MacOS-snelkoppelingen gebruiken met Camo

bijgewerkt

We hebben eerder geschreven over het gebruik van iPhone-snelkoppelingen om dingen te doen zoals het vergrendelen van de oriëntatie tijdens het gebruik van Camo, maar je kunt ook snelkoppelingen van je Mac gebruiken om veelvoorkomende acties in Camo te stroomlijnen.

Met snelkoppelingen op macOS kun je sneltoetsen gebruiken om dingen te doen als:

Hier leest u hoe u snelkoppelingen voor Camo op uw Mac kunt vinden.

1. Open de app Snelkoppelingen op je Mac.
  2. Typ ⌘N , klik op + of FileNew Shortcut in de navigatiebalk rechtsboven.
  3. Typ 'Camo' in de zoekbalk aan de rechterkant en klik op de Camo Studio-app om de verschillende acties te zien die je kunt uitvoeren met Shortcuts in de Camo macOS-app.

Snelkoppelingen gebruiken om uw videofeed af te spelen en te pauzeren

1. Open de app Snelkoppelingen op je Mac.
  2. ⌘N , + of FileNew Shortcut in de navigatiebalk rechtsboven.
  3. Typ 'set play' in de zoekbalk aan de rechterkant en dubbelklik om Camo's Set Play/Pause -snelkoppeling toe te voegen.
  4. Uw snelkoppeling zou Play Feed moeten tonen. Klik op Play om dit te wijzigen in Toggle .

Select ‘Play’ in your shortcut to change this interaction
    Selecteer 'Afspelen' in je snelkoppeling om deze interactie te wijzigen

Select ‘Toggle’ to use one shortcut to switch between pause and play
    Selecteer 'Toggle' om één snelkoppeling te gebruiken om te schakelen tussen pauzeren en afspelen

5. Om dit aan een sneltoets te koppelen, klikt u op het aanpassingspictogram in de rechterbovenhoek en selecteert u Add Keyboard Shortcut .

6. Typ uw snelkoppeling, bijvoorbeeld Shift + Ctrl + Y .

Snelkoppelingen gebruiken om tussen camera's te schakelen

1. U moet hiervoor twee (of meer) snelkoppelingen instellen, één voor elke camera in Camo.
  2. Dubbelklik als nieuwe snelkoppeling op Set Device in de lijst met Camo-snelkoppelingen.
  3. Klik op apparaat en selecteer uw eerste camera.
  4. Voeg een sneltoets toe door het tabblad Aanpassingen helemaal rechts bovenaan te selecteren → Add Keyboard Shortcut .

Include the name of your device, the device shown here is named ‘ 💁‍♀️’
    Vermeld de naam van uw apparaat, het hier getoonde apparaat heet ' ️'

5. Herhaal deze stappen om een aparte snelkoppeling te maken voor je andere camera('s). Het kan helpen om sneltoetsen te maken die dicht bij elkaar staan (zoals Ctrl + Shift + [ met Ctrl + Shift + ] ).

Snelkoppelingen combineren

U kunt meerdere acties aan één snelkoppeling toevoegen om instellingen voor verschillende gebruiksscenario's te maken. Camo onthoudt uw laatst gebruikte instellingen voor elk apparaat, maar als u wilt schakelen tussen verschillende instellingen op één apparaat, kan het handig zijn om een snelkoppeling met deze instellingen te maken.

Om dit te doen, zoekt u 'camo set' om de snelkoppelingen te vinden waarmee u instellingen kunt wijzigen, en voegt u er zoveel toe als u nodig heeft.

This shortcut combines camera lens, a preset to add saturation, Zoom, mirroring the video and setting the rotation
Deze snelkoppeling combineert cameralens, een voorinstelling om verzadiging toe te voegen, zoomen, de video spiegelen en de rotatie instellen

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 2:42 PM GMT.