IPhone-contacten importeren 👨👩👧

Zie hoe ik gekwalificeerd ben om dit artikel te schrijven

Hoe kan ik contacten rechtstreeks op mijn iPhone, iPod Touch of iPad importeren?

Het importeren van contacten naar je iPhone is eenvoudig. Klik op "Extract Contacts" in iPhone Backup Extractor en e-mail het uitgepakte bestand vervolgens naar uzelf. Open de e-mail op uw iPhone met de app Mail van Apple en u kunt automatisch de contacten in uw adresboek importeren. Eenvoudig!

Als u uw iPhone niet synchroniseert met een e-mail- of contactpersonenclient, is het mogelijk om contacten naar een iPhone te herstellen door eenvoudig een VCard-bestand naar de telefoon te e-mailen. Zodra de telefoon de e-mail heeft ontvangen, opent u de VCard-bijlage en wordt een optie voor het importeren van de gegevens weergegeven.

Hoe kan ik contacten van VCard of VCF importeren?

Het importeren van uw contacten in Outlook, Google Mail of andere moderne e-mailsystemen is eenvoudig. In onze blog wordt beschreven hoe u uw iPhone- of iPad VCard-contacten importeert in Google Mail .

Contacten importeren vanuit CSV

Er zijn instructies voor het importeren van uw contacten van CSV naar Gmail en Outlook . Vrijwel alle contactmanagementsoftware ondersteunt importeren vanuit CSV. Onze blog beschrijft in meer detail hoe je je iPhone- of iPad CSV-contactpersonen in Outlook importeert .

De contact CSV-bestanden worden gegenereerd met de volgende velden:

• Titel, Voornaam, Middelste naam, Achternaam, Achtervoegsel, Bijnaam
  • Bedrijf, Afdeling, JobTitle, Note, Birthday, WorkPhone, WorkFax
  • MobilePhone, HomePhone, OtherPhone, SpousePhone, MainPhone
  • Pager, URL, Tag, E-mail, Straat, Stad, Staat, Postcode, Land, Landcode

Over de auteur

Aidan Fitzpatrick founded Reincubate in 2008 after building the world's first iPhone data recovery tool, iPhone Backup Extractor. He's spoken at Google on entrepreneurship, and is a graduate of the Entrepreneurs' Organisation's Leadership Academy.

Reincubate's CEO bij Buckingham Palace

Hierboven zijn de leden van Reincubate's team te zien die HM Queen Elizabeth Ⅱ bij Buckingham Palace ontmoeten, nadat ze de UK's hoogste zakelijke prijs hebben ontvangen voor ons werk met Apple-technologie. Lees ons standpunt over privacy, veiligheid en beveiliging .

Kunnen we dit artikel verbeteren?

We horen graag van gebruikers: Stuur ons een e-mail, laat een reactie achter of stuur een tweet @reincubate?

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze openingstijden zijn van maandag tot vrijdag, van 9.00 tot 17.00 uur GMT.

We streven ernaar om alle berichten binnen één werkdag te beantwoorden.

Neem contact op › Ons geweldige ondersteuningsteam

© 2008 - 2019 Reincubate Ltd. Alle rechten voorbehouden. Registered in England and Wales #5189175, VAT GB151788978. Reincubate® is a registered trademark. Privacy en voorwaarden. Wij bevelen 2FA aan. Gebouwd met in Londen.