Hoe u uw Android als webcam gebruikt

bijgewerkt

Wilt u uw Android als webcam gebruiken? Het goede nieuws is dat het snel, gemakkelijk en gratis is om dat te doen. In dit artikel schetsen we de twee beste manieren om uw Android-telefoon vandaag nog als webcam te gebruiken.

Laten we eerst eens kijken hoe u uw Android met Camo kunt gebruiken.

Gebruik je Android als webcam met Camo

Met Camo kunt u uw Android-telefoon draadloos via Wi-Fi met een computer verbinden en vanaf uw computer toegang krijgen tot de camera van uw telefoon als webcam of opnameapparaat.

Hier leest u hoe u Camo instelt:

1. Meld u aan voor onze Android-bètalijst .

2. Nadat u aan onze bètalijst bent toegevoegd, kunt u de app downloaden door te zoeken naar 'Camo webcam' in de Google Play Store.

3. Open de app op je telefoon en verleen cameratoegang.

4. Download de Windows- of MacOS-app. U kunt dit rechtstreeks vanaf uw computer doen , of vanaf uw telefoon door op Send Link tikken.

5. Klik vanaf daar door de stappen om naar uw computer te downloaden en start Camo Studio.

6. Als uw Android niet automatisch verbinding maakt met Camo Studio, klikt u op Devices in de linkerbovenhoek van Camo Studio en selecteert u uw apparaat om verbinding te maken.

7. Je zou nu de camerafeed van je Android in Camo Studio moeten zien.

8. Open nu gewoon uw videoclient en selecteer Camo als uw webcam.

Camo is compatibel met een heleboel verschillende videoplatforms . U hoeft niets te doen om Camo met de meeste apps te gebruiken, behalve uw app opnieuw te starten en Camo als videobron te selecteren.

Dus daar heb je het, dat is de snelle en gemakkelijke manier om aan de slag te gaan met Camo. Als je dieper wilt gaan, hebben we aanvullende handleidingen en artikelen die betrekking hebben op:

Gebruik uw Android als webcam rechtstreeks vanaf uw telefoon

Als u geen nieuwe app wilt downloaden, kunt u uw Android rechtstreeks vanaf uw telefoon als webcam gebruiken. Ga als volgt te werk met Google Meet:

1. Download de Google Meet-app uit de Google Play Store

2. Log in

3. Neem deel aan het gesprek of start een nieuw gesprek

Het is een eenvoudige, snelle manier om vanaf uw telefoon deel te nemen aan een videogesprek, maar er zijn enkele nadelen:

• U gebruikt uw telefoonscherm voor het gesprek in plaats van uw computerscherm, waardoor het moeilijker wordt om anderen te zien tijdens het gesprek.

• Het is moeilijker om de afbeelding te zien die u aan anderen presenteert.

• Je bent beperkt tot de selfiecamera, die niet zo scherp is als de camera's aan de achterkant van je telefoon.

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 11:51 PM GMT.

We streven ernaar om alle berichten binnen één werkdag te beantwoorden.

Ga naar het ondersteuningsgedeelte › Neem contact met ons op ›
Ons geweldige ondersteuningsteam

Kunnen we dit artikel verbeteren?

We horen graag van gebruikers: Stuur ons een e-mail, laat een reactie achter of stuur een tweet @reincubate?

© 2008 - 2021 Reincubate Ltd. Alle rechten voorbehouden. Geregistreerd in Engeland en Wales #5189175, VAT GB151788978. Reincubate® en Camo® zijn geregistreerde handelsmerken. Privacybeleid & termen. Gebouwd met in Londen.