneel De unieke ID voor de groep binnen de context van die app. Dit is mogelijk geen geheel getal en geeft, indien aanwezig, alleen informatie naast conversation_id .
group_contacts string, optioneel Een array van objecten die verwijzen naar iOS-contactpersonen in de groep.
user string, optioneel De gebruiker van de berichten-app in het geval dat meerdere gebruikers / accounts mogelijk een berichten-app van het apparaat gebruiken.
deleted bool, optioneel Een Booleaanse waarde om aan te geven of het bericht was verwijderd.
date datum Tijd Wanneer het bericht is verzonden of ontvangen.
contact genest contact, optioneel Een object dat verwijst naar een iOS-contact van de tweede partij van het gesprek.

Voorbeeld

{
  "id": "a1b2c3d4",
  "data_type": "message",
  "conversation_id": "w6x7y8z9",
  "handle": "vodafone",
  "type": "SMS",
  "text": "Hi from Vodafone!",
  "attachments": [],
  "group_handles": [
    "+441234567890",
    "renate@reincubate.com"
  ],
  "from_me": false,
  "deleted": false,
  "date": "2020-01-01T00:00:00.000000Z"
}

Gesprek

Een gespreksdraad.

naam type Omschrijving
id draad Item ID.
data_type string, altijd conversation Gegevenstype item-ID.
group optionele string Naam van de groep.
members lijst met contact Deelnemers aan het gesprek.

Contact

contact

naam type Omschrijving
id draad Item ID.
data_type string, altijd contact Gegevenstype item-ID.
name optionele string De volledige naam van de contactpersoon.
first_name optionele string Voornaam van de contactpersoon.
middle_name optionele string De middelste naam van de contactpersoon.
last_name optionele string Achternaam van de contactpersoon.
prefix optionele string Het voorvoegsel van de contactpersoon.
suffix optionele string Het achtervoegsel van de naam van de contactpersoon.
nickname optionele string De bijnaam van de contactpersoon.
records lijst met contact.record items Contactrecords die aan de contactpersoon zijn gekoppeld.
organisation optionele string De naam van de contactpersoon.
department optionele string De contactafdeling binnen de organisatie.
jobtitle optionele string De functie van de contactpersoon binnen de organisatie.
birthday optionele datum De verjaardag van de contactpersoon.

contact.record attribuut

Er zijn 5 soorten contactrecorditems: Phone , Email , URL , Social en Address . Ze komen overeen met respectievelijk een telefoonnummer, e-mailadres, website-URL, accountafhandeling op sociale media en adres.

De eerste 4 hebben dezelfde kenmerken:

naam type Omschrijving
type draad Een van: Phone , Email , URL , Social .
name optionele string Het label dat aan de record is gekoppeld.
value draad De waarde van het record.

Het Address heeft extra adresvelden:

naam type Omschrijving
type string, altijd Address Een telefoonnummerrecord.
name optionele string Het label dat bij het nummer hoort.
CountryCode optionele string Een landcode.
Country optionele string Een landnaam.
ZIP optionele string Een postcode of postcode.
State optionele string Een staatsnaam of afkorting.
City optionele string Een plaatsnaam.
Municipality optionele string Een gemeente naam.
SubLocality optionele string Een buurt- of gebiedsnaam.
Street optionele string Een straatnaam.

Voorbeeldgegevens

{
  "id": "2cf6a837304d6614",
  "data_type": "contact",
  "first_name": "John",
  "middle_name": "'Gala'",
  "last_name": "Appleseed",
  "prefix": "Mr.",
  "suffix": "Jr.",
  "nickname": "John'o",
  "records": [
    {
      "type": "Phone",
      "name": "MAIN",
      "value": "1-800-MY-APPLE"
    },
    {
      "type": "Phone",
      "name": "UK",
      "value": "0800 039 1010"
    },
    {
      "type": "URL",
      "name": "HOMEPAGE",
      "value": "http://www.apple.com"
    },
    {
      "type": "URL",
      "name": "HOMEPAGE",
      "value": "http://www.apple.com/uk/"
    },
    {
      "City": "Cupertino",
      "State": "CA",
      "ZIP": "95014",
      "name": "WORK",
      "CountryCode": "US",
      "Country": "United States",
      "Street": "1 Infinite Loop",
      "type": "Address",
      "SubLocality": null,
      "Municipality": null
    }
  ],
  "organisation": "Apple Inc.",
  "department": "Marketing",
  "jobtitle": "VP Juicing",
  "birthday": "1976-04-01"
}

Bel

attributen

naam type Omschrijving
id draad Item ID.
data_type string, altijd call Gegevenstype item-ID.
call_type draad Een van: Phone , FaceTime Video , FaceTime Audio .
address draad Het doel van de oproep. Dit kan een telefoonnummer, Apple ID of een andere ID zijn.
duration vlotter De duur van het gesprek.
answered bool Of de oproep is beantwoord.
from_me bool Of de oproep uitgaand of inkomend was.
date datum Tijd Toen de oproep werd gedaan.

Voorbeeldgegevens

{
  "id": "24116c5b16b85217",
  "data_type": "call",
  "call_type": "Phone",
  "address": "07123456789",
  "duration": 5.131359,
  "answered": false,
  "from_me": true,
  "date": "2015-07-20 10:23:27.538011"
}

Evenement

event

naam type Omschrijving
id draad Item ID.
data_type string, altijd event Gegevenstype item-ID.
unique_identifier optionele string Item-UID voor ontdubbeling over meerdere gebeurtenisgegevensbronnen.
calendar optionele string Kalender naam.
calendar_uid optionele string Agenda-UID.
calendar_store optionele string Type kalenderopslag, dwz iCloud , Default .
summary optionele string Het evenementoverzicht of de titel.
description optionele string De evenementbeschrijving.
start_date optionele datetime Wanneer het evenement begint.
end_date optionele datetime Als het evenement is afgelopen.
start_time_zone optionele string De tijdzone van start_date .
end_time_zone optionele string De tijd van end_date .
all_day boolean Of het evenement een hele dag duurt.
travel_time optionele duur De reistijd van het evenement.
recurrence optioneel genest event.recurrence De herhalingsinstellingen van de gebeurtenis.
location optionele string Waar het evenement plaatsvindt.
start_location optionele string Waar het evenement begint.
attendees optionele lijst met strings Namen van deelnemers aan het evenement.
attached_url optionele string Een URL die aan het evenement is gekoppeld.
creation_date optionele datetime Wanneer de gebeurtenis is gemaakt. Niet ingesteld als standaard agenda-item, zoals op feestdagen.

event.recurrence attributen

naam type Omschrijving
interval geheel getal Het aantal repeat tot herhaling op, dwz 1 jaarlijks (eenmaal per 1 jaar).
repeat draad Een van: OneTime , Daily , Weekly , Monthly , Yearly .
repeat_end_date optionele datetime Wanneer u moet stoppen met terugkeren.

Voorbeeldgegevens

{
  "id": "3",
  "unique_identifier": "f5fcf872-34f6-3f60-ba03-74d5a7a3bbbb",
  "calendar": "Home",
  "calendar_id": "477a2001537fe178d6b77cdceb8bac2e",
  "calendar_store": "Default",
  "summary": "Christmas Day",
  "description": "Bank holiday in the UK",
  "start_date": "2017-12-25T00:00:00.000000",
  "end_date": "2017-12-25T23:59:59.000000",
  "start_time_zone": None,
  "end_time_zone": None,
  "all_day": True,
  "travel_time": None,
  "recurrence": {
    "interval": 1,
    "repeat": "Yearly",
    "repeat_end_date": None,
    "specifier": ""
  },
  "location": None,
  "start_location": None,
  "attendees": ["John Appleseed"],
  "attached_url": None,
  "creation_date": None
}

Notitie

{
  "title": "Monday meeting:",
  "note": "Monday meeting:\n Discuss X,\n discuss Y.",
  "summary": null,
  "folder": "icloud",
  "sub_folder": "work",
  "attachments": [
    {
      "type": "image",
      "file_id": "8e22cf6e524357b4eb3da775d193072ebba9543f",
      "file_path": "Media/80DDDEAD-B33F-37B2-7219432C0359/Image.jpeg"
    }
  ],
  "creation_date": "2016-06-06 13:23:20.000000",
  "last_modified": "2016-06-07 15:21:25.000000"
}

Bezoek

Een record van een bezoek aan een websitepagina.

attributen

naam type Omschrijving
data_type string, visit altijd Gegevenstype item-ID.
url draad De URL van de bezochte pagina.
title draad De titel van de bezochte pagina.
date_created datum Tijd Wanneer het bezoek plaatsvond.
{
  "data_type": "visit",
  "url": "https://reincubate.com/",
  "title": "Reincubate: the app data company",
  "date_created": "2020-01-01T00:00:00.000000Z"
}

'name': self.name, 'creation_date': creation_date, 'expiry_date': expiry_date, 'domain': self.domain, 'flags': self.flags, 'path': self.path, 'value': self. waarde,

Koekje

Een HTTP-cookie.

attributen

naam type Omschrijving
data_type string, altijd cookie Gegevenstype item-ID.
name draad De naam van de cookie.
value draad De waarde van de cookie.
domain draad Het domein van de cookie.
path draad Het pad van de cookie.
flags draad Eventuele vlaggen op de cookie.
creation_date datum Tijd Toen de cookie werd aangemaakt.
expiry_date datum Tijd Wanneer de cookie verloopt.
{
  "data_type": "cookie",
  "name": "sample_cookies",
  "value": "sample_value",
  "domain": "reincubate.com",
  "path": "/",
  "flags": "",
  "creation_date": "2020-01-01T00:00:00.000000Z",
  "expiry_date": "2020-01-01T00:00:00.000000Z"
}

Plaats

Data attributen

naam type Omschrijving
data_type string, altijd location Een gegevenstype-ID.
latitude vlotter De breedtegraadcoördinaat van de locatie.
longitude vlotter De lengtegraadcoördinaat van de locatie.
altitude vlotter De hoogtecoördinaat van de locatie.
horizontal_accuracy vlotter De horizontale nauwkeurigheid voor de meting.
vertical_accuracy vlotter De verticale nauwkeurigheid voor de meting.
position_type draad Identificatiecode voor de gebruikte meetmethode.
date_created datum Tijd Wanneer de meting is uitgevoerd.

Voorbeeldgegevens

{
  "data_type": "location",
  "latitude": 51.507452392689146,
  "longitude": -0.07398372304584414,
  "altitude": 0.0,
  "horizontal_accuracy": 65.0,
  "vertical_accuracy": 0.0,
  "positioning_type": "Wifi",
  "date_created": "2020-01-01T00:00:00.000000Z"
}

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 1:22 AM GMT.

We streven ernaar om alle berichten binnen één werkdag te beantwoorden.

Ga naar het ondersteuningsgedeelte › Neem contact op met het Enterprise-team ›
Ons geweldige ondersteuningsteam

© 2008 - 2020 Reincubate Ltd. Alle rechten voorbehouden. Geregistreerd in Engeland en Wales #5189175, VAT GB151788978. Reincubate® is een geregistreerd handelsmerk. Privacybeleid & termen. Wij bevelen 2FA aan. Gebouwd met in Londen.