Gegevens downloaden met asstore (v2)

bijgewerkt

asstore is een in de tijd beperkte taakresultaatset , waarmee klanten de resultaten van ingediende taken kunnen ophalen zodra ze beschikbaar zijn.

• Taakresultaten worden voor een beperkte periode opgeslagen voordat ze zijn verlopen en verwijderd
  • Een taakresultaat mag slechts één keer worden gedownload; het wordt eenmaal verbruikt verwijderd

Taakresultaten ophalen

Zodra een klant heeft vastgesteld dat een taak is voltooid, zijn de resultaten beschikbaar op asstore , de resultaten kunnen met een eenvoudig verzoek worden opgehaald.

Alle authenticatie wordt uitgevoerd met behulp van een token dat aanwezig moet zijn in de Authorization het verzoek. In de volgende voorbeeldaanvraag moet de waarde retrieval_endpoint uit de taakstatus worden gebruikt om de resultaten van de taak op te halen.

$ curl \
    -X GET \
    -H 'Authorization: Token <TOKEN>' \
    <RETRIEVAL_ENDPOINT> -D -

Met een geldig ophaal-eindpunt kan het resultaat er als volgt uitzien:

$ curl \
    -X GET \
    -H 'Authorization: Token <TOKEN>' \
    https://asstore.reincubate.com/fetch/asstore/de7d38ca-1d63-45d1-9036-824bbaeda4db -D -

Als het resultaat al is verbruikt, zullen de server antwoorden met een HTTP 404 in de volgende indeling:

HTTP/1.1 404 Not Found
Content-Type: application/json
...16:17
{"message": "No results were found for this task id.", "success": false, "error": "task-result-not-found"}

Problemen met HTTP-antwoordcodes oplossen

staat Tekst Omschrijving
200 OK Alles is in orde.
400 Foutief verzoek Klant heeft ongeldige gegevens ingediend.
401 onbevoegd Token is ongeldig.
404 Resultaat niet beschikbaar Het aangevraagde taakresultaat bestaat niet: misschien is het al opgehaald.
503 Service onbeschikbaar asstore is momenteel niet beschikbaar: controleer status.reincubate.com.

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 2:19 AM GMT.