Aan de slag met Camo Studio voor iPad

bijgewerkt

Uw iPad voorbereiden

Camo Studio voor iPad vereist iPadOS 17 en is compatibel met de volgende apparaten:

• iPad Pro 13-inch (M4)
  • iPad Pro 12,9-inch (2e generatie en later)
  • iPad Pro 11-inch (1e generatie en later)
  • iPadPro 10,5-inch
  • iPad Air 13-inch (M2)
  • iPad Air 11-inch (M2)
  • iPad Air (4e generatie en hoger)
  • iPad (9e generatie en later)
  • iPad mini (6e generatie en later)

Houd er rekening mee dat hoewel eerdere generaties van de iPad Air, iPad en iPad mini iPadOS 17 ondersteunen, ze niet het gebruik van meer dan één videobron tegelijk ondersteunen vanwege hardwarebeperkingen van het apparaat. Daarom werkt Camo Studio voor iPad niet op deze apparaten.

Camo Studio aanschaffen

Om Camo Studio op uw iPad te krijgen, opent u eenvoudig de App Store-app en zoekt u naar “Camo Studio”. Zorg ervoor dat u Camo Studio selecteert, degene met het paarse pictogram, en niet Camo, de app die wordt gebruikt om de camera's van uw iPad met uw Mac of pc te verbinden.

Wanneer u Camo Studio voor de eerste keer start, ziet u een welkomstscherm, gevolgd door een paar snelle stappen om u te helpen de app in te stellen.

De app vraagt om de volgende machtigingen om goed te kunnen functioneren:

• Toegang tot uw fotobibliotheek voor het opslaan van opnames en het importeren van media-items voor gebruik in scènes
  • Toegang tot camera's op uw apparaat voor gebruik als video-invoerfeeds
  • Toegang tot de microfoon op uw apparaat voor gebruik als audio-invoerfeed
  • Toegang tot het netwerk voor verbinding met streamingplatforms en onze diensten

Ten slotte kunt u initiële waarden instellen voor scène-indelingen, waardoor uw naam automatisch wordt toegevoegd aan bepaalde scène-elementen, zoals overlay-titels. Deze stap is optioneel en u kunt deze op elk gewenst moment bijwerken in de app-instellingen.

De Camo Studio-interface

Welkom bij Camo Studio voor iPad! U ziet eerst de huidige scherminstellingen aan de linkerkant van het scherm. Hier kunt u de video- en audio-ingangen voor een scène configureren, achtergrondafbeeldingen selecteren en uw streampanelen beheren. Voorlopig kun je deze zijbalk sluiten door op de lege ruimte rechts ervan te tikken. Je kunt deze altijd weer openen via de knop in de linkerbovenhoek van de interface.

Je eerste opname maken

Laten we voor deze eerste keer door Camo Studio voor iPad een snelle opname maken. Selecteer of bouw een scène-indeling die je leuk vindt en als je klaar bent, druk je eenvoudig op de opnameknop bovenaan het scherm. Kies waar de opname wordt opgeslagen en tik op ‘Start opname’. Het is zo simpel.

Andere apparaten aansluiten

Dankzij de camera's en microfoon kun je al heel veel doen met alleen je iPad, maar door meer apparaten aan de mix toe te voegen, wordt de Camo-ervaring naar een ander niveau getild. Hier zijn een paar ideeën voor hoe u uw iPad-installatie kunt uitbreiden en Camo Studio kunt gebruiken om er een krachtige productiehub van te maken:

• Maak via Wi-Fi verbinding met een of zelfs twee mobiele apparaten met de bijbehorende Camo-app voor Camo Studio op uw iPad, en gebruik hun krachtige camera's om video vast te leggen, waar u ze ook plaatst. De app voor iPhones kunt u downloaden viade App Store, en voor Android vanafGoogle Spelen.
  • Met behulp van een capture-kaart sluit u een console aan op uw iPad en streamt u gamebeelden, met een overlay-selfievideo, rechtstreeks naar uw favoriete streamingdienst. Monteer en sluit een DSLR- of spiegelloze camera aan en gebruik uw iPad als opnamestudio, stel uw opname samen met de nauwkeurige kadreringsbedieningen en aanpassingen van Camo Studio, en neem vervolgens met een paar tikken op, of start een livestream.
  • Gebruik uw iPad als draagbare monitor voor uw mobiele consoles, of zelfs wanneer u gewoon een handig apparaat nodig heeft om een HDMI-feed op aan te sluiten.

We bieden aanbevelingen over het aansluiten van apparaten op uw iPad, evenals recensies van de technologie die u nodig heeft of nuttig vindt, van capture-kaarten tot USB-hubs tot steunen en kooien.

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 1:58 AM GMT.

We streven ernaar om alle berichten binnen één werkdag te beantwoorden.

Ons geweldige ondersteuningsteam

Kunnen we dit artikel verbeteren?

We horen graag van gebruikers: Stuur ons een e-mail, laat een reactie achter of stuur een tweet @reincubate?

Word lid van de community

Word lid van een community die draait om het verbinden van onze gebruikers! De Camo-gemeenschap biedt forums voor discussie en ondersteuning, videostreams, games, weggeefacties en meer naarmate we groeien.