iCloud-opslag uitgelegd

bijgewerkt
Cover image for: iCloud-opslag uitgelegd

Apple's iCloud legde uit: Backup, Drive, Fotobibliotheek en Muziek

iCloud bestaat uit veel verschillende services, die elk gegevens op verschillende plaatsen kunnen opslaan. Ze zijn elk afzonderlijk geconfigureerd en hebben verschillende implicaties voor de hoeveelheid opslagruimte die u kunt gebruiken. We hebben een onderstaande tabel opgesteld om u meer inzicht te geven in de programma's en opslagplannen van Apple.

iCloud Backup, iCloud Drive, iCloud Photo Library, iCloud Music Library
iCloud Backup, iCloud Drive, iCloud-fotobibliotheek, iCloud-muziekbibliotheek

iCloud-back-ups iCloud Drive iCloud-fotobibliotheek iCloud-muziekbibliotheek (met Apple Music)
Waarvoor Maak automatisch veilige back-ups van uw apparaat in de cloud Bewaar uw persoonlijke bestanden in de cloud, vergelijkbaar met Amazon Cloud, Google Drive of Dropbox Bewaar uw foto's en video's, toegankelijk op al uw iOS- en macOs-apparaten. Toegang tot uw muziek op verschillende apparaten
Handig voor Herstellen van uw gegevens bij verlies of verwijdering, schakelen tussen telefoons Uw dagelijkse bestanden opslaan en beveiligen Al uw foto's verzamelen en bekijken Al uw muziek, overal en altijd
Waar (iOS) SettingsiCloudBackupOn SettingsiCloudiCloud DriveOn SettingsPhotos & CameraiCloud Photo LibraryOn SettingsMusiciCloud Music LibraryOn
Waar (macOS) In iTunes> Verbind uw apparaat → BackupsiCloud System PreferencesiCloudiCloud Drive PhotosPreferencesiCloudiCloud Photo Library In iTunes → PreferencesGeneraliCloud Music LibraryOn
Voor-en nadelen Gegevens niet opgenomen in uw iCloud-back-up:
  • Apple Pay
  • Tik op ID
  • iTunes & App Store-inhoud
  • Alle geïmporteerde video's en audiobestanden
  • Gegevens al in de cloud
    Open deze bestanden door "Tonen op startscherm" in te schakelen. Als u Mac gebruikt, kunt u deze openen via Finder of icloud.com . Als u een pc gebruikt, opent u deze met een iCloud-schijf of op icloud.com Gebruik de afbeeldingen met Optimaliseren voor iPhone-opslag om ruimte te besparen op iOS. Op deze manier worden afbeeldingen niet op volledige resolutie opgeslagen en kunt u ze altijd op volledige resolutie downloaden als u dat wilt. Voeg / favoriet / verwijderde nummer of afspeellijst toe voor wijzigingen op alle apparaten.
    opslagruimte Gebruikt iCloud-opslagruimte Gebruikt iCloud-opslagruimte Gebruikt iCloud-opslagruimte Geen ruimte nodig met Apple Music
    Ruimte Gedeelde 5 GB vrije ruimte meestal niet genoeg voor een enkel apparaat Gedeelde 5 GB voldoende voor kleine collecties bestanden Gedeeld 5 GB beslaat ongeveer een jaar foto's als er geen andere gegevens in iCloud worden geplaatst Onbeperkt zolang u betaalt voor een abonnement op Apple Music
    • Individueel abonnement $ 9,99 / maand
    • Premium Plus-abonnement (maximaal 6 personen) - $ 14,99 / maand

Hoe wordt iCloud-opslagruimte gebruikt?

In de bovenstaande tabel wordt uitgelegd hoe elk van de cloudservices van Apple uw iCloud-opslagruimte gebruikt.

Je hebt nog nooit overwogen om meer iCloud-opslag te kopen omdat je dacht dat je het niet zou kunnen betalen? Kijk eens. Het zal je misschien verbazen dat 50 GB aan iCloud-ruimte slechts $ 0,99 per maand kost. Apple's iCloud-opslagplannen zijn momenteel als volgt:

• 50 GB - $ 0,99 / maand
    • 200 GB - $ 2,99 / maand
    • 2 TB - $ 9,99 / maand

Om te kopen vanaf uw iOS-apparaat, gaat u naar Settings[your name]iCloudStorageBuy more Storage . Om te kopen vanaf uw Mac, gaat u naar System PreferencesiCloudManageBuy more Storage . Apple biedt verdere instructies voor het upgraden van uw iCloud-opslag .

Over de auteur

Aidan Fitzpatrick richtte in 2008 Reincubate op na het bouwen van 's werelds eerste iPhone-hulpmiddel voor gegevensherstel, iPhone Backup Extractor. Hij heeft bij Google gesproken over ondernemerschap en is afgestudeerd aan de Leadership Academy van de Entrepreneurs 'Organization.

Reincubate's CEO bij Buckingham Palace

Hierboven zijn de leden van Reincubate's team te zien die HM Queen Elizabeth Ⅱ bij Buckingham Palace ontmoeten, nadat ze de UK's hoogste zakelijke prijs hebben ontvangen voor ons werk met Apple-technologie. Lees ons standpunt over privacy, veiligheid en beveiliging .

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 4:46 AM GMT.