Datatypen

bijgewerkt

Resultaten die voor enquêtes van het data geretourneerd aan de API, retourneren informatie in een van de onderstaande indelingen.

Deze documenten worden nog steeds gevuld met informatie. Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen .

bestanden

De file datatype wordt gezien gedurende de API, want het is een verwijzing naar een bestand dat van de API kan worden gedownload via een files soort poll.

attributen

naam type Omschrijving
id draad ID die wordt gebruikt om het bestand aan te vragen bij de API. De waarde is alleen gegarandeerd uniek in het bereik van de huidige bron.
data_type string, altijd file Specificatie van gegevenstype.
name draad De naam van het bestand, exclusief de extensie.
extension string, optioneel De extensie van het bestand indien beschikbaar.
mime_type string, optioneel Het MIME-type van het bestand indien beschikbaar.
size int, optioneel De grootte van het bestand indien beschikbaar.
checksum string, optioneel De md5-controlesom, indien beschikbaar.

Voorbeeld

{
  "id": "abc123",
  "data_type": "file",
  "name": "IMG_0003",
  "extension": "jpg",
  "mime_type": "image/jpeg",
  "size": 2505426,
}

Afbeeldingen

Breidt bestanden uit .

naam type Omschrijving
file_name draad De originele bestandsnaam van het bestand. De extensie in deze bestandsnaam moet overeenkomen met de extensie van het bestand.
file_path draad Het pad van het bestand ten opzichte van andere bestanden binnen de service. Bijvoorbeeld het pad binnen een back-up.
width int, optioneel De breedte van het bestand indien beschikbaar.
height int, optioneel De hoogte van het bestand indien beschikbaar.

Voorbeeld

{
  "id": "abc123",
  "data_type": "image",
  "file_name": "IMG_0003.JPG",
  "file_path": "Media/DCIM/100APPLE/IMG_0003.JPG",
  "name": "IMG_0003",
  "extension": "jpg",
  "mime_type": "image/jpeg",
  "width": 3000,
  "height": 2002,
  "size": 2505426,
}

Videos

Breidt bestanden uit .

naam type Omschrijving
file_name draad De originele bestandsnaam van het bestand. De extensie in deze bestandsnaam moet overeenkomen met de extensie van het bestand.
file_path draad Het pad van het bestand ten opzichte van andere bestanden binnen de service. Bijvoorbeeld het pad binnen een back-up.
width int, optioneel De breedte van het bestand indien beschikbaar.
height int, optioneel De hoogte van het bestand indien beschikbaar.
duration int, optioneel De lengte van de video indien beschikbaar.

Voorbeeld

{
  "id": "abc123",
  "data_type": "image",
  "file_name": "IMG_0009.MOV",
  "file_path": "Media/DCIM/100APPLE/IMG_0009.MOV",
  "name": "IMG_0009",
  "extension": "mov",
  "mime_type": "video/quicktime",
  "width": 1920,
  "height": 1080,
  "size": 5421796,
  "duration": 9.135623
}

berichten

attributen

naam type Omschrijving
id draad Een unieke ID voor het bericht. Gebruik dit om de geretourneerde gegevens indien nodig te ontdubbelen.
data_type string, altijd message Specificatie van gegevenstype.
conversation_id draad ID die berichten groepeert op basis van een gesprek.
date datum Tijd Wanneer het bericht is verzonden of ontvangen.
text draad Het lichaam van het bericht.
from_me bool Of het bericht is verzonden of ontvangen.
handle draad De 2e partij van het gesprek.
attachments lijst met bestanden, optioneel Een array met file_id waarden die kunnen worden gebruikt met de methode download_file . Als het bericht geen bijlage bevat, wordt een lege array geretourneerd.
group_handles lijst met strings, optioneel Deze waarde is null voor berichten van persoon tot persoon en in groepsgesprekken is een reeks tekenreeksen die telefoonnummers of iMessage-e-mailadressen vertegenwoordigen.
group string, optioneel De naam van de groep op het moment dat het bericht werd verzonden .
group_id string, optioneel De unieke ID voor de groep binnen de context van die app. Dit is mogelijk geen geheel getal en geeft, indien aanwezig, alleen informatie naast conversation_id .
group_contacts string, optioneel Een array van objecten die verwijzen naar iOS-contactpersonen in de groep.
user string, optioneel De gebruiker van de berichten-app in het geval dat meerdere gebruikers / accounts mogelijk een berichten-app van het apparaat gebruiken.
type string, optioneel Wordt gebruikt wanneer een berichtenservice verschillende berichttypen verwerkt. Bijvoorbeeld SMS en iMessage in het geval van iOS-berichten.
deleted bool, optioneel Een Booleaanse waarde om aan te geven of het bericht was verwijderd.
contact genest contact, optioneel Een object dat verwijst naar een iOS-contact van de tweede partij van het gesprek.

Voorbeeld

{
  "id": 6,
  "data_type": "message",
  "type": "SMS",
  "conversation_id": "vodafone",
  "handle": "vodafone",
  "from_me": false,
  "group_handles": [
    "+441234567890",
    "renate@reincubate.com"
  ],
  "text": "Hi from Vodafone!",
  "attachments": [],
  "deleted": false,
  "date": "2015-10-28 09:18:17.000000"
}

Contacten

Voorbeeld

{
  "id": "89CFD201-817E-4D8B-B1E1-18F4B737E889",
  "first_name": "John",
  "last_name": "Appleseed",
  "middle_name": "",
  "nickname": null,
  "prefix": "",
  "suffix": "",
  "birthday": "1980-06-22 00:00:00.000000",
  "note": "College roommate",
  "organisation": null,
  "department": null,
  "job_title": null,
  "records": [
    {
      "type": "Phone",
      "name": "Cell",
      "value": "888-555-5512"
    }, {
      "type": "Phone",
      "name": "Home",
      "value": "888-555-1212"
    }, {
      "type": "Email",
      "name": "Internet",
      "value": "John-Appleseed@mac.com"
    }, {
      "type": "Address",
      "name": "Work",
      "City": "Atlanta",
      "ZIP": "30303",
      "Country": "USA",
      "CountryCode": "US",
      "State": "GA",
      "Street": "3494 Kuhl Avenue"
    }, {
      "type": "Address",
      "name": "Home",
      "City": "Atlanta",
      "ZIP": "30303",
      "Country": "USA",
      "CountryCode": "US",
      "State": "GA",
      "Street": "1234 Laurel Street"
    }
  ],
  "created": "2018-10-30 11:57:39.000000",
  "modified": "2018-10-30 11:57:39.000000"
}

gesprekken

{
  "id": "24116c5b16b85217",
  "data_type": "call",
  "duration": 5.131359,
  "answered": false,
  "from_me": true,
  "date": "2015-07-20 10:23:27.538011",
  "address": "07123456789",
  "call_type": "Phone"
}

Agenda-items

Notes

{
  "title": "Monday meeting:",
  "note": "Monday meeting:\n Discuss X,\n discuss Y.",
  "summary": null,
  "folder": "icloud",
  "sub_folder": "work",
  "attachments": [
    {
      "type": "image",
      "file_id": "8e22cf6e524357b4eb3da775d193072ebba9543f",
      "file_path": "Media/80DDDEAD-B33F-37B2-7219432C0359/Image.jpeg"
    }
  ],
  "creation_date": "2016-06-06 13:23:20.000000",
  "last_modified": "2016-06-07 15:21:25.000000"
}

Browserhistorie-items

{
  "url": "http://www.amazon.co.uk/",
  "last_visit": "2015-09-10 10:30:53.413244",
  "title": "Amazon.co.uk: Low Prices in Electronics, Books, Sports Equipment & more"
}

locaties

{
  "id": "",
  "latitude": 51.51440460583699,
  "longitude": -0.09058943950483185,
  "altitude": 0.0,
  "positioning_type": "Wifi",
  "horizontal_accuracy": 65.0,
  "vertical_accuracy": 0.0,
  "date_created": "2017-07-31T11:47:01.883000"
}

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 2:33 PM GMT.