Wat betekent "iPhone geen back-up", en hoe kan ik dit oplossen?

Aidan Fitzpatrick

Door Aidan Fitzpatrick

bijgewerkt

Zie hoe ik gekwalificeerd ben om dit artikel te schrijven

iPhone is niet gemaakt

Van deze iPhone is in X weken geen back-up gemaakt. Back-ups gebeuren wanneer deze iPhone is aangesloten op voeding, vergrendeld en op wifi.

Als u dit probleem tegenkomt, is de oorzaak zoals het luidt: u moet uw telefoon regelmatig laten werken, vergrendelen en op wi-fi zetten. Je iPhone zal dagelijks proberen een back-up te maken wanneer aan deze criteria wordt voldaan. Als dit niet het geval is, waarschuwt deze je met deze fout.

Het is goed dat Apple u hier op attent maakt, omdat het bijhouden van een up-to-date back-up van uw iOS-apparaat een goed idee is: als u het apparaat verliest of beschadigt of per ongeluk een bestand verwijdert, kunt u het anders misschien niet krijgen terug.

Als je je telefoon regelmatig op slot zet, is wifi voor je netwerk niet gemakkelijk, maar overweeg je om van iCloud-back-ups naar iTunes-back-ups over te schakelen .

Een back-up maken met iTunes is gratis en heeft een aantal voordelen. We publiceren een korte handleiding waarin de voor- en nadelen worden beschreven, evenals de manier om dit te doen .

Over de auteur

Aidan Fitzpatrick founded Reincubate in 2008 after building the world's first iPhone data recovery tool, iPhone Backup Extractor. He's spoken at Google on entrepreneurship, and is a graduate of the Entrepreneurs' Organisation's Leadership Academy.

Reincubate's CEO bij Buckingham Palace

Hierboven zijn de leden van Reincubate's team te zien die HM Queen Elizabeth Ⅱ bij Buckingham Palace ontmoeten, nadat ze de UK's hoogste zakelijke prijs hebben ontvangen voor ons werk met Apple-technologie. Lees ons standpunt over privacy, veiligheid en beveiliging .

Kunnen we dit artikel verbeteren?

We horen graag van gebruikers: Stuur ons een e-mail, laat een reactie achter of stuur een tweet @reincubate?

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze openingstijden zijn van maandag tot vrijdag, van 9.00 tot 17.00 uur GMT.

We streven ernaar om alle berichten binnen één werkdag te beantwoorden.

Neem contact op › Ons geweldige ondersteuningsteam

© 2008 - 2019 Reincubate Ltd. Alle rechten voorbehouden. Registered in England and Wales #5189175, VAT GB151788978. Reincubate® is a registered trademark. Privacy en voorwaarden. Wij bevelen 2FA aan. Gebouwd met in Londen.