Wat betekent "iPhone geen back-up", en hoe kan ik dit oplossen?

Aidan Fitzpatrick

By Aidan Fitzpatrick

bijgewerkt

See how I'm qualified to write this article

iPhone is niet gemaakt

Van deze iPhone is in X weken geen back-up gemaakt. Back-ups gebeuren wanneer deze iPhone is aangesloten op voeding, vergrendeld en op wifi.

Als u dit probleem tegenkomt, is de oorzaak zoals het luidt: u moet uw telefoon regelmatig laten werken, vergrendelen en op wi-fi zetten. Je iPhone zal dagelijks proberen een back-up te maken wanneer aan deze criteria wordt voldaan. Als dit niet het geval is, waarschuwt deze je met deze fout.

Het is goed dat Apple u hier op attent maakt, omdat het bijhouden van een up-to-date back-up van uw iOS-apparaat een goed idee is: als u het apparaat verliest of beschadigt of per ongeluk een bestand verwijdert, kunt u het anders misschien niet krijgen terug.

Als je je telefoon regelmatig op slot zet, is wifi voor je netwerk niet gemakkelijk, maar overweeg je om van iCloud-back-ups naar iTunes-back-ups over te schakelen .

Een back-up maken met iTunes is gratis en heeft een aantal voordelen. We publiceren een korte handleiding waarin de voor- en nadelen worden beschreven, evenals de manier om dit te doen .

About the author

Aidan Fitzpatrick founded Reincubate in 2008 after building the world's first iPhone data recovery tool, iPhone Backup Extractor. He's spoken at Google on entrepreneurship, and is a graduate of the Entrepreneurs' Organisation's Leadership Academy.

Reincubate's CEO at Buckingham Palace

Pictured above are members of Reincubate’s team meeting HM Queen Elizabeth Ⅱ at Buckingham Palace, after being awarded the UK’s highest business award for our work with Apple technology. Read our position on privacy, safety and security.

Can we improve this article?

We love hearing from users: why not drop us an email, leave a comment, or tweet @reincubate?

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze openingstijden zijn van maandag tot vrijdag, van 9.00 tot 17.00 uur GMT.

We streven ernaar om alle berichten binnen één werkdag te beantwoorden.

Neem contact op › Ons geweldige ondersteuningsteam

© 2008 - 2019 Reincubate Ltd. Alle rechten voorbehouden. Registered in England and Wales #5189175, VAT GB151788978. Reincubate® is a registered trademark. Privacy en voorwaarden. Wij bevelen 2FA aan. Gebouwd met in Londen.