De beste resultaten behalen met Camo

bijgewerkt
Cover image for: De beste resultaten behalen met Camo

Als je Camo eenmaal aan de gang hebt, probeer dan deze tips om je telefoon optimaal te gebruiken als webcam.

Zorg voor een stabiele montage

Het gebruik van een houder om uw telefoon in uw thuiskantooropstelling te plaatsen, of zelfs wanneer u onderweg bent, kan een enorm verschil maken in hoe uw video wordt waargenomen. Door de camera van het apparaat op ooghoogte te plaatsen en dicht bij de plek waar je gaat kijken, krijg je een natuurlijker, vertrouwder en toegankelijker schot.

Een montage van goede kwaliteit helpt ongewenste trillingen en trillingen in uw omgeving te verminderen. Camo's ingebouwde videostabilisatie kan hier ook bij helpen.

Lees meer in onze gids over steunen .

Verbeter uw verlichting

Professionele fotografen gebruiken een driepuntsverlichtingssysteem om ervoor te zorgen dat hun onderwerp goed verlicht is, met behulp van de sterkste lichtbron in de buurt van de camera, een invullicht aan de andere kant van de camera en een tegenlicht achter het onderwerp. U kunt hiervoor alle lampen gebruiken, inclusief bureaulampen, lampen en zonlicht van ramen.

Lees meer in onze gids over hoe u de beste verlichting krijgt .

Wi-Fi vs USB-verbindingen

Camo ondersteunt het aansluiten van uw iOS- of Android-apparaat op uw computer via Wi-Fi of rechtstreeks via USB. Lees meer over het koppelen van je mobiele apparaat aan Camo Studio als je dat nog niet hebt gedaan.

In veel gevallen is het gemak van Wi-Fi-connectiviteit ideaal om uw apparaat in te stellen waar en hoe u maar wilt. Voor de meesten zal dit op een eenvoudige bureausteun zijn, maar als je je geen zorgen hoeft te maken over bekabeling, zijn er veel opties. Het kan ook handiger zijn voor snelle oproepen: open Camo, koppel het apparaat en voeg het toe in Camo Studio.

Zoals bij elke draadloze verbinding, kan de latentie en consistentie van de video die van uw apparaat naar Camo Studio via Wi-Fi wordt verzonden, variëren afhankelijk van de netwerkomstandigheden, zoals een slechte verbinding met een lokale router of een plotselinge piek in activiteit.

Dit geldt met name voor macOS vanwege de manier waarop het omgaat met schakelen tussen verschillende draadloze modi en verbindingen met verschillende apparaten. Camo minimaliseert de effecten hiervan door een kleine vertraging in de video te introduceren, alleen op macOS.

Voor gebruikers die op zoek zijn naar de meest vloeiende video-ervaring, blijven we aanbevelen om uw apparaat rechtstreeks op uw computer aan te sluiten met behulp van een hoogwaardige USB-kabel. Dit is belangrijker als u video opneemt voor distributie (bijvoorbeeld op YouTube of elders), of voor andere productiedoeleinden.

Zorg voor een goede microfoon

Een foto zegt misschien meer dan duizend woorden, maar audio speelt een cruciale rol bij het produceren van geweldige video. Een goede microfoon, aangepast aan uw use-case en omgeving, kan het verschil maken voor de kijker. Er gaat niets boven een geweldige opname die wordt verpest door ontbrekende of beschadigde audio, omdat deze vaak het grootste deel van het verhaal van je video zal bevatten.

Sluit een microfoon aan op uw apparaat wanneer u via Wi-Fi verbinding maakt met Camo Studio . Als u Camo's draadloze functionaliteit gebruikt, blijft de poort op uw mobiele apparaat vrij voor andere randapparatuur, zoals een draagbare microfoon.

Optimaliseer uw instellingen

Gebruik de achteruitrijcamera op je telefoon . De camera's aan de achterkant van je telefoon zijn veel krachtiger dan de selfiecamera. Het is niet nodig om je telefoonscherm te zien wanneer je Camo gebruikt, aangezien alle bedieningselementen toegankelijk zijn vanaf je computer, dus gebruik de camera aan de achterkant om de best mogelijke foto te krijgen.

Stem uw resolutie-uitvoer af op de mogelijkheden van uw videoservice . Als u bijvoorbeeld Zoom gebruikt, hoeft u uw videoresolutie niet hoger in te stellen dan 720p, aangezien dat de maximale zoomuitvoer is. Het gebruik van een hogere resolutie zal ertoe leiden dat uw videoservice de beeldkwaliteit zelf verlaagt, en dit kan ertoe leiden dat uw video er slechter uitziet dan het anders zou zijn, en dat uw beeld achterblijft.

Maak waar mogelijk aanpassingen in Camo Studio in plaats van andere software te gebruiken . De speciale grafische processor van de telefoon drijft Camo aan, wat betekent dat eventuele wijzigingen die u aanbrengt in Camo uw computer niet vertragen. Het gebruik van beeldaanpassingen van andere software kan ervoor zorgen dat uw beeld achterblijft of dat uw audio en video niet synchroon lopen.

Zet de toon

Een uitstekende video-opname betrekt niet alleen het onderwerp, maar ook de hele omgeving eromheen. Zowel drukke als saaie scènes kunnen afleidend zijn en afleiden van wat je probeert over te brengen in je video, terwijl een goed uitgebalanceerde achtergrond kijkers kan helpen zich op het onderwerp te concentreren en het zelfs beter kan communiceren.

Probeer de "portretmodus" met zoom en pan om de focus op u te houden in plaats van op uw achtergrond. De portretmodus vervaagt je achtergrond enigszins, zodat je scherp blijft, terwijl je met de zoom- en panfunctie je video kunt bijsnijden.

Raadpleeg onze handleiding over het instellen van uw omgeving voor meer tips.

Vermijd onderbrekingen

Het hebben van een willekeurige tekst of melding die een vloeiende opnamesessie of een belangrijk gesprek onderbreekt, kan leeglopen. Hier zijn een paar ideeën om te voorkomen dat je je focus verbreekt.

Gebruik Niet storen en schakel Oriëntatievergrendeling uit om je gesprekken zonder afleiding te houden . We hebben een handleiding geschreven over het gebruik van snelkoppelingen op iOS om deze instellingen automatisch in te schakelen wanneer u Camo opent en ze uit te schakelen wanneer u Camo sluit.

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 5:39 AM GMT.