Waar slaat iTunes zijn back-ups op?

Zie hoe ik gekwalificeerd ben om dit artikel te schrijven

Onder OS X slaat iTunes back-ups op in /Users/[USERNAME]/Library/Application Support/MobileSync/Backup .

Onder Windows Vista, Windows 7, 8 en Windows 10 iTunes worden back-ups opgeslagen in \Users\[USERNAME]\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup .

De Microsoft Store-versie van iTunes slaat de back-ups op in \Users\[USERNAME]\Apple\MobileSync\Backup .

Onder Windows XP slaat iTunes back-ups op in \Documents and Settings\[USERNAME]\Application Data\Apple Computer\MobileSync\Backup .

Onze blog biedt deze informatie meer in detail .

Er is een eenvoudige manier om deze map gemakkelijk te vinden: de gratis versie van iPhone Backup Extractor toont u de standaard back-upmap (en u kunt deze wijzigen ) met een klik of twee:

iPhone Backup Extractor's Preferences pane showing backup locations
Onderdeelvenster Preferences van de iPhone Backup Extractor met back-uplocaties

Over de auteur

Aidan Fitzpatrick founded Reincubate in 2008 after building the world's first iPhone data recovery tool, iPhone Backup Extractor. He's spoken at Google on entrepreneurship, and is a graduate of the Entrepreneurs' Organisation's Leadership Academy.

Reincubate's CEO bij Buckingham Palace

Hierboven zijn de leden van Reincubate's team te zien die HM Queen Elizabeth Ⅱ bij Buckingham Palace ontmoeten, nadat ze de UK's hoogste zakelijke prijs hebben ontvangen voor ons werk met Apple-technologie. Lees ons standpunt over privacy, veiligheid en beveiliging .

Kunnen we dit artikel verbeteren?

We horen graag van gebruikers: Stuur ons een e-mail, laat een reactie achter of stuur een tweet @reincubate?

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze openingstijden zijn van maandag tot vrijdag, van 9.00 tot 17.00 uur GMT.

We streven ernaar om alle berichten binnen één werkdag te beantwoorden.

Neem contact op › Ons geweldige ondersteuningsteam

© 2008 - 2019 Reincubate Ltd. Alle rechten voorbehouden. Registered in England and Wales #5189175, VAT GB151788978. Reincubate® is a registered trademark. Privacy en voorwaarden. Wij bevelen 2FA aan. Gebouwd met in Londen.