Hoe iPhone-apps te debuggen met behulp van back-ups

bijgewerkt

Hier is een tip die je wat tijd kan besparen als je een iPhone-app-ontwikkelaar bent.

Soms ontvangt u rapporten van uw klanten over problemen die moeilijk via e-mail kunnen worden opgelost. Het kan lastig zijn om het probleem echt te doorgronden zonder toegang tot de app-gegevens die op het apparaat van de klant zijn opgeslagen.

Er is echter een manier waarop uw klant u die gegevens kan sturen: door hun iPhone te synchroniseren met iTunes en u het gegevensbestand van de app te sturen in de iTunes-back-up.

Om dit te doen, moet u de naam van het app-bestand weten in de iTunes-back-up. Als u in uw eigen iTunes-back-upmap kijkt, zou u deze moeten kunnen vinden met een stringzoekprogramma zoals grep door te zoeken naar een string waarvan u weet dat die in het bestand zal staan.

Zodra u de naam van het bestand weet, vraagt u uw klanten gewoon om u een kopie van dat bestand te sturen wanneer ze een moeilijk te diagnosticeren probleem hebben. Een eenvoudige manier om het bestand te krijgen, is door het uit te pakken met een tool zoals iPhone Backup Extractor.

Als je nog andere goede tips hebt voor het oplossen van lastige problemen met iPhone-apps, deel ze dan in de reacties. Veel plezier met het oplossen van problemen!

Over de auteur

Aidan Fitzpatrick richtte in 2008 Reincubate op na het bouwen van 's werelds eerste iPhone-hulpmiddel voor gegevensherstel, iPhone Backup Extractor. Hij heeft bij Google gesproken over ondernemerschap en is afgestudeerd aan de Leadership Academy van de Entrepreneurs 'Organization.

Reincubate's CEO bij Buckingham Palace

Hierboven zijn de leden van Reincubate's team te zien die HM Queen Elizabeth Ⅱ bij Buckingham Palace ontmoeten, nadat ze de UK's hoogste zakelijke prijs hebben ontvangen voor ons werk met Apple-technologie. Lees ons standpunt over privacy, veiligheid en beveiliging .

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 5:28 PM GMT.